DVICO TViX HD M-6500A

... εαν ειναι ευρωπαικό θα παίξει με τα fonts σε ANSI mode... δόκίμασε να κάνεις ένα reset to factory setings... και μετά διάλεξε τα ariag.ttf και θα δουλέψει .... και σε μένα ήθελε πρώτα αυτό το ρεσετ.....

να έχεις 1.2.52F σαν firmware όλα τα άλλα είναι αρκετά προβληματικά

... εαν ειναι ευρωπαικό θα παίξει με τα fonts σε ANSI mode... δόκίμασε να κάνεις ένα reset to factory setings... και μετά διάλεξε τα ariag.ttf και θα δουλέψει .... και σε μένα ήθελε πρώτα αυτό το ρεσετ.....

να έχεις 1.2.52F σαν firmware όλα τα άλλα είναι αρκετά προβληματικά

Λοιπόν χτες έκανα ακριβώς αυτό για να βεβαιωθώ (χωρίς να έχω δει το ποστ σου!!!!), δηλαδή reset και μετά ξανά επιλογή τα fonts και όλα μια χαρά... ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε αυτό στην αρχή....
...firmware έχω το 1.3.55...

το 1.3.55 δεν μου έπαιζε κάποια MKV (πχ 10000bc , Cloverfield ...) εσυ τι καλύτερο είδες με το 1.3.55 ?

το 1.3.55 δεν μου έπαιζε κάποια MKV (πχ 10000bc , Cloverfield ...) εσυ τι καλύτερο είδες με το 1.3.55 ?

Θα τα τσεκάρω και εγώ αυτά..τα έχω σε1080p....
Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, μόλις άνοιξα το μηχάνημα έκανα format, πέρασα το πιό νέο firmware που είχα βρει and that's it... αν δω προβλήματα γυρίζω πίσω.... :smile:

Παντως και εγω παιδια εχοντας δοκιμασει διαφορα beta firmware εχω καταλήξει μεχρι στιγμης στο 1.2.52.

Εδώ που τα λέμε, τα νέα firmware 1.3XX έχουν νόημα μόνο αν ριπάρετε bluray και τα βλεπετε original, αλλά το θέμα είναι κάνετε αυτή την δουλειά; Εγώ ούτε ένα δεν έχω. Αν τύχει καμιά ταινία καλή και την θέλω για το "ράφι" , αγοράζω το δισκάκι και τελειώνει.
Εγώ συλλογή από σκληρούς δεν κάθομαι να κάνω.

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

+1

Εδώ που τα λέμε, τα νέα firmware 1.3XX έχουν νόημα μόνο αν ριπάρετε bluray και τα βλεπετε original, αλλά το θέμα είναι κάνετε αυτή την δουλειά; Εγώ ούτε ένα δεν έχω. Αν τύχει καμιά ταινία καλή και την θέλω για το "ράφι" , αγοράζω το δισκάκι και τελειώνει.
Εγώ συλλογή από σκληρούς δεν κάθομαι να κάνω.

Το δίκό μου πρόβλημα με το 1.2.52 είναι ότι σε 1:1 πετάει την εικόνα αριστερά περί τους 3-4 πόντους (σε 46zf355). Το τί τους έχω γράψει δεν περιγράφεται...

Taso , με το νεο firmware δηλ. παιζει και riparismena bluray (με μενου κλπ) ?

Εγώ με 1.3.55 έχω παίξει blu-ray με το m2ts....ποιό αρχείο πρέπει να τρέξω για να δω αν παίζουν τα μενού?

Επίσης να ρωτήσω, με ποιό πρόγραμμα βάζετε υπότιτλους σε blu-ray rips? Με το TSMuxer, το TSRemux ή κάποιο άλλο.... sorry αλλά επειδή δεν είμαι κάτοχος HTPC δεν έχω ασχοληθεί με το "άθλημα".... είναι ιστορία? Υπάρχει κάνα guide πουθενά? ta.

[Δυστυχώς παιδιά δεν έχω ξεχάσει τις δοκιμές που είπα ότι θα κάνω (Cloverfield, κτλ) αλλά τρέχω με την βάφτιση του γιού μου και δεν προλαβαίνω τίποτα.... ακόμη δεν έχω φτιάξει δίκτυο και δεν έχω συνδέσει το καλώδιο κεραίας..... ελπίζω το ΣΚ που μας έρχεται να τα κάνω όλα αυτά.... ]

Καλησπέρα κι από μένα...ψάχνοντας στο ebay βρήκα από κορέα και λέει ο τύπος οτι είναι international version και οτι παίζει και greek srt subs..και μάλλον θα το χτυπήσω...κσι ο θεός βοηθός...Θα ενημερώσω ανάλογα. Μια ερώτηση μόνο...μπορώ να πάρω εικόνα απο HDMI και DTS από SPDIF για να ακούω ήχο από τα Logitec 5500 ηχεία που έχω?

Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Καλησπέρα κι από μένα...ψάχνοντας στο ebay βρήκα από κορέα και λέει ο τύπος οτι είναι international version και οτι παίζει και greek srt subs..και μάλλον θα το χτυπήσω...κσι ο θεός βοηθός...Θα ενημερώσω ανάλογα. Μια ερώτηση μόνο...μπορώ να πάρω εικόνα απο HDMI και DTS από SPDIF για να ακούω ήχο από τα Logitec 5500 ηχεία που έχω?

χωρίς να θέλω να υπερηφανευτώ, του τύπου αυτού εγώ του άνοιξα τα μάτια και συμπλήρωσε μετά ότι παίζει Greek srt... Λέγεται Chris. -bye-

Re: Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

χωρίς να θέλω να υπερηφανευτώ, του τύπου αυτού εγώ του άνοιξα τα μάτια και συμπλήρωσε μετά ότι παίζει Greek srt... Λέγεται Chris. -bye-

Δέν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο...εγώ του έστειλα κι ένα mail με κάποιες ερωτήσεις και περιμένω απάντηση. Σχετικά με το σχολιό σου Τάσο τι εννοείς? Του είπες οτι τα International το κάνουν με τον τρόπο με τα ariag.ttf η κάτι άλλο...γνωρίζεις να μου πείς και για το HDMI/SPDIF Που ρωτάω παραπάνω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Δέν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο...εγώ του έστειλα κι ένα mail με κάποιες ερωτήσεις και περιμένω απάντηση. Σχετικά με το σχολιό σου Τάσο τι εννοείς? Του είπες οτι τα International το κάνουν με τον τρόπο με τα ariag.ttf η κάτι άλλο...γνωρίζεις να μου πείς και για το HDMI/SPDIF Που ρωτάω παραπάνω?

ναι του έστειλα το arialg.ttf και το δοκίμασε και παίζει. Πάντα μιλάμε για την international έκδοση που έχει 10 δολλάρια παραπάνω από την κορεάτικη. Μιλάω για τον jwmun718