θα δοκιμάσω το mp4 (πρέπει να έχω ακόμη αυτό που έστειλες)
Το πρόβλημα με τον ήχο από HDMI λύθηκε!!!
κατά την γνώμη μου το δίκτυο είναι ποιο γρήγορο με αυτό το FW
παιδια γεια σας και απο εμενα. μηπως γνωριζει καποιος να μου πει πως θα δουμε το 6500 στο pc εκει στις θεσεις δικτυου χωρις ομως να εχουμε προγραμμα ftp client. δηλ οπως βλεπουμε στο δυκτιο και αλλα pc αν εχουμε. τι ριθμυσεις κανουμε?
Tίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις. Ανοίγεις τις θέσεις δικτύου και στο εμφανίζει σαν εικονίδιο με την ονομασία None. Το πατάς και σου ζητάει username και password. Και στα δύο βάζεις tvixhd1
Και στα XP και στα Vista δουλεύει αυτό. Κάλλιστα μπορείς να κάνεις ανάποδο streaming, να βλέπεις στο pc ταινία που είναι στον εσωτερικό σκληρό του Tvix.
Τώρα για να κάνεις streaming από το PC στο TVIX θα πρέπει να δηλώσεις καρφωτή IP στο PC, την οποία θα βάλεις στο TVIX Network-Samba και φυσικά το όνομα του folder (προσοχή στα κεφαλαία/μικρά) που θα έχεις κάνει share από τα windows.
Χαλαρά γίνεται Λάζαρε. Αλλά να ξέρεις ότι θα σου βγάλει την πίστη η μεταφορά των αρχείων ειδικά αν μιλάμε γε GB mkv, είναι πολύ αργή η ταχύτητα με δίκτυο. Αν θέλεις να κάνεις copy πολλά GB , καλύτερα να το συνδέσεις το ίδιο το Tvix στο PC με USB.
.........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.