Dune Smart & Dune Max media players

Τζίφος ό,τι κι αν βρήκα δεν δουλεύει, η μόνη μου ελπίδα πλέον είναι ο τύπος στη στοά Φέξη, έχετε κάποιο λινκ μήπως μου ξέφυγε καμία;

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Τζίφος ό,τι κι αν βρήκα δεν δουλεύει, η μόνη μου ελπίδα πλέον είναι ο τύπος στη στοά Φέξη, έχετε κάποιο λινκ μήπως μου ξέφυγε καμία;
http://www.dunehd-europe.com/index.php?page=rc

Να φανταστώ το δοκίμασες.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Μάλλον επαθαν μαζική αρρώστια τα Dune. Το δικό μου (HD 301 TV) μετά από θεαση 15-20 λεπτών ανεβάζει θερμοκρασία και η οθόνη γίνεται ....ρόζ.

Θα το ανοίξω το ΣΚ που θα έχω χρόνο για ένα καλό καθάρισμα και ισως του βάλω μια ψυκτρούλα στον επεξεργαστή του. Αν δεν στρώσει πάμε για άλλα..

Κωνσταντίνε εγώ θα αγόραζα από το ebay πάντως, δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα...

Μάλλον επαθαν μαζική αρρώστια τα Dune. Το δικό μου (HD 301 TV) μετά από θεαση 15-20 λεπτών ανεβάζει θερμοκρασία και η οθόνη γίνεται ....ρόζ.

Θα το ανοίξω το ΣΚ που θα έχω χρόνο για ένα καλό καθάρισμα και ισως του βάλω μια ψυκτρούλα στον επεξεργαστή του. Αν δεν στρώσει πάμε για άλλα..

Κωνσταντίνε εγώ θα αγόραζα από το ebay πάντως, δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα...
Δεν υπαρχει χρημα, ο τυπος στη στοα Φεξη παιρνει 10 ευρω κι αυτα τα σκεφτομαι.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά τελικά η εφαρμογή για το κινητό δούλεψε, βέβαια έχει ένα θεματάκι, άμα την κλείσω τη συσκευή απ το κινητό μετά δεν ανοίγει απ αυτό, θα πρέπει να την ανοίξω απ το τλχ. γιατί λέει δεν βρίσκει το host, δεν τα καταλαβαίνω αυτά, πάντως ήθελε να βάλω την i.p σ ένα συγκεκριμένο σημείο το οποίο εγώ νόμιζα ότι ήθελε απλά μια ονομασία αλλά δεν το ήξερα και εσείς βρε μπαγάσες δεν το σφυρίξατε στον άσχετο (εμένα δηλαδή) από τεχνικά θέματα, οπότε τέλος καλό σας ευχαριστώ όλους.

Θα θελα να γράψω μερικές λεπτομέρειες για το θέμα μου γιατί μερικά πράγματα τελικά είναι ν αναρωτιέσαι. Οπως έγραψα πιο πάνω την εφαρμογή κατάφερα μεν να τη δουλέψω, (ήθελε την i.p. εκεί που γράφει host name και δεν μου κοψε στην αρχή), όμως ήδη είχα πληρώσει στη στοά Φέξη για τλχ. 18 ευρώ. Η ατάκα όμως του πωλητή ήταν όλα τα λεφτά "είναι ακριβό το πρόγραμμα ρύθμισης του τλχ γι αυτό σε χρεώνω τόσα" και πως τελικά μπορείς να ξεφτιλιστείς κι εξηγούμαι. Αφού το δοκίμασα δυστυχώς 100% ικανοποιημένος δεν έμεινα, κάποιες βασικές λειτουργίες δεν υπάρχουν. Έτσι μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω περισσότερο με την εφαρμογή και τελικά έλυσα το πρόβλημα.
Σα να μην έφτανε αυτό ανακάλυψα ότι τελικά το τλχ. του Dune δεν έφταιγε απλά μπέρδευε με τον ψηφιακό δέκτη, τον τελευταίο καιρό έκανε κάτι κολλήματα και προσπαθούσα να καταλάβω αν έφταιγε το τλχ. Χθες λοιπόν η κατάσταση ξέφυγε και συνέχεια άλλαζε μόνος του κανάλια, ανέβαινε κατέβαινε η φωνή κι άλλα διάφορα και εκείνη τη στιγμή βλέπω να αναβοσβήνει το λαμπάκι απ το τλχ. του Dune, βγάζω την μπαταρία απ το Dune κι ως δια μαγείας ξεκόλλησε ο ψηφιακός δέκτης!! :bang:
Κλείνω τον ψηφιακό δέκτη, βάζω μπαταρία στο χειριστήριο του Dune και δουλεύει! Ανοίγω τον ψηφιακό δέκτη και μπλοκάρουν και τα δύο! Δεν είναι δυνατόν αλλά οκ, το πιασα θα ανοίγω πάντα το ένα απ τα δύο οπότε το θέμα λύθηκε.

