Δυο μέτρα και δυο σταθμά

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Τελικά ποιος θα μου λύση μια απορία ????
Το πρόβλημα στα post είναι μόνο στις λέξης που γράφουμε ?
Το λέω αυτό γιατί είδα να κόβονται ακόμα και λέξης από ανέκδοτα.
Με τα video όμως βλέπω εντελώς αντίθετη στάση γιατί αυτό ?
Κάποιος είχε πει ότι επειδή μπαίνουν και παιδιά στο avclub πρέπει
Να γραφούμε “κόσμια” , και ρωτώ τώρα τα παιδιά που μπαίνουν δεν
μπορούν να δουν τα video ???

Φίλε Κώστα καλημέρα,

Άθελα σου ανοίγεις ένα θέμα που μπορεί να στέκει σαν προσωπική σου άποψη, αλλά για πολλούς από εμάς θυμίζει το πιπίλισμα μιας ξυνόπικρης καραμέλας με γεύση "γκρίνια".

Εξηγούμε :
- οι διαχειριστές είναι ανθρωποι και κάνουν και λάθη
- οι διαχειριστές σαν καθήκοντα και αρμοδιότητες έρχονται και φεύγουν τα μηνύματα μένουν για πάντα και το άρωμα της "καραμέλας" τείνει να γίνει ανεξήτηλο
- Αν κάπου που πρέπει δεν υπάρχει άμεση διαχειριστική παρέμβαση παρακαλούμε να ενημερώνετε τον αρμόδιο διαχειριστή
- Αν κάπου που δεν πρέπει κατά τη γνώμη σας υπάρχει παρέμβαση, δείξτε λίγη μεγαλοψυχία και κατανόηση σε ένα ενδεχόμενο λάθος, είναι ωραίο να συγχωρείς (άσε που καμιά φορά δεν μπορούν να ξέρουν όλοι, όλες τις λεπτομέρειες για να μπορούν να κρίνουν σωστά)

Ειλικρινά Κώστα αν περιμένεις από αυτό το μήνυμα κάποιο θετικό αποτέλεσμα, βάζοντας απέναντι σου ανθρώπους που το λιγότερο αγαπούν το avclub, δεν με έπεισες.

Υποψιάζομαι ότι το θέμα δεν θα παρεκλείνει καθόλου από τον τίτλο του και οι επόμενοι θα αναφερθούν σε ουσιαστικές προτάσεις και παραδείγματα και δεν θα μασήσουν "καραμέλα"

Τελικά ποιος θα μου λύση μια απορία ????
Το πρόβλημα στα post είναι μόνο στις λέξης που γράφουμε ?
Το λέω αυτό γιατί είδα να κόβονται ακόμα και λέξης από ανέκδοτα.
Με τα video όμως βλέπω εντελώς αντίθετη στάση γιατί αυτό ?
Κάποιος είχε πει ότι επειδή μπαίνουν και παιδιά στο avclub πρέπει
Να γραφούμε “κόσμια” , και ρωτώ τώρα τα παιδιά που μπαίνουν δεν
μπορούν να δουν τα video ???

και επι της ουσίας
- απορία = εγώ
- πρόβλημα = κανένα δεν υπάρχει κάποιες λέξεις δεν έχουν θέση εδώ, κάποιες καλύπτονται και δεν τις παίρνει χαμπάρι κανείς, κάποιες άλλες θα έπρεπε να έχουν φύγει αλλά είτε ξέφυγαν, είτε δεν εντοπίστηκαν έγκαίρως. Τόσο πλούσια που είναι η Ελληνική γλώσσα δεν βλέπω το λόγο να περιοριζόμαστε στις λίγες "κακές λέξεις" μπορούμε και χωρίς αυτές.
- ανέκδοτα = Πολλά μέλη βάζουν τελίτσες από μόνα τους σε πιπεράτα ανέκδοτα, αν το έκαναν όλοι κανείς δεν θα έσβηνε τίποτα.
video = Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να δούμε έγκαιρα όλα τα λινκ που βάζουν οι φίλοι μας, αν κάτι "κακό" πέσει στην αντίληψη σου ενημέρωσε μας.
παιδιά = Τα παιδιά δεν είναι ανύπαρκτα πρόσωπα, είναι τα δικά μας παιδιά και οι δικές μας οικογένειες, είναι λίγο άστοχες οι εξυπνάδες για την οικογένεια του διπλανού μας.
κόσμια = αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε για τα παιδιά κανενός, απλά και μόνο για να τηρήσουμε τους κανονισμούς.

Σε όλα τα παραπάνω ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει να γίνουν καλύτερα. Η δεικτική κριτική δεν είναι ο μόνος τρόπος βοήθειας υπάρχουν και άλλοι τρόποι ...

Κωστα για ποια βιντεο μιλας? για να τα τσεκαρω
ευχαριστώ

Άθελα σου ανοίγεις ένα θέμα που μπορεί να στέκει σαν προσωπική σου άποψη, αλλά για πολλούς από εμάς θυμίζει το πιπίλισμα μιας ξυνόπικρης καραμέλας με γεύση "γκρίνια".

Αυτό το είχαμε συζήτηση και από το τηλέφωνο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσβλητικό για μένα διότι επειδή η άποψη μου τυχαίνει να σας θυμίζει την ξυνοπικρη καραμέλα αυτόματος μου βάζετε την ταμπέλα «αναρχικός»

Εξηγούμε :
- οι διαχειριστές είναι άνθρωποι και κάνουν και λάθη

Σωστό αλλά καλό είναι να το παραδέχονται όταν τα κάνουν.

- οι διαχειριστές σαν καθήκοντα και αρμοδιότητες έρχονται και φεύγουν τα μηνύματα μένουν για πάντα και το άρωμα της "καραμέλας" τείνει να γίνει ανεξήτηλο

Έχετε αναρωτηθεί μήπως τελικά το άρωμα της καραμέλας το καλλιεργείτε εσείς με την στάση σας ?

- Αν κάπου που πρέπει δεν υπάρχει άμεση διαχειριστική παρέμβαση παρακαλούμε να ενημερώνετε τον αρμόδιο διαχειριστή

Τα όρια του σεμνού η κόσμιου τρόπου γραφείς καθώς και το χιούμορ που έχει ο καθένας μας δεν μπορούν Να μετρηθούν

- Αν κάπου που δεν πρέπει κατά τη γνώμη σας υπάρχει παρέμβαση, δείξτε λίγη μεγαλοψυχία και κατανόηση σε ένα ενδεχόμενο λάθος, είναι ωραίο να συγχωρείς (άσε που καμιά φορά δεν μπορούν να ξέρουν όλοι, όλες τις λεπτομέρειες για να μπορούν να κρίνουν σωστά)

Και αυτό σωστό αλλά να είναι αμφίδρομο

Ειλικρινά Κώστα αν περιμένεις από αυτό το μήνυμα κάποιο θετικό αποτέλεσμα, βάζοντας απέναντι σου ανθρώπους που το λιγότερο αγαπούν το avclub, δεν με έπεισες.

Νίκο ανοίγοντας αυτό το thread δεν αποσκοπούσα πουθενά, απλά μου γεννήθηκε Μια απορία και την εξέφρασα δημόσια.
σου έστειλα και ΡΜ με τα thread που εγώ θεώρησα ότι υπάρχει αυτή η διάκριση
και μάλιστα τα έστειλα και στον Larry που με ρώτησε και δεν πήρα καμιά απάντηση

Υποψιάζομαι ότι το θέμα δεν θα παρεκλείνει καθόλου από τον τίτλο του και οι επόμενοι θα αναφερθούν σε ουσιαστικές προτάσεις και παραδείγματα και δεν θα μασήσουν "καραμέλα

είναι κρίμα να αισθάνεστε ότι δέχεστε επίθεση επειδή έχω και εκφράζω την άποψη μου η και τις απορίες μου.
Προς θεού δεν έχω τίποτα με τον φίλο που άνοιξε τα thread , ίσα ίσα τα
Βρήκα διασκεδάστηκα, εσείς όμως είσαστε αυτοί που κάνουν την διάκριση και για αυτό αναφέρθηκα σε αυτα.

Φιλικά Κώστας

Υ.Γ
μην βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν

Κώστα μου for the record, και για τα πμ που μου έστειλες, έχεις απόλυτο δίκιο ΙΜΗΟ. Το αν θα υπάρξει ή όχι εκ των υστέρων διαχειριστική "φροντίδα" στα συγκεκριμένα ποστ είναι στο χέρι των διαχειριστών της κατηγορίας, όσο για την απάντηση λίγο υπομονή ...

Για τα βιντεο δεν έχω άποψη καθώς δεν προλαβαίνω να τα δω όλα (ούτε μπορώ από το σπίτι λόγο ταχύτητας) αλλά έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σου.

Όσο αφορά για τις γεύσεις νομίζω πως (έχω?) το θάρρος και για αυτό απευθύνομαι σε αυτό το ύφος μαζί σου, αν πρόσεξες το μήνυμα μου ξεκινάει με το "άθελα σου" άρα εγώ δεν βλέπω φαντάσματα - άσε που δεν τα πολυπιστεύω κι όλας.

Τώρα για το θέμα ποιος είναι ο σκοπός του μηνύματος και του θέματος που αν απομονώσεις τον τίτλο είναι επικριτικός προς το έργο της Δ.Ο., είναι εύλογο να σε ρωτάω αφού δεν έχεις τέτοιο σκοπό γιατί βάζεις τέτοιο τίτλο ?

Νίκο καλημέρα.
Ο λόγος που έβαλα αυτόν τον τίτλο στο thread είναι γιατί κατά την ταπεινή μου αποψη ταιριάζει με αυτό που ήθελα να πω, και νομίζω ότι το τεκμηρίωσα.
Το ότι σας έστειλα ΡΜ ήταν να μην οξυνθούν τα πνεύματα αλλιώς θα μπορούσα να τα βάλω σε post ,αλλά όπως ειδές δεν το έκανα.
Τέλος πάντων σας το ξαναλέω ότι το thread δεν το άνοιξα για να σβηστούν
Τα thread με τα video
, αλλά για να σας δείξω αυτό που λέω στο τίτλο
του thread «2 μέτρα και 2 σταθμά»
Λες ότι είμαι επικριτικός ως προς την Δ.Ο.
Φίλε θα σου πω ένα πράγμα, αν δεν με ενδιέφερε αυτός ο δικτυακός τόπος δεν θα έλεγα
Κουβέντα αλλά πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνουμε καλύτεροι.

φιλικα Κωστας

Last edited: