Καταρχήν σ ευχαριστώ που ασχολείσαι. Κατά δεύτερον ότι και αν έκανα παρακάτω το internet είναι οκ. Στο διαταύτα...σύνδεσα το Tvix με το router.
.............
Πλέον το πρόβλημα είναι οτι δεν βλέπω τα περιεχόμενα του folder....με internet και ping του shared folder είμαστε οκ.
Αρχεία έχει...avi, mvk, wmv στα αγγλικά.
ΑΠΟΡΙΑ! Μπορει καποιος να μου πει αν το μηχανημα παιζει τα μεγαλα αρχεια m2ts με αξιοπρεπεια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εβαλα τρομάρα μου τα (s)Vista64 και έχω πρόβλημα με το δίκτυο...
Κανονικά τα folders είναι share, κάνω ping κια μου λέει 5 of 5 OK, αλλά όταν πάω στο folder είναι κενό και δεν μου δείχνει περιεχόμενα.
Τι permissions έχω φτιάξει στα windows, έχω δώσει full access σε Administrator/Everyone, έχω κλείσει τα passwords, εννοείται είναι ON το File sharing , τι άλλο θέλουν ποιά;
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Και βέβαια το "βλέπουν" το Tvix μια χαρά τα windows. Επιστήμονας πρέπει να είσαι σ' αυτά τα Svista για να κάνεις share ένα folder; :violent-smiley-030:
Δεν το δοκίμασα ακόμα, αλλά μάλλον πρέπει αυτή να είναι η λύση:
http://www.tvix.co.kr/eng/faq/Default.aspx?act=RD&id=177&pg=0&CATID=10&SCATID=18
Διδακτορικό στα δίκτυα θα κάνουμε μου φαίνεται.....
Αφού εξ αρχής είχε παίξει, κάτι έχεις πειράξει κατά λάθος. Ελπίζω να έχεις καρφωτή IP στο PC. Για τσεκαρέ το. Οταν κάνεις ping από το TVIX σου λέει "5 of 5 ΟΚ";
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.