όλοι οι δίσκοι είναι NTFS και βλέπει απο παντού και απο τον internal ελληνικά είτε σαν τίτλους αρχείων (όλα τα αρχεία) είτε σαν υπότιτλους ταινιών.
τώρα σχετικά με τις ερωτήσεις του dante.
- τα mpeg4 HD ασχέτως μεγέθους τα παίζει κανονικά και όλα με digital ήχο, εκτός και εαν είναι WMA ή WMA PRO οπότε και ο ήχος παίζει μονο σαν analog.(σε streaming απο το PC με 100mbit σύνδεση και αναλόγως το αρχείο φορτώνει περίπου στο 70% το network utilization, αλλά θέλει προσοχή γιατί είναι λίγο ευαίσθητο σε προβληματική καλωδίωση δικτύου... πχ σε μένα δεν είχε πρεσαριστεί σωστά το cat5e μπριζάκι στο router και μου βγαζε προβλήματα στο streaming, απο τότε που το έλεγξα και το διόρθωσα παίζει τα πάντα χωρίς κόλλημα(μέχρι 20giga HD-DVD και BD stream έχω δοκιμάσει). ISO βλέπει, αλλά κάτι περίεργα format όπως κατι BD καμμένα για PS3, δεν τα βλέπει και πρέπει να κάψεις το .iso ή να το φορτώσεις σε εικονικό δίσκο (προτιμώτερο να το κάψεις στο σκληρό για να βάλεις και υποτιτλους ίδιο όνομα με το .m2ts στο directory του stream).Gigabit ακόμα δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω gigabit switch.
- χωράει 2 USB εξωτερικούς και 4 shared directories απο το PC και γίνεται και το ίδιο external αμα το ρίξεις πανω στο PC με usb.
- δεν ξέρω εαν το πουλάνε Ελλάδα, απ ότι είδα στο skroutz.gr το έχουν 3-4 online shops. Eγώ το πήρα απο pixmania πάντως και είναι νέα version.
- δεν ξέρω τι παίζει με external δίσκους γιατί το δουλεύω περισσότερο με το PC είτε με FTP είτε με streaming.(εαν και η ταχύτητα στη μεταφορά μέσω FTP client δε μπορώ να πω ότι με έχει ξετρελάνει...)