Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Re: Απάντηση: Re: Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Με 20 παίρνεις το original bluetooth, γιατί να πάρεις το μαϊμού infrared?
Τα 20 δολλάρια είναι 16-17 ευρώ ενώ το αυθεντικό έχει 24-25.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα....

Re: Απάντηση: Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Το turismo το έχω αλλά δεν έχω τιμονιέρα....

Κριμα.... δεν μπορεις να φανταστεις τι χανεις .
Εγω την ειχα παρει 150 και τωρα βοσκει καπου στα 90-92.
Βεβαια εγω ολα τα PS τα πηρα μονο και μονο για τα tourismo ,οποτε δεν μου κοστισε τιποτα αν αναλογισθει κανεις ποσα γλυτωσα απο παιχνιδια που ποτε δεν αγορασα .

εχω εγω της logitech (driving force ex)
ναι υποστηριζει το force feedback
η αίσθηση ειναι καταπληκτική
ειδικα´όταν προσγειώνεται το αυτοκινητο στην πρωτη κατηφορα-ευθεία
......και φυσικα δεν συγκρινεται η οδηγηση με τιμονιερα συγκριτικα με το χειριστηριο!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Τα 20 δολλάρια είναι 16-17 ευρώ ενώ το αυθεντικό έχει 24-25.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα....
Απλά λέω ότι υπάρχουν επιλογές φίλε μου. -bye-

Πάντως το μεγαλύτερο μειονέκτημα του PS3 είναι πράγματι ο θόρυβος που κάνει.
Περιμένω να βγει κανένα Blu ray player της προκοπής να πάρω και να το πετάξω από κει και μου έχει σπάσει τα @@ το παλιο#@$%!&$#@.
Θα το πάω στο μαγαζί για να παίζω. Εκεί δεν θα το ακούμε.

Re: Απάντηση: Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Εμένα μ'αρέσει το infrared......(αντιρρησίας).....χαχαχαχαχαχα

Βασικά κανένα δεν θα πάρω γιατί έχω μάθει με το χειριστήριο που κ αυτό bluetooth είναι !!!!:BDGBGDB55:

Πως φαίνεται το skill έ ???????? :SFGSFGSF:

Περιμένω να βγει κανένα Blu ray player της προκοπής να πάρω και να το πετάξω από κει και μου έχει σπάσει τα @@ το παλιο#@$%!&$#@.
Θα το πάω στο μαγαζί για να παίζω. Εκεί δεν θα το ακούμε.
Θόρυβος????
Ποιός θόρυβος???

Και εγω ετσι λεω να κανω. ΝΑ παρω 1 Blu ray player της προκοπής και μετα να το πεταξω!!! Η μαλλον οχι θα παιζω μονο παιχνιδια. Γαμω την φασαρια μου:violent-smiley-008:

Βρε παιδιά το έχετε δίπλα στα αυτιά σας όταν βλέπετε ταινία ???
Εγώ το έχω περίπου στα 3.5-4 μέτρα από εμένα κ όταν βλέπω ταινία με τα ηχεία όχι δυνατά δεν ακούω τίποτα...

Μεγάλο θέμα έχει γίνει σχετικά με τον θόρυβο...

Αν το PS3 το συγκρίνει με το XBOX360 τότε όντως είναι αθόρυβο αλλά αν το συγκρίνει με ένα πολύ καλό Player τότε όντως κάνει θόρυβο.

Υπάρχει και μια περίπτωση σε όσους παραπονιούνται να δουλεύει πάντα στο μέγιστο ο επεξεργαστής τους όπου δημιουργεί περισσότερο θόρυβο...

Πάντως μεγάλο ρόλο παίζει αν έχεις PAL ή NTSC (όχι China or Japan) διότι έχουν διαφορετική κατασκευή...

Αυτά...

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το συγκρινω με το ΧΒΟΧ ρε παιδια. Αφου ουτοσιαλως κανει πολυ φασαρια. Δηλαδη θα πρεπει να ειμαι και ευχαριστημενος???

Βασικά το ps3 είναι παιχνιδομηχανή κ όχι bd player.
Οπότε δεν γίνεται να το συγκρίνουμε με τέτοιο μηχάνημα.
Αν το συγκρίνουμε με άλλη κονσόλα, τότε μοιραία θα γίνει με το 360.

Αν δεν το συγκρίνουμε καθόλου, τότε είναι μεν θορυβώδες αλλά όχι τόσο που να ενοχλεί. Τουλάχιστον αυτό που εγώ έχω σπίτι. Σε θέαση ταινίας με το ηχοσύστημα ανοιχτό σε κανονική ένταση κ όχι δυνατά, δεν ακούγεται...