Άθελα σου ανοίγεις ένα θέμα που μπορεί να στέκει σαν προσωπική σου άποψη, αλλά για πολλούς από εμάς θυμίζει το πιπίλισμα μιας ξυνόπικρης καραμέλας με γεύση "γκρίνια".
Αυτό το είχαμε συζήτηση και από το τηλέφωνο και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσβλητικό για μένα διότι επειδή η άποψη μου τυχαίνει να σας θυμίζει την ξυνοπικρη καραμέλα αυτόματος μου βάζετε την ταμπέλα «αναρχικός»
Εξηγούμε :
- οι διαχειριστές είναι άνθρωποι και κάνουν και λάθη
Σωστό αλλά καλό είναι να το παραδέχονται όταν τα κάνουν.
- οι διαχειριστές σαν καθήκοντα και αρμοδιότητες έρχονται και φεύγουν τα μηνύματα μένουν για πάντα και το άρωμα της "καραμέλας" τείνει να γίνει ανεξήτηλο
Έχετε αναρωτηθεί μήπως τελικά το άρωμα της καραμέλας το καλλιεργείτε εσείς με την στάση σας ?
- Αν κάπου που πρέπει δεν υπάρχει άμεση διαχειριστική παρέμβαση παρακαλούμε να ενημερώνετε τον αρμόδιο διαχειριστή
Τα όρια του σεμνού η κόσμιου τρόπου γραφείς καθώς και το χιούμορ που έχει ο καθένας μας δεν μπορούν Να μετρηθούν
- Αν κάπου που δεν πρέπει κατά τη γνώμη σας υπάρχει παρέμβαση, δείξτε λίγη μεγαλοψυχία και κατανόηση σε ένα ενδεχόμενο λάθος, είναι ωραίο να συγχωρείς (άσε που καμιά φορά δεν μπορούν να ξέρουν όλοι, όλες τις λεπτομέρειες για να μπορούν να κρίνουν σωστά)
Και αυτό σωστό αλλά να είναι αμφίδρομο
Ειλικρινά Κώστα αν περιμένεις από αυτό το μήνυμα κάποιο θετικό αποτέλεσμα, βάζοντας απέναντι σου ανθρώπους που το λιγότερο αγαπούν το avclub, δεν με έπεισες.
Νίκο ανοίγοντας αυτό το thread δεν αποσκοπούσα πουθενά, απλά μου γεννήθηκε Μια απορία και την εξέφρασα δημόσια.
σου έστειλα και ΡΜ με τα thread που εγώ θεώρησα ότι υπάρχει αυτή η διάκριση
και μάλιστα τα έστειλα και στον Larry που με ρώτησε και δεν πήρα καμιά απάντηση
Υποψιάζομαι ότι το θέμα δεν θα παρεκλείνει καθόλου από τον τίτλο του και οι επόμενοι θα αναφερθούν σε ουσιαστικές προτάσεις και παραδείγματα και δεν θα μασήσουν "καραμέλα
είναι κρίμα να αισθάνεστε ότι δέχεστε επίθεση επειδή έχω και εκφράζω την άποψη μου η και τις απορίες μου.
Προς θεού δεν έχω τίποτα με τον φίλο που άνοιξε τα thread , ίσα ίσα τα
Βρήκα διασκεδάστηκα, εσείς όμως είσαστε αυτοί που κάνουν την διάκριση και για αυτό αναφέρθηκα σε αυτα.
Φιλικά Κώστας
Υ.Γ
μην βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν