ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Απ' ότι φαίνεται αφού έχουν πουλήσει τ'αντερά τους, μας έχουν γραμμένους πλέον.....
Τι test; πεντακόσια τεστ και ξανα beta και test...
Τι test; πεντακόσια τεστ και ξανα beta και test...
... εαν ειναι ευρωπαικό θα παίξει με τα fonts σε ANSI mode... δόκίμασε να κάνεις ένα reset to factory setings... και μετά διάλεξε τα ariag.ttf και θα δουλέψει .... και σε μένα ήθελε πρώτα αυτό το ρεσετ.....
να έχεις 1.2.52F σαν firmware όλα τα άλλα είναι αρκετά προβληματικά
το 1.3.55 δεν μου έπαιζε κάποια MKV (πχ 10000bc , Cloverfield ...) εσυ τι καλύτερο είδες με το 1.3.55 ?
Εδώ που τα λέμε, τα νέα firmware 1.3XX έχουν νόημα μόνο αν ριπάρετε bluray και τα βλεπετε original, αλλά το θέμα είναι κάνετε αυτή την δουλειά; Εγώ ούτε ένα δεν έχω. Αν τύχει καμιά ταινία καλή και την θέλω για το "ράφι" , αγοράζω το δισκάκι και τελειώνει.
Εγώ συλλογή από σκληρούς δεν κάθομαι να κάνω.
Taso , με το νεο firmware δηλ. παιζει και riparismena bluray (με μενου κλπ) ?
καλημερα παιδες.
mpori kapios na mou stili ta fonts arialg.ttf sto email mou?
[email protected]
eyxaristv poly.
Για όποιον ενδιαφέρεται κατεβάστε από εδώ τα greek fonts για το TViX
http://rapidshare.com/files/153583418/tvixgreekfonts.rar
Υ.Γ. Λόγω του μεγέθους του αρχείου δεν έχει χρονοκαθυστέρηση στα free accounts.
Καλησπέρα κι από μένα...ψάχνοντας στο ebay βρήκα από κορέα και λέει ο τύπος οτι είναι international version και οτι παίζει και greek srt subs..και μάλλον θα το χτυπήσω...κσι ο θεός βοηθός...Θα ενημερώσω ανάλογα. Μια ερώτηση μόνο...μπορώ να πάρω εικόνα απο HDMI και DTS από SPDIF για να ακούω ήχο από τα Logitec 5500 ηχεία που έχω?
χωρίς να θέλω να υπερηφανευτώ, του τύπου αυτού εγώ του άνοιξα τα μάτια και συμπλήρωσε μετά ότι παίζει Greek srt... Λέγεται Chris.![]()
Δέν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο...εγώ του έστειλα κι ένα mail με κάποιες ερωτήσεις και περιμένω απάντηση. Σχετικά με το σχολιό σου Τάσο τι εννοείς? Του είπες οτι τα International το κάνουν με τον τρόπο με τα ariag.ttf η κάτι άλλο...γνωρίζεις να μου πείς και για το HDMI/SPDIF Που ρωτάω παραπάνω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.