Παιδια χαιρετω και παλι. Οπως εγραψα και νωριτερα αγορασα το Β1 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει καθολου το stick της dlink dwa-140 σε οποια θυρα usb και αν το βαλω . Ξερετε τι μπορει να φταιει?
Κι αλλες δυο ερωτησεις....:ears:
- Στα χαρακτηριστικα λεει: Flash memory: 128 MB, επεκτάσιμη με ένα HDD partition, USB flash drive, ή κάρτα SD (2GB προτείνεται) Δηλαδη ??? Με μια καρτα SD 4GB θα δω καπου βελτιωση ? Και πως το κανω ? Βαζω τη καρτα στην υποδοχη...και μετα ?
Μια ερωτηση τωρα...
- Στο WD LIVE υπηρχε κουμπακι EJECT στο τηλεκοντρολ για την ασφαλη αποσυνδεση των USB εξωτερικων δισκων...στο DUNE H1 τι κανουμε ? υπαρχει κατι αναλογο ? Η πρεπει να κλεινει το DUNE κι επειτα να βγαζω το Δισκο ?
Στο WD LIVE υπηρχε κουμπακι EJECT στο τηλεκοντρολ για την ασφαλη αποσυνδεση των USB εξωτερικων δισκων...στο DUNE H1 τι κανουμε ? υπαρχει κατι αναλογο ? Η πρεπει να κλεινει το DUNE κι επειτα να βγαζω το Δισκο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.