Dune Smart & Dune Max media players

εχει καποια επιλογη στα μενου του για experimental κτλ .Ενεργοποιησε το και θα δεις ταχυτητες καλυτερες απο την ρυθμιση 100.

Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Παιδια χαιρετω και παλι. Οπως εγραψα και νωριτερα αγορασα το Β1 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει καθολου το stick της dlink dwa-140 σε οποια θυρα usb και αν το βαλω . Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Dune Smart & Dune Max media players

Παιδια χαιρετω και παλι. Οπως εγραψα και νωριτερα αγορασα το Β1 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει καθολου το stick της dlink dwa-140 σε οποια θυρα usb και αν το βαλω . Ξερετε τι μπορει να φταιει?

http://www.avsite.gr/vb/showthread....-Max-amp-Smart-B1-D1-H1&p=1476667#post1476667

Κατοχος εδω και λιγες ημερες του DUNE SMART H1 μονο καλα εχω να πω,το αναβαθμισα και με το τελευταιο firmware κι εδειξε ακομα πιο υποσχομενο....ευχαριστη εκπληξη (και μεγαλος καημος στο WD LIVE:smash:) η υποστηριξη USB HUB με τροφοδοτικο,ετσι εχωντας συνδεσει ενα USB HUB της TRUST -με 10 θυρες USB παρακαλω- στο DUNE εχω αμεση προσβαση στους εξωτερικους μου δισκους....Εχω συνδεσει μεχρι τεσσερις εξωτερικους δισκους στο HUB κι αναγνωριζωνται ολοι αμεσα ενω τους διαχειριζομαι μεσα στο DUNE το καθενα ξεχωριστα χωρις κανενα προβλημα.Λογικα και δεκα δισκους να βαλω στο HUB θα τους αναγνωρισει !

Eυγε HDI ! :music-smiley-005: (Σε WD Media player μονο προβληματα ειχα με το USB HUB...)

Το USB HUB ειναι αυτο...

139-0102.jpg

Ωστοσο φρονω πως καθε USB HUB με τροφοδοτικο θα λειτουργει !

Μια ερωτηση τωρα...

• Στο WD LIVE υπηρχε κουμπακι EJECT στο τηλεκοντρολ για την ασφαλη αποσυνδεση των USB εξωτερικων δισκων...στο DUNE H1 τι κανουμε ? υπαρχει κατι αναλογο ? Η πρεπει να κλεινει το DUNE κι επειτα να βγαζω το Δισκο ?

Κι αλλες δυο ερωτησεις....:ears:

• Στα χαρακτηριστικα λεει: Flash memory: 128 MB, επεκτάσιμη με ένα HDD partition, USB flash drive, ή κάρτα SD (2GB προτείνεται) Δηλαδη ??? Με μια καρτα SD 4GB θα δω καπου βελτιωση ? Και πως το κανω ? Βαζω τη καρτα στην υποδοχη...και μετα ?
  • Μπορω να συνδεσω e-SATA εξωτερικο δισκο παραλληλα με τους εξωτερικους USB ?

Κι αλλες δυο ερωτησεις....:ears:

• Στα χαρακτηριστικα λεει: Flash memory: 128 MB, επεκτάσιμη με ένα HDD partition, USB flash drive, ή κάρτα SD (2GB προτείνεται) Δηλαδη ??? Με μια καρτα SD 4GB θα δω καπου βελτιωση ? Και πως το κανω ? Βαζω τη καρτα στην υποδοχη...και μετα ?

Το βρηκα....

Διαβαστε εδω: http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26508

κι εδω

http://dune-hd.com/firmware/usb_flash_drive/#services

Καποιος κατοχος DUNE SMART H1/B1/D1 να δωσει τα φωτα το για το παρακατω ζητημα ? :nounder:

Μια ερωτηση τωρα...

• Στο WD LIVE υπηρχε κουμπακι EJECT στο τηλεκοντρολ για την ασφαλη αποσυνδεση των USB εξωτερικων δισκων...στο DUNE H1 τι κανουμε ? υπαρχει κατι αναλογο ? Η πρεπει να κλεινει το DUNE κι επειτα να βγαζω το Δισκο ?

Δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο.Ληψη νομιζω εχεις μονο απο το rf στικακι της HDI ... Οποτε εγγραφη εχεις μαλλον μονο απο τα ελευθερα ψηφιακα ...

Ευχαριστω Αρχοντα Vader :ernaehrung004:

Για αυτο....

Στο WD LIVE υπηρχε κουμπακι EJECT στο τηλεκοντρολ για την ασφαλη αποσυνδεση των USB εξωτερικων δισκων...στο DUNE H1 τι κανουμε ? υπαρχει κατι αναλογο ? Η πρεπει να κλεινει το DUNE κι επειτα να βγαζω το Δισκο ?

....μπορει καποιος χρηστης DUNE SMART H1/D1/B1 να μας πει -κι αν εχει- εξωτερικους USB Δισκους αν τους κανει EJECT με καποιο τροπο ? Δε βρισκω κατι και στο manual

Χωρις να σημαινει οτι δεν εχει επιλογη (δεν το εχω δει/ψαξει) , οσους εβαζα/εβγαζα χύμα , δεν ειχαν ποτε προβλημα.

Οταν επιλεγεις ενα δισκο και πατας το POP-UP κουμπακι στο τηλεκοντρολ...σου γραφει στο μενου καπου EJECT η κατι παρομοιο ? Σε αλλο φορουμ επεμενε ενας φιλος πως γραφει,βεβαια δε ξερω ποιο μοντελο DUNE ειχε....