DVICO TViX HD M-6500A

Σχετικά με τα ελλήνικά σε αρχεία .srt OK με τα διάφορα greek fonts , αλλά σε κάποιες ταινίες με multisubs που δέν υπάρχει δλδ αρχείο .srt αλλα παρόλα αυτά έχει επιλογές πχ English , Greek κτλ . δέν αναγνωρίζει τους υπότιτλους τους ελληνικούς πρέπει να ψάχνω στο web αρχείο srt που να ταιριάζει στον συγχρονισμό .
Υπάρχει λύση γι'αυτό ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Για όλα!!

Όταν λες για όλα, αυτό το πρόγραμμα κάνει και για τα άλλα player όπως το egreat;

Επειδή έκανα κουότ σε ένα παλιό ποστ και μπορεί να μην καταλάβατε τι ρωτάω
για τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες μιλάω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Δυστυχώς μόνο για TVX Dvico μηχανάκια είναι ...

Όταν λες για όλα, αυτό το πρόγραμμα κάνει και για τα άλλα player όπως το egreat;

Επειδή έκανα κουότ σε ένα παλιό ποστ και μπορεί να μην καταλάβατε τι ρωτάω
για τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες μιλάω.

Last edited:
Paidia to pira.
250 euro teliki timi me ta metaforika apo ebay. mou irthe se mia ebdomada kai den plirosa telonio.
tora exo kai to 4100 kai to 6500 :BDGBGDB55:

To dvico einai kalitero apo ta mediatank :violent-smiley-030:

Παιδιά για πείτε καμιά ιδέα για ένα θεματάκι που έχω:

έχω στο Tvix έναν εσωτερικό σκληρό, έναν εξωτερικό (passport) και έναν mybook μέσω δικτύου.

Ενώ στον εσωτερικό δίσκο και τον εξωτερικό μου δείχνει τα περιεχόμενα σε μορφή λίστας στον δικτυακό δίσκο μου τα δείχνει τα περιεχόμενα σε μορφή icons. Πατάω το function για να κάνω toggle between icons και δεν κάνει τίποτα. Εχει μουλαρώσει να τα δείχνει σε μορφή icons α περιεχόμενα. Ξαναλέω αυτό συμβαίνει μόνο στον δικτυακό δίσκο.

Τι μπορεί να φταίει λέτε; :chinscratch:

Υ.Γ. Εχω κάνει και reset fonts και factory reset και όλα τα σχετικά κόλπα. Τίποτα.

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Τάσο

και σε εμενα ειχε συμβεί κάτι παρόμοιο..
όταν είχα βάλει το TVixie να μου φτιάξει τους φακέλους στο δίκτυο....
δες μήπως έχει αφήσει hidden το αρχειάκι που "λέει" το 6500Α να βλέπει με το ζόρι φακέλους...

Νομίζω οτι αυτό ήταν το πρόβλημα...

Παιδιά για πείτε καμιά ιδέα για ένα θεματάκι που έχω:

έχω στο Tvix έναν εσωτερικό σκληρό, έναν εξωτερικό (passport) και έναν mybook μέσω δικτύου.

Ενώ στον εσωτερικό δίσκο και τον εξωτερικό μου δείχνει τα περιεχόμενα σε μορφή λίστας στον δικτυακό δίσκο μου τα δείχνει τα περιεχόμενα σε μορφή icons. Πατάω το function για να κάνω toggle between icons και δεν κάνει τίποτα. Εχει μουλαρώσει να τα δείχνει σε μορφή icons α περιεχόμενα. Ξαναλέω αυτό συμβαίνει μόνο στον δικτυακό δίσκο.

Τι μπορεί να φταίει λέτε; :chinscratch:

Υ.Γ. Εχω κάνει και reset fonts και factory reset και όλα τα σχετικά κόλπα. Τίποτα.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ενώ έχω κάνει δίκτυο μεταξύ PC και DVICO (να παίζει δηλαδή streaming από φάκελο του PC) δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ίδιο και για το iMac.
Έχει κανείς κάτοχος Mac το ίδιο πρόβλημα??

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ενώ έχω κάνει δίκτυο μεταξύ PC και DVICO (να παίζει δηλαδή streaming από φάκελο του PC) δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το ίδιο και για το iMac.
Έχει κανείς κάτοχος Mac το ίδιο πρόβλημα??

Τη βρήκα τη λύση τελικά Δεν βλέπει το φάκελο γιατί είναι σε δίσκο που είναι φορμαρισμένος σε format (MAC OS Extended - Journaled) που δεν το αναγνωρίζει το DVICO. Πρέπει ο δίσκος να είναι είτε FAT32 είτε NTFS.

Θυμίστε μου κάτι.... ο εσωτερικός δίσκος είναι 3.5" και δεν έχει φαντάζομαι όριο στο μέγεθος έτσι.... δεν πιστεύω με μεγάλα αρχεία να μου κάνει τίποτα ιστορίες ο WD 1 ΤΒ που παρήγγειλα?

Ευχαριστώ....

Α....ξέχασα.... τον πήρα από Pixmania 300 euro με το ΦΠΑ και με Tuner DVB-T Tvix T430

όλα ΟΚ μην ανησυχεις...... 1ΤΒ 3,5 εισαι οκ! (300 euro με 1ΤΒ και tuner?)

Θυμίστε μου κάτι.... ο εσωτερικός δίσκος είναι 3.5" και δεν έχει φαντάζομαι όριο στο μέγεθος έτσι.... δεν πιστεύω με μεγάλα αρχεία να μου κάνει τίποτα ιστορίες ο WD 1 ΤΒ που παρήγγειλα?

Ευχαριστώ....

Α....ξέχασα.... τον πήρα από Pixmania 300 euro με το ΦΠΑ και με Tuner DVB-T Tvix T430

Βρε παιδιά, έχω το 4100. Έβαλα το arialg.ttf στο δίσκο για να μπορεί να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους σε srt αλλά δεν μπορεί να το δει το αρχείο, ώστε να το επιλέξω και να το ορίσει ως default. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος με το 4100 και να έχει το ίδιο πρόβλημα? Μπας και βάζω λάθος αρχείο μέσα? :huh2:

όλα ΟΚ μην ανησυχεις...... 1ΤΒ 3,5 εισαι οκ! (300 euro με 1ΤΒ και tuner?)
Ευχαριστώ.....

Χωρίς το δίσκο βρε.... αλλιώς θα μου το χαρίζανε...... :-)
Ο δίσκος 109 από Πλαίσιο.... WD Green....

Βρε παιδιά, έχω το 4100. Έβαλα το arialg.ttf στο δίσκο για να μπορεί να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους σε srt αλλά δεν μπορεί να το δει το αρχείο, ώστε να το επιλέξω και να το ορίσει ως default. Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος με το 4100 και να έχει το ίδιο πρόβλημα? Μπας και βάζω λάθος αρχείο μέσα? :huh2:

Πολύ φοβάμαι ότι το συγκεκριμένο "κόλπο" με τα fonts ισχύει μόνο στα 6500/7000. Δεν το ξέρω 100% μην σε πάρω στο λαιμό μου, αν έχει κάποιος άλλος το 4100 ας το δοκιμάσει.

Αν και άργησα κάτι ..μήνες να ανακαλύψω την συγκεκριμένα αγορά και επειδή είμαι ένα κλίκ να πάρω το TVIX 6500 να ρωτήσω και εγώ τα συνηθισμένα.

1. .srt ελληνικά υποστηρίζει;
2. Είναι όντως καλύτερο από Egreat, Popcorn;

Και τέλος θα καταφέρει να αντικαταστήσει με επιτυχία το HTPC μου ή απλά θα του κάνει παρέα...

1) Ναι με το arialg.ttf αρχείο
2) Περιλαμβάνει dts αποκωδικοποιητή που σημαίνει ότι έχεις ήχο σε τηλεόραση με hdmi από αρχεία που περιλαμβάνουν dts (που είναι και μεγάλη πλειοψηφία ειδικά τα mkv).

Ο Δημήτρης Δημητρακούδης τα έχει τεστάρει αναλυτικά και πιστεύω ότι έχει μια πιό ολοκληρωμένη άποψη.

Δυστυχώς όμως κοστίζει τα ΔΙΠΛΑ χρήματα από τα υπόλοιπα.