DVD-AUDIO ποσο ασχολουνται σημερα οι μουσικοφιλοι μ αυτο?

Φιλε Πετρο εχω και εγω αρκετα giga αποθηκευμενα στον υπολογιστη μου [σε εξωτερικο σκληρο] και κανα δυο φορες που δοκιμασα να τα παιξω απο το mediaplayer [Dune] το αποτελεσμα δεν με ευχαριστησε και τοσο.Το laptop το εχω σε αλλο χωρο και δεν μου εκανε ορεξη να το βαζω μπροστα στο συστημα καθε φορα που θελω να ακουσω μουσικη.Κατι αλλο που θελω να ρωτησω,παιζουν ολα τα laptop το ιδιο καλα μουσικη [μαζι με dac φυσικα].

Προφανώς το media player σου δεν επαρκει για να σε καλύψει ηχητικά,καθόλου περίεργο, έχω και εγώ media player παίζει ευχάριστα αλλα ώς εκεί..
Το "πρόβλημα" της όρεξης με το λάπτοπ το είχα και εγώ αλλα τώρα δεν βλέπω την ώρα να το βάλω να παίξει.
Η ποιότητα της αναπαραγωγής απο ένα λαπτοπ έχει περισσότερο να κάνει με το λογισμικό που χρησιμοποιείται, την συνδεσμολογία και με το dac παρά με το ίδιο το λάπτοπ αν και η ύπαρξη στοιχείων όπως firewire θύρα μπορούν να βοηθήσουν..

Last edited:
Και ακομα μια ερωτηση,εκανες τεστ εχωντας κουμπομενα πανω στο mytek και το player [sony] και το laptop,να παιζουν δηλαδη και τα δυο περνοντας το σημα τους μεσα απο το mytek.

Αν και οι εντυπώσεις στις οποίες σε παρέπεμψα προέκυψαν με το κάθε σετάπ να παίζει χωριστά στο ίδιο σύστημα το έχω κάνει και αυτό που με ρωτάς. Η διαφορά ήταν μικρότερη και πάλι υπέρ του συνδυασμού λάπτοπ-Ντάκ.

Φιλε Πετρο θα ηθελα να σε ρωτησω για τους φεριτες,γιατι ειδα οτι τους χρησιμοποιεις πολυ.Πρωτα αν ειναι οι ιδοι για τα καλωδια ρευματος και για τα καλωδια σηματος,και αν μπορεις να αναφερεις τις βελτιωσεις που ακουσες οταν τους εβαλες.