η οποία είναι ?Και φυσικά για επιδόρπιο μην ξεχνάμε την γεύση ''Μιχάλης''...:firstprize:
η οποία είναι ?Και φυσικά για επιδόρπιο μην ξεχνάμε την γεύση ''Μιχάλης''...:firstprize:
Ο Δρ. Laugesen περιέγραψε το η.τ. Ruyan που χρησιμοποίησε στις δοκιμές του, ως 100 ως 1000 φορές λιγότερο επικίνδυνο από το κάπνισμα κανονικών τσιγάρωνΕγω εχω κολλησει οτι καπνιζω πολυ νικοτινη πλεον με το Η.Τ. (16 mg που παιρνω) και αποφασισα να την ριξω στα 11 mg.
Δυστυχως ομως το νιωθω πολυ "αερα". Κανενα χτυπημα στο λαιμο και απογοητευτηκα.
15 τσιγαρα που εκανα την ημερα με 1,3 mg νικοτινη το τσιγαρο, επαιρνα ημερησιως 19,5 mg νικοτινη.
Τωρα κάνω γυρω στα 2-3 ml την ημερα με 16mg νικοτινη το ml παιρνω ημερησιως 32-48 mg !!!!!!!
Δεν λεει...
Μααα...σοκολάτα,βανίλια,φράουλα φυσικά!η οποία είναι ?
Μααα...σοκολάτα,βανίλια,φράουλα φυσικά!
Έλα βρε... Σου βγήκε τελικά το 40 40 20;
Επόμενο βήμα θα είναι να βγάλω γεύση Derby...
![]()
Το έχω βγάλει σε ποτό, οπότε το να βγει σε καπνό θα είναι ζήτημα μισής ώρας...
Τώρα για τον Virginia της Natura...
Σαν γεύση είναι απλά καταπληκτικός.
Τσιγαρίσια γεύση, καλό χτύπημα, καλό "σώμα", πικάντικος και με επίγευση