Πάμε τώρα ξανά στο θέμα του χειριστηρίου που αγόρασα, θυμίζω ότι ο πωλητής μου έκανε φιγούρα ότι το πρόγραμμα είναι ακριβό και γι αυτό μου χρέωσε 18 ευρώ και μένα τώρα μου χει μείνει. Ψάχνοντας λίγο το κουτί του, πίσω έδινε οδηγίες για να κατεβάσω πρόγραμμα και να συνδέσω κι εγώ το χειριστήριο να του κάνω εκμάθηση, λέω μπα, το πρόγραμμα που αυτός λέει ότι το πλήρωσε σιγά μη μπορώ εγώ να το κατεβάσω και να κάνω την ίδια δουλιά και να το χει φάτσα κάρτα στο κουτί και να γίνει αυτός ρεζίλι. Κι όμως! Κατέβασα την εφαρμογή, βρήκα καλώδιο usb με λίγο πιο χοντρή επαφή απ τις κλασσικές του κινητού μπήκα και ρύθμισα το χειριστήριο με την τηλεόρασή μου που είχε χαλάσει κι έπρεπε να σηκώνομαι να την ανοίγω και να την κλείνω γιατί τις άλλες λειτουργίες τις έχω απ τον ψηφιακό δέκτη οπότε δεν πήγε χαμένο το χειριστήριο αλλά το συμπέρασμα είναι ότι ο πωλητής μόνο επαγγελματίας δεν είναι. Τι να πει κανείς...

Το έχω γράψει αλλού αλλά θα το γράψω κι εδώ..

Δεν φταίμε εμείς (πελάτες) που "τρέχουμε" στις Γερμανίες και αγοράζουμε πράγματα..

Επαγγελματίες σου λέει..

Sent from my A0001 using Tapatalk

Re: Dune Smart & Dune Max media players

Αφου σκεφτομαι να παω με το τλχ. και να του πω για δες το προγραμματισα για την τηλεοραση μου, το κανα καλα; Να τον κουφανω και να φυγω κυριος αφου πρωτα δω τα μουτρα του.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Παιδιά τελικά η εφαρμογή για το κινητό δούλεψε, βέβαια έχει ένα θεματάκι, άμα την κλείσω τη συσκευή απ το κινητό μετά δεν ανοίγει απ αυτό, θα πρέπει να την ανοίξω απ το τλχ. γιατί λέει δεν βρίσκει το host, δεν τα καταλαβαίνω αυτά, πάντως ήθελε να βάλω την i.p σ ένα συγκεκριμένο σημείο το οποίο εγώ νόμιζα ότι ήθελε απλά μια ονομασία αλλά δεν το ήξερα και εσείς βρε μπαγάσες δεν το σφυρίξατε στον άσχετο (εμένα δηλαδή) από τεχνικά θέματα, οπότε τέλος καλό σας ευχαριστώ όλους.

Είναι λογικό να μην ανοίγει από την εφαρμογή καθώς αυτή λειτουργεί με το τοπικό δίκτυο και όταν είναι κλειστό το Dune δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο.

Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Είναι λογικό να μην ανοίγει από την εφαρμογή καθώς αυτή λειτουργεί με το τοπικό δίκτυο και όταν είναι κλειστό το Dune δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο.
Βρηκα και σ αυτο λυση, εχει standby το οποιο ακουει στην εντολη και μαλιστα δειχνει πλεον και την ωρα στην οθονη με μικρη καταναλωση.

Παιδια μια βοηθεια, πολλες φορες η ip στη συσκευη δεν ειναι σταθερη κσι πρεπει να μπαινω στο μενου με τα κουμπια της προσοψης για να βλεπω ποια ειναι για να μπορω μετα να τη χειριζομαι απ το κινητο, υπαρχει καποιος τροπος να του καρφωσω χειροκινητα μια σταθερη ip βα μην εχω αυτο το προβλημα;

Παιδια μια βοηθεια, πολλες φορες η ip στη συσκευη δεν ειναι σταθερη κσι πρεπει να μπαινω στο μενου με τα κουμπια της προσοψης για να βλεπω ποια ειναι για να μπορω μετα να τη χειριζομαι απ το κινητο, υπαρχει καποιος τροπος να του καρφωσω χειροκινητα μια σταθερη ip βα μην εχω αυτο το προβλημα;

Φυσικά και γίνεται και θα έπρεπε να το έχεις έτσι.

Setup - Network - Mode κλικ αλλαγή σε Manuall και απο κάτω ακριβώς TCP/IP settings κλικ και οριζεις την IP-DNS-Gateway

στα περισσότερα router (αν όχι σε όλα) σου επιτρέπουν να βάλεις reserved ip συμφωνα με το MAC ADDRESS της κάθε συσκευής.
Ειναι προτιμότερο να το κάνεις έτσι.

ψάξε στα settings του router σου, το mac address του dune θα το βρεις καπου στα setting του ή στο πίσω αυτοκόλλητο που εχει η συσκευή.