DVICO TViX HD M-6500A

Συγγνώμη εκ τον προτέρων αν είναι ηλίθιες οι ερωτήσεις.
1. Η LAN θύρα είναι μόνο για σύνδεση με υπολογιστή ή για να μπαίνουμε και σε συγκεκριμένα sites με streaming videos.
2. Πόσα μέτρα USB καλώδιο "σηκώνει" μεταξύ Tvix και PC? Υπάρχει περιορισμός? Δεν λέμε για 100μ αλλά γύρο στα 10-15 είμαστε καλά? (καλά το οτι δεν είμαστε καλά είναι σίγουρο αλλά λέμε τώρα).

Απο ebay, ενταξει, αλλα απο Ευρωπη ή αλλη ηπειρο? Μπορεις να αναφερεις το id του πωλητη? (δεν ξερω αν επιτρεπεται απο το φορουμ, συγγνωμη)

Από Ευρώπη έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πρόβλημα, οι ενδοευρωπαικές συναλλαγές δεν υπόκεινται σε δασμούς. Όσον αφορα στο ebay, οι περισσότεροι το έχουν πάρει από Κορέα, απ´όπου ούτε πάλι είχαν πρόβλημα με δασμούς - υπάρχουν 2-3 σημεία που πρέπει να προσέξεις, αν καταλήξεις σε αγορά από ebay, στείλε μου pm να σου εξηγήσω. -bye-

Το προβλημα με τον ηχο τελικα ισχυει και σε μενα αλλα το καταλαβα μολις σημερα!
Απλα τα Μ2ts αρχεια παιζουν το ιδιο ρολο με τα mp3.Δηλαδη παιζουμε ενα M2ts αρχειο με Dolby True HD ηχο και "στρωνει" ο ηχος απο το hdmi.Εγω τοσες μερες απο τη χαρα μου πηγαινα πρωτα πρωτα στα rip γι αυτο ολα τελεια.Σημερα ομως ξεκινησα απο κατι καινουρια mkv και... ΤΙΠΟΤΑ.Το υποψιαστηκα αμεσως για αυτο εβαλα ενα rip να παιξει και ολα καλα, αμεσως μετα mkv ολα αψογα.
Οντως οι Κορεατες τα εχουν κανει θαλασσα!!!
Τουλαχιστον ξερουμε αν ετοιμαζουν update?

Θα ηθελα σαν νεος κατοχος να κανω μια "χαζη" ερωτησουλα. Μπορει το dvico να δωσει ταυτοχρονα εικονα σε 2 οθονες?? Θελω να στελνω μεσω hdmi στην τηλεοραση ή στον προβολεα και με rca στην οθονη του rotel (για να μην ανοιγω τηλεοραση οταν θελω να βαλω mp3).

Θα ηθελα σαν νεος κατοχος να κανω μια "χαζη" ερωτησουλα. Μπορει το dvico να δωσει ταυτοχρονα εικονα σε 2 οθονες?? Θελω να στελνω μεσω hdmi στην τηλεοραση ή στον προβολεα και με rca στην οθονη του rotel (για να μην ανοιγω τηλεοραση οταν θελω να βαλω mp3).

Δοκίμασε με διαφορετικές επιλογές στο setup.
Εγώ εξακολουθώ να έχω εικόνα από hdmi ακόμα κι αν το έχω στο component την επιλογή.

Παιδια γεια και χρονια πολλα,
Ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και αν μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες θα ειμουν υποχρεος.
1. Σκεφτουμε να αγορασω και εγω ενα 6500,να παω απο pixmania η μεσω ebay?
2. ξερει μετα κανεις γιατι το pix εχει τον player μαζι με το dvb-t tuner φτηνοτερα απο οσο εχει να το παρεις χωρις το tuner?
3.Αν το παρω απο ebay πως μπορω να γλυτωσω τους δασμους,και γιατι ο seller απο ebay εχει το ιδιο μηχανακι με 3 διαφορετικες τιμες?:BDGBGDB55:

ξερω οτι ζηταω πολλα για πρωτη φορα, αλλα ρωτωντας λενε πας στην πολη.

Ευχαριστω πολυ-bye-

Μια επαναστατική ερώτηση. Μπορούμε να συνδέσουμε το Tvix με τον technomate 6900 combo super (ποιά η γνώμη σας επι τη ευκαιρία) και να κάνουμε εγγραφή κατευθείαν στον σκληρό του tvix και έχει κανείς κάποια απάντηση για το post 681?
Χρόνια πολλά σε όλους.

Προσπαθώ να συνδέσω έναν network disk (MyBookWorld) αλλά δεν τα καταφέρνω. Η IP του δίσκου, ο οποίος είναι καρφωμένος στο router είναι 192.168.0.198 (στατική). Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία?

Το χω παρατηρήσει καιρό, αλλά ξέχασα να το αναφέρω:

Με το καινούργιο firmware 1.3.74 ΔΕΝ βλέπει τα μουσικά αρχεία AAC (είναι αυτά που έχουν extension .m4a). Πατάω μέσα στο folder και μου το δείχνει κενό !
Τα MP3 μια χαρά.

Παρεπιμπτόντως 99% των μουσικών μου αρχείων είναι AAC.

Για τσεκάρετέ το κι εσείς και πείτε μου.

Υ.Γ. Αν όντως έχει (και) τέτοιο bug γυρνάω στην 1.2.52 αβλεπί....

Μπορει καποιος να μου πει καποιος σας παρακαλω πως στηνουμε το network share με το TviX Netshare γιατι δεν το εχω πιασει ακομα το θεμα..
Προς το παρον το μονο που εχω καταφερει ειναι να κανω share 4 folders του fileserver με samba. Εχω δοκιμασει και με το 1.3.74 και με το 1.2.52. Το TviX Netshare σου επιτρεπει να κανεις NFS share η κι αυτο samba κανει?
Ρωταω γιατι ενω παιζει ενα 70% των mkv που εχω χωρις προβλημα, οταν του δωσω m2ts απο το Band of Brothers παιζει λιγο και μετα χανει τον ηχο και κανει σπασιματα. Σκεφτομαι μηπως παιξει καλυτερα αμα κανω nfs share.
Ο fileserver τρεχει vista 32bit, το switch ειναι gigabit και ηχο παιρνω απο logitech 5500 μεσω coaxial συνδεσης. Στην αρχη μου βγαζει DTS αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα τον χανει τον ηχο..

Εχουμε καμμια λυση?

Δυστηχως δεν το χρησιμοποιω για μουσικη και δεν εχω ουτε ενα αρχειο AAC!
:blush:
Παντως μπορεις να στειλεις και σε μενα ενα sample αν θες και θα χαρω να σε βοηθησω!
aris464"papaki"msn.com

Τάσο τιποτε... δεν το βλέπει καν.... και rename του εκανα σε mp3 extention, το βλέπει, αλλα για να το παίξει, πράμα...... τζίφος. Δεν βάζεις του BadEip την παραλλαγή μπας....