DVICO TViX HD M-6500A

Απάντηση: Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

λες ότι με αυτό τον τρόπο είναι πιθανό να χαλάσει ο συγχρονισμός;

Αυτό μου έχει τύχει, αλλά από την ανάποδη, με κάποιες ματρόσκες.
Όταν οι υπότιτλοι ήταν .sub δεν ήταν σωστά συγχρονισμένοι, όταν τους μετέτρεψα σε .srt με το Workshop Subtitle αμέσως έφτιαξε και ο συγχρονισμός.

Είναι διαφορετικό το sub αρχείο που δημιουργείται μέσα από το Subtitle Workshop και τελείως διαφορετικό το sub που δημιουργείο το Subtitle Creator. Το 1ο δημιουργεί πάλι text αρχείο ενώ το 2ο πρόγραμμα δημιουργεί αρχείο που το βλέπει το player μας ώς images.

Απάντηση: TViX HD M-6500A

Είναι διαφορετικό το sub αρχείο που δημιουργείται μέσα από το Subtitle Workshop και τελείως διαφορετικό το sub που δημιουργείο το Subtitle Creator. Το 1ο δημιουργεί πάλι text αρχείο ενώ το 2ο πρόγραμμα δημιουργεί αρχείο που το βλέπει το player μας ώς images.

Το οποίο όμως αρχείο δεν δουλεύει με το DVICO στα Ελληνικά, τα βγάζει πάλι Κινέζικα, έτσι δεν είναι;

Re: Απάντηση: TViX HD M-6500A

Το οποίο όμως αρχείο δεν δουλεύει με το DVICO στα Ελληνικά, τα βγάζει πάλι Κινέζικα, έτσι δεν είναι;

Εγώ πάντως έχω μετατρέψει πάνω από 20 srt υπότιτλους ταινιών σε sub με το Subtitle Creator και το 6500 μου τα διαβάζει κανονικά

Απάντηση: TViX HD M-6500A

Ναι, δεν δουλεύει, το έχω τεστάρει. Κανένα text αρχείο δεν δουλέυει παιδιά γενικώς, γιατί πολύ απλά το player δεν έχει τις ελληνικές γραμματοσειρές/κωδικοποίηση στο πρόγραμμά του. Για αυτό και παίζει μόνο ελληνικούς υπότιτλους που είναι σε μορφή φωτογραφιών.

Ωραία... (Τί ωραία δηλαδή; Άντε πάλι με καινούριο πρόγραμμα...
icon9.gif
)
Πάμε παρακάτω. Στα BR.
Όπως είδα, δοκιμάζοντας για λίγο του Τάσου, το μηχανάκι παίζει τα BR μιά χαρά, νεράκι.
Αυτό που δεν ξέρω είναι το εξής:
Μέσα στο folder "Stream" υπάρχουν πάρα πολλά αρχεία .m2ts Πώς καταλαβαίνεις από το DVICO ποιό έχει την ταινία για να το ανοίξεις; Θα πρέπει να το γνωρίζεις εκ των προταίρων;
Κι αν η ταινία δεν είναι σε ένα .m2ts αρχείο αλλά σε πολλά τί γίνεται; Βλέπεις την ταινία με διακοπές μέχρι να κάνει load;

Κάνε κι εσύ βρε Μπάμπη κανένα τεστ να μας πεις :D :grinning-smiley-043

Πάντως δεν έτυχε να έχω τέτοια αρχεία για να δοκιμάσω το συγκεκριμένο. Νομίζω ότι ο φίλος aris464 κάτι είχε αναφέρει...

Σιγά το πρόγραμμα Μπάμπη, για να στο λέω εγώ καταλαβαίνεις.... δες στο Post #11 τις οδηγίες .

Πάντως στα dvd με το που πατάω enter στο folder, ξεκινάει αμέσως η ταινία και την παίζει ολόκληρη χωρίς να επιλέξω ούτε το .ifo, ούτε τα .vob

Εχει μια επιλογή στο menu που λέγεται smart navigation και είναι ακριβώς γι αυτό τον λόγο: για να καταλαβαίνει μόνο του που να ψάξει και ποιά αρχεία να παίξει .

Ελπίζω να ισχύει και για τα bluray αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν έχω bluray.

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Ωραία... (Τί ωραία δηλαδή; Άντε πάλι με καινούριο πρόγραμμα...
icon9.gif
)
Πάμε παρακάτω. Στα BR.
Όπως είδα, δοκιμάζοντας για λίγο του Τάσου, το μηχανάκι παίζει τα BR μιά χαρά, νεράκι.
Αυτό που δεν ξέρω είναι το εξής:
Μέσα στο folder "Stream" υπάρχουν πάρα πολλά αρχεία .m2ts Πώς καταλαβαίνεις από το DVICO ποιό έχει την ταινία για να το ανοίξεις; Θα πρέπει να το γνωρίζεις εκ των προταίρων;
Κι αν η ταινία δεν είναι σε ένα .m2ts αρχείο αλλά σε πολλά τί γίνεται; Βλέπεις την ταινία με διακοπές μέχρι να κάνει load;

Όταν κάνεις περιήγηση σε ένα φάκελο (στην προκειμένη περίπτωση, στο φάκελο του BR) στο κάτω μέρος της τηλεόρασης σου βγάζει το μέγεθος και την ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου που είναι επιλεγμένο εκείνη τη στιγμή. Προφανώς θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Στο δεύτερο ερώτημά σου δεν έχω άμεση απάντηση, αλλά έχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να παίξω ένα απλό DVD το οποίο έχω περάσει στο σκληρό δίσκο, με το που πατάω να ανοίξει το φάκελο όπου βρίσκεται η ταινία δε με μεταφέρει ένα επίπεδο πιο κάτω (δηλ. στους φακέλους AUDIO_TS και VIDEO_TS αλλά ξεκινάει να παίζει μόνο του την ταινία. Αυτό γίνεται αν ενεργοποιήσεις την επιλογή "Smart" του υπομενού "Smart Navigation" του μενού "MISC" στο setup του TVIX. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται το ίδιο και στο BR.

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Στο δεύτερο ερώτημά σου... υπομενού "Smart Navigation" του μενού "MISC" στο setup του TVIX. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται το ίδιο και στο BR.

Δεν γινεται ρε γαμωτο... Οσο κι αν το παλεψα (στο 4100)...

Σύνδεσα το εξωτερικό drive του xbox360, το κατάλαβε κανονικά, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν παίζει original dvd. :mad: Αντεγραμμένα μια χαρά. Αν είναι να παίζεις αντεγραμμένα τα περνάς και στον σκληρό και τελειώνει το θέμα.

Τόσο ζώα είναι οι κορεάτες ήθελα να ξερα; τι τους πειράζει να διαβάζει original δισκάκια;

Τασο δεν είναι θέμα παράλειψης, το sigma8235 δεν υποστηρίζει CSS decryption (cost saving, πνευματικά δικαιώματα) οπότε αδυνατεί να αποδωδικοποιήσει encrypted dvd. Το ίδιο συμβαίνει και στο καλαμπόκι.

Μια γρήγορη ερώτηση παιδιά ... έβαλε κανεις το 1.2.52 update? η να κάτσω στο 1.1.44?

ευχαριστώ

Εβαλα εγω (οπως και πολλοι αλλοι νομιζω) και ολα μια χαρα.

Να ρωτησω και γω κατι...
Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω να δουλεψει με shared folder απο Ubuntu?
Προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα με την samba :stupido:

Από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε αρχεία από USB disk στον εσωτερικό σκληρό του (χωρίς να παρεμβάλεται ΗΥ... καταλαβα λάθος?