wertyu5555
New member
- 21 August 2006
- 74
dvdrebuilder μαζί με cce (Cinema Craft Encoder) για συμπίεση dvd dual layer σε single layer.Κορυφαία ποιότητα :firstprize:
Δεν ισχυει αυτο...
Το RipIt4Me ριπαρει ολοκληρο το DVD (ή μονο την ταινια κατ'επιλογη) στον σκληρο δισκο και την απαλασσει απο καθε γνωστή (ως σημερα αυτο ισχυει κυριολεκτικα) προστασια.
Στην συνεχεια, τα ριπαρισμενα αρχεια μπορουν να "περαστουν" στο DVD Shrink ή στο Nero Recode ή στο DVD Rebuilder κοκ για τα περαιτερω...
Να πω και γώ αναφορικά με το DVDshrink εκδοση3.2, όσο πάει και δυσκολευεται να "ανοίξει" τους δίσκους. Μ´αποκορύφωμα το Da Vinci Code, Collection Edition, δίσκο τον οποίο θα ήθελα να τον φυλάξω, αλλά .... ουτε ξεκίνησε την διαδικασία!! Ο δίσκος μόλις έδωσα open disk, πετάχτηκε απο το tray έξω. Επειδή συνήθως δεν αντιγράφω, εκτός κι αν δεν έχω χρόνο και πρέπει να επιστρέψω τον δίσκο σύντομα, αλλά το συγκεκριμένο έργο θα το θελα στη συλλογή μου, σαν εργο αναφοράς αν θέλετε (πολύ βαθιά μαυρα στη αρχή στο μουσείο! και εντυπωσιακή γραφή στη κίνηση) μπορεί να μου προτείνει κάτι κάποιος??!?
Αν δεν θελουμε να το συμπιεσουμε, ουτε να το γραψουμε σε dual layer δισκακι πως το κοβουμε σε 2 μερη ωστε να μπει ασυμπιεστο σε 2 απλα dvd?
Επειδή μερικές φορές έμεινα στα κρύα του λουτρού παρακολουθώντας ταινίες από εφημερίδες (να κολλάνε στη μέση του έργου), το έχω πλέων σύστημα να αντιγράφω πάντα αυτά τα DVD με το DVDShrink και να βλέπω τα αντίγραφα.
Να ξέρετε πάντως ότι μπορεί το DVDShrink να κάνει και την αντιγραφή, αλλά την κάνει μέσω Nero. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να έχετε εγκατεστημένο το Nero στον υπολογιστή σας.
Παιδιά, χρησιμοποιώντας το dvdFabdecrypter μου έβγαλε ένα μήνυμα ο υπολογιστής ότι ΔΕΝ έχω ενεργοποιημένη την direct memory access και ότι πρέπει να την ενεργοποιήσω.
Να το κάνω ή όχι? Τι κάνει αυτή?
Αν δεν θελουμε να το συμπιεσουμε, ουτε να το γραψουμε σε dual layer δισκακι πως το κοβουμε σε 2 μερη ωστε να μπει ασυμπιεστο σε 2 απλα dvd?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.