Dune Smart & Dune Max media players

Λοιπόν. Φτιάχτηκε το storage μετά απο πολλές προσπάθειες. Ο δίσκος παραμένει προβληματικός όμως. Έγινε 1 partition check απο τα 30 που δοκίμασα και μετα απο αυτο κατέβασα 40gig ταινία. Μετα πάλι τα ίδια. Τώρα λαμβάνει χώρα το δεύτερο check partition μετα απο τουλάχιστον 20 φορές που μου έβγαζε μήνυμα πως ο δίσκος δεν είναι ext2/3 παρόλο που στο info λέει ext2 και ο δίσκος έχει φορμαριστεί απο το ίδιο το dune.
Επίσης ξανά πέρασα το firmware αλλα καμία διάφορα.

Λευτερη ευχαριστω,στο SMART H1 δεν υπαρχει κατι τετοιο....

Κατι αλλο περιεργο τωρα....

Εχω συνδεδεμενους 3 δισκους USB πανω,μεσω ενσυρματου δικτυου και μεσα απο τα WIN 7 παω στον Υπολογιστη μου και απο το μενου κανω Αντιστοιχιση δισκου δικτυου και βαζωντας την IP του DUNE πραγματι βρισκω κι επιλεγω τους δυο USB δισκους πατω ΟΚ και τους βλεπω μεσα στο PC μου...ΩΣΤΟΣΟ τον 3ο δισκο ενω το βλεπω και τον επιλεγω ,το ΟΚ που πρεπει να πατησω ΔΕΝ κλικαρετε !

Τι στο καλο γινετε ?

Υ.Γ Παντως και τα αρχεια του PC στο DUNE τα βλεπω κανονικα,δε τιθετε κανενα προβλημα στο δικτυο....

Last edited:
Τελικα ηταν απλο: Πηρα το δισκο στο PC και του εδωσα Full share (δεξι κλικ-ιδιοτητες-δικαιωματα κ.λ.π) ....τον συνεδεσα ξανα στο DUNE και κατοπιν συνδεθηκε κανονικα στο ολο δικτυο.

Έχω το τελυταίο beta στο Max και δεν μπορώ με τίποτα να βρώ ΠΟΥ είναι αυτο το ρημαδο soft reset και hard reset.

Το έχει βρεί κανείς?

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Στις ρυθμισεις VIDEO

ειναι ενταξει στα:

1080p
12bit
24/50/60
24 Full-RGB

αλλαξα καλωδιο HDMI και κλειδωνει στα 12bit απο 8bit που κλειδωνε με ενα φθηνοτερο...

Eγω το αφηνω στο 8bit και στο 709

Εχω σταματησει να παιζω sd υλικο :p
Αλλα και παλι νομιζω ειναι καλυτερα το μονιμο 709 γιατι αν θυμαμαι καλα , καποια χαζομαρα εκανε η hdi στο fw και οταν επαιζες mkv ή blu ray (δεν θυμαμαι τι απο τα δυο , νομιζω το 2ο) ,δεν κραταγε το 709 στο auto...

Πως βλεπουμε τι ρυθμισει εχει στο auto? αν και εγω σε 709 θα το βαλω γιατι οτι sd ειχα το εσβησα απο τον σκληρο.

Εχει δυο colorspace και στα δυο βαζουμε 709?

Last edited:
Το ειχα στα 8 bit και τωρα που το εβαλα στο αυτοματο μου κλειδωνει στα 12 bit αλλα διαφορα με το ματι το δικο μου δεν ειδα καπου αν και το 90% απο αυτα που βλεπω ειναι 1080/24p

Εφτασε το Dune HD Smart B1

Στη συνδεση ο ηχος θα παει απο το HDMI η να χρησιμοποιησω ξεχωριστό οπτικο καλωδιο?
(Ο LX81 εχει απ'ολα)