Dune Smart & Dune Max media players

Ti αλλο σου λειπει τοσο πολυ δηλαδη?...........εξωτερικοι υποτιτλοι σε .iso/rip .

Ακριβώς αυτό που λές....

Η λογική πρέπει να είναι προς την απεξάρτηση από την χρήση PC , οπότε είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει:

-Movies Jukebox (αν έχει και music Jukebox ακόμγη καλύτερα) για να μην
Μην ξεχνάς ότι έχεις πληρώσει (ανάλογα το μοντέλο βέβαια) κόστος ενός μικρού media pc δεν έχεις δώσει απλά ένα κατοστάρικο να κάνεις τη δουλειά σου.

Επίσης κι αυτό....

Ειδικά το δεύτερο σκέλος έχει την μεγαλύτερη σημασία διότι έχω το Max(αν και μου έγινε δώρο..!)...-bye-

Αδικα στεναχωριέστε, δεν ακούνε τους πελάτες τους...αν ήταν θα τα είχαν φτιάξει εδώ και καιρό.

Με αυτά που κάνουν όμως θα μας στρέψουν προς τα καλαμπόκια και αν δεν σκεφτόμουν την διαδηκασία πώλησης αυτού που έχω και εύρεσης ενός καλού καλαμποκιού θα το είχα κάνει ήδη.

Με αυτά που κάνουν όμως θα μας στρέψουν προς τα καλαμπόκια και αν δεν σκεφτόμουν την διαδηκασία πώλησης αυτού που έχω και εύρεσης ενός καλού καλαμποκιού θα το είχα κάνει ήδη.

Εγώ δεν έχω πιά κανένα, τα πούλησα όλα και δεν ξαναγοράζω οτιδήποτε και να φτιάξουν...το NTV-550 είναι πολύ καλύτερο, όπως και το C-200 που έχω πλέον...

Κι εγώ να σου πω την αλήθεια περιμένω να δω το νέο firmware και αν δεν μου προσφέρει αυτά που υπόσχονταν μερικούς μήνες πριν , θα το δώσω και θα πάρω καλαμπόκι. Μία το Dune και μία το PS3 (που δεν βγένει το γ..........νο το jailbreak) με έχουν αναγκάσει από εκεί που σιχαίνομαι τα windows να τα χρησιμοποιώ για το yadis και τα παιχνίδια.

Ξεχνατε μαλλον πως ηταν αρχικα τα A200/C200 σε σχεση με τα dune ...

Αυτό είναι ακόμη πιο επιβαρυντικό για την Dune που ξεκίνησε από καλύτερη βάση και είναι πλέον υποδιέστερη σε software

Υποδεεστερη δεν νομιζω.Μαλλον πιο σοβαρη και πιο video oriented.
Αυτο που λειπει ειναι ενας music player και εξωτερικοι υποτιτλοι σε .iso

Για εμένα το βασικό όπως είπα και πριν είναι η απεξάρτηση από το PC. Αυτό είναι το μέλλον όλων των smart συσκευών που από την στιγμή που έχουν σύνδεση στο internet δεν θα πρέπει να έχουν καμία εξάρτηση από τα PC και θα πρέπει να προσφέρουν full features out of the box.

Δεν ξεχνάω τίποτα.Το Dune δεν έκανε ποτέ αυτά που ήθελα και δεν μιλάμε για τίποτα δύσκολα, αλλά για αυτονόητα, τα έχω περιγράψει σε προηγούμενο post...Το PCH κάνει αυτά που θέλω, από τη στιγμή που το έβαλα στη πρίζα.Και πολύ περίμενα την HDI να φτιάξει τα αυτονόητα, όλος ο κόσμος τους κράζει...ε ήμαρτον πιά, πάνω από χρόνο στην αγορά τα μηχανήματά της Χρήστο μου.

Εγώ από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με ΝΜΤ έχω να πω ότι αν δεν έχει το μηχανάκι από "μαμά" αυτά που θέλετε, μην έχετε ελπίδες για μετά προσθήκες. Τελείωσε.
"Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται."

μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι μετρημένες στο ένα χέρι.

Αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Και λοιπόν; τα μηχανάκια και η τεχνολογία εξελίσσεται. Και ο Vidikron Helios έκανε 3.500.000 δρχ. το 1997 και ήταν TOP, αλλά αυτά την στιγμή του ρίχνει ακόμα και ένα φορητό προβολάκι των 300 ευρώ.

Στην κατηγορία των προϊόντων αυτών, δεν υπάρχουν μύθοι. Ολα είναι υπό συνεχή αμφισβήτηση και κριτική. Δεν είναι ενισχυτής ή ηχεία να πεις ότι έχουν κάποια διαχρονική αξία. Αν η dune επαναπαυθεί στις δάφνες της πολύ φοβάμαι ότι οι πωλήσεις τις θα δούν την πορεία των χρηματιστηρίων....

κανενα νεο για το καινουργιο firmware εχουμε; νομιζω οτι ειναι να κυκλοφορησει αυτη την εβδομαδα..

κανενα νεο για το καινουργιο firmware εχουμε; νομιζω οτι ειναι να κυκλοφορησει αυτη την εβδομαδα..
Κανένα νέο ακόμη και στο Mpcclub που παρακολουθώ κάτι λέγεται ότι μπορεί να μην κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα αλλά κάποια στιγμή μέσα στο μήνα. Νομίζω ότι γενικώς ζούμε στον Αστερισμό της μ.........κίας τον τελευταίο καιρό.

Exv χω καιρο να ασχοληθω με το μαχ, και δεν μπορω να μπω σε εξελιγμενες ρυθμισεις, μου βγαζει μονο το απλο σεταπ. Θυμηστε μου πως μπαινουμε. Φιρμ εχω του Ιουνιου

Exv χω καιρο να ασχοληθω με το μαχ, και δεν μπορω να μπω σε εξελιγμενες ρυθμισεις, μου βγαζει μονο το απλο σεταπ. Θυμηστε μου πως μπαινουμε. Φιρμ εχω του Ιουνιου

Τι εγινε, το παρατησατε; Παντως εβαλα το προηγουμενο και ειμαι ΟΚ!

Το smart-ακι μου παντως ζει και βασιλευει!
Περιμενουμε μαλλον το νεο beta fw ...
Θα εχει λενε πολλα καλουδια, αντε να δουμε.

Ακομα νεο firmware περιμενουμε; Με αυτα τα μυαλα εκει στην HDI βλεπω να χανουν τουλαχιστον το 50% απο τους πελατες τους και με αυτες τις τιμες βλεπω να χανουν μεγαλυτερο ποσοστο αν δεν το εχουν χασει ηδη.

Νομιζω οτι δεν λειπουν πολλα.Και το υπαρχον fw ειναι εξαιρετικα σταθερο.
Ας αργησουν , αρκει αυτο που θα δωσουν να εχει "νοημα" ...

Ενα προβλημα που εχω δει εγω με το υπαρχον firmware ειναι οτι αν πριν το ανοιξω εχω συνδεσει εξωτερικο δισκο δεν ανοιγει κολλαει και πρεπει να το κλεισω απο πισω να βγαλω τον εξωτερικο δισκο και μετα να το ανοιξω παλι.

Μιλαω για το MAX