Έτσι. Εγώ την χρησιμοποιώ αρκετά. Κάνεις τα πάντα άμεσα.Όχι είναι μέσω WiFi
Τζίφος ό,τι κι αν βρήκα δεν δουλεύει, η μόνη μου ελπίδα πλέον είναι ο τύπος στη στοά Φέξη, έχετε κάποιο λινκ μήπως μου ξέφυγε καμία;
http://www.dunehd-europe.com/index.php?page=rcΤζίφος ό,τι κι αν βρήκα δεν δουλεύει, η μόνη μου ελπίδα πλέον είναι ο τύπος στη στοά Φέξη, έχετε κάποιο λινκ μήπως μου ξέφυγε καμία;
Δεν υπαρχει χρημα, ο τυπος στη στοα Φεξη παιρνει 10 ευρω κι αυτα τα σκεφτομαι.Μάλλον επαθαν μαζική αρρώστια τα Dune. Το δικό μου (HD 301 TV) μετά από θεαση 15-20 λεπτών ανεβάζει θερμοκρασία και η οθόνη γίνεται ....ρόζ.
Θα το ανοίξω το ΣΚ που θα έχω χρόνο για ένα καλό καθάρισμα και ισως του βάλω μια ψυκτρούλα στον επεξεργαστή του. Αν δεν στρώσει πάμε για άλλα..
Κωνσταντίνε εγώ θα αγόραζα από το ebay πάντως, δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα...
Παιδιά τελικά η εφαρμογή για το κινητό δούλεψε, βέβαια έχει ένα θεματάκι, άμα την κλείσω τη συσκευή απ το κινητό μετά δεν ανοίγει απ αυτό, θα πρέπει να την ανοίξω απ το τλχ. γιατί λέει δεν βρίσκει το host, δεν τα καταλαβαίνω αυτά, πάντως ήθελε να βάλω την i.p σ ένα συγκεκριμένο σημείο το οποίο εγώ νόμιζα ότι ήθελε απλά μια ονομασία αλλά δεν το ήξερα και εσείς βρε μπαγάσες δεν το σφυρίξατε στον άσχετο (εμένα δηλαδή) από τεχνικά θέματα, οπότε τέλος καλό σας ευχαριστώ όλους.
Βρηκα και σ αυτο λυση, εχει standby το οποιο ακουει στην εντολη και μαλιστα δειχνει πλεον και την ωρα στην οθονη με μικρη καταναλωση.Είναι λογικό να μην ανοίγει από την εφαρμογή καθώς αυτή λειτουργεί με το τοπικό δίκτυο και όταν είναι κλειστό το Dune δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο.
Παιδια μια βοηθεια, πολλες φορες η ip στη συσκευη δεν ειναι σταθερη κσι πρεπει να μπαινω στο μενου με τα κουμπια της προσοψης για να βλεπω ποια ειναι για να μπορω μετα να τη χειριζομαι απ το κινητο, υπαρχει καποιος τροπος να του καρφωσω χειροκινητα μια σταθερη ip βα μην εχω αυτο το προβλημα;
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DNS την ip του ρούτερ ή της Google 8.8.8.8Το dns και gateway τι πρεπει να βαλω;
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.