Dune Smart & Dune Max media players

Τι να δω; όπως είπα ήδη δοκίμασα όλα τα παλιά firmware και τζίφος. Δεν υπάρχει μόνιμη λύση.

Αλλά ακόμα και να δούλευε με κάποιο firmware δεν το θεωρώ λύση, διότι θα με αποτρέψει από μελλοντικές αναβαθμίσεις που ίσως να περιλαμβάνουν σημαντικές διορθώσεις/προσθήκες.

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Τι να δω; όπως είπα ήδη δοκίμασα όλα τα παλιά firmware και τζίφος. Δεν υπάρχει μόνιμη λύση.

Αλλά ακόμα και να δούλευε με κάποιο firmware δεν το θεωρώ λύση, διότι θα με αποτρέψει από μελλοντικές αναβαθμίσεις που ίσως να περιλαμβάνουν σημαντικές διορθώσεις/προσθήκες.

Αν κοίταγες θα έβλεπες ότι σε κάποιον δούλεψε (τυχαία ανακάλυψη).
Δεν το πρότεινα για λύση μιας και δεν έχει πλάκα να ανεβοκατεβαίνεις Firmware + τους λόγους που ανέφερες.Και προσοχή μην κάνει κανένας το λάθος και αγοράσει το extension γιατί πραγματικά θα πετάξει τα λεφτά του!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω πίξει λίγω γιατί μάλον αγόρασα λάθος hardware.

Έχω ένα D1 με εσωτερικό 1tb Caviar Green της WD.

Αγόρασα ένα εξωτερικό σκληρό πάλι της WD 1tb με usb2/3.

Στην αρχή το έκανα format σε fat μετά σε ntfs, μη ρωτάτε γιατί ούτε εγώ ξέρω, αλλά και στις δύο περιπτώσεις και όταν βάζω κάτι να κατέβει (πάνω από 20gigs συνήθως) μου βγάζει στο utorrent disc overload 100% και αυτό ανεβοκατεβαίνει σε ποσοστό με αποτέλεσμα να ανεβοκατεβαίνει και η ταχύτητα του download (τεράστιες διακυμάνσεις, από 1mb/sec πάει στα 10kb/sec)

Πλέον μου κάνει το ίδιο και με τον εσωτερικό (πριν βάλω τον εξωτερικό σκληρό δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο).

Πείτε μου που ακριβώς το έπνιξα για να μη το ξανα πνίξω στο μέλον και τι θα έπρεπε να είχα κάνει για καλύτερα αποτελέσματα. Thanks

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Και προσοχή μην κάνει κανένας το λάθος και αγοράσει το extension γιατί πραγματικά θα πετάξει τα λεφτά του!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοεις το extension BE για BlueRay ?
Το extension HE αξιζει ? (υπαρχει Ελλαδα αυτο? Η καποιο καταστημα εξωτερικου με καλη τιμη ?)

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Εννοεις το extension BE για BlueRay ?
Το extension HE αξιζει ? (υπαρχει Ελλαδα αυτο? Η καποιο καταστημα εξωτερικου με καλη τιμη ?)

:ernaehrung004:

Κανένα extension BE - HE ΔΕΝ αξίζει στα λεφτά που τα έχουν.Μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε docking station θέλεις και να βάλεις ότι δίσκο γουστάρεις χωρίς περιορισμούς στροφών

Ερωτηση, θελω να περασω 3D ταινια μεσα στο MAX και το DVDFab εχει κανει 2 ωρες και λεει οτι θελει ακομα 15 ωρες και δουλευει στο 100% ο επεξεργαστης.
Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για αυτη την δουλεια και το DVDFab εχει αυτες τις επιλογες και εχω επιλεξει την τελευταια γιατι μπορω να εχω dts-hd.

mkv.h264.ac3.3DTV.ActiveShutter
mkv.h264.ac3.3DTV.PassivePolarized
mkv.h264.audiocopy.3DTV.ActiveShutter
mkv.h264.audiocopy.3DTV.PassivePolarized
mkv.h264.ac3.3D
mkv.h264.audiocopy.3D

Ενα φορητο HP DV6000 με core 2 duo 1.8 T5600 και 2 GB μνημη.

Ισως να εχει το προγραμμα προβλημα γιατι οταν κανω ενα απλο bluray mkv και οχι 3d θελει γυρω στα 40 λεπτα.

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Φίλε μου "Περιστεριώτη" αν συνεχίσεις 10000000% θα το κάψεις.Έχω 4 που χάσανε τα Laptop τους από τέτοιες δουλείες.

Αν πάντως σκοπεύεις να συνεχίσεις ένα έργο που είναι 3d και μικρο για πειράματα είναι το "The Priest" και καραμπινάτο studio.45GB είναι ο δίσκος αλλά η ταινία κάπου στα 17GB.

Last edited:
Το σταματησα γιατι μαλλον εχει προβλημα το προγραμμα και τραβαει τοσο πολυ cpu και θελει και τοσες ωρες απλα δεν εχω βρει καποιο αλλο προγραμμα.

Εβαλα και το 3DBD BUSTER αλλα και αυτο θελει τις ωρες του αν και δεν γραφει ποσες και φυσικα ο επεξεργαστης 100%

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Κανένα extension BE - HE ΔΕΝ αξίζει στα λεφτά που τα έχουν.Μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε docking station θέλεις και να βάλεις ότι δίσκο γουστάρεις χωρίς περιορισμούς στροφών

Δεκτον...αραγε κατι τετοιο θα δουλευε στο DUNE H1 ?
Υπαρχουν αναλογες λυσεις που δουλευουν εγγυημενα με τον εν λογω player ?:ears:

http://www.lian-li.com/v2/en/produc...=549&cl_index=12&sc_index=42&ss_index=115&g=f

EX-50_01s.jpg

η αυτο ισως ?

http://www.fantec.de/html/de/2/artId/__15190/gid/__1990901990352901990352490/article.html

15190_g.jpg

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Γιατί δεν πας για nas η hp micro server ?

Γιατι Αρχοντα Vader δεν εχω ιδεα απο αυτα...αν εχεις κανα οδηγο,κανα link η οτι αλλο σχετικα,ευπροσδεκτο !

Και προτασεις συγκεκριμενων προιοντων δεκτες...απλα ζητω την ευκολια γιαυτο κι εδειξα τα κουτια αυτα.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Γιατι Αρχοντα Vader δεν εχω ιδεα απο αυτα...αν εχεις κανα οδηγο,κανα link η οτι αλλο σχετικα,ευπροσδεκτο !

Και προτασεις συγκεκριμενων προιοντων δεκτες...απλα ζητω την ευκολια γιαυτο κι εδειξα τα κουτια αυτα.

Κι εγώ φοβόμουν στο άκουσμα του NAS και του Linux και τώρα δεν ξεκολάω. Ολα γίνονται με τσεκάκια. Καμιά σχέση με προγραμματισμό σε μαύρες οθόνες (υπάρχει κι αυτό αν θες αλλά για xtreme users)

σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται η ευκολία/άνεση να έχεις όλο το υλικό σου σε ένα σημείο στο οποίο να έχουν πρόσβαση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μηχάνημα. Με άλλα λόγια η ευκολία του δικτύου είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ.

Παίρνεις ένα κουτί και το κοτσάρεις σε ένα media player. Κι αν θες να δεις τις ίδιες ταινίες σε ΑΛΛΟ media player τι θα κάνεις; θα κουβαλάς πέρα δώθε ή θ' αρχίσεις τα copy των πολλών GB σε στικάκια;

Last edited:
Οπως τα λεει ο Τασος ειναι.Το καλο ειναι οτι παλι θες μονο ενα καλωδιο!
Μεχρι πριν ενα χρονο επαιζε με usb δισκους.Τωρα εχω ενα server και 2 nas :p και δεν θα ξαναφυγω απο την ευκολια του δικτυου.
Οι παραπανω λυσεις δεν ειναι καλες, και ας παιρνουν 4-5 δισκους.Ειναι τεραστια και πρεπει να ειναι διαρκως διπλα στην πηγη που θα τα εκμεταλλευεται.Ουε λογος για παραλληλο sharing σε αλλες πηγες.
Για τους απλους χρηστες, ενα μικρο nas ειναι οτι πρεπει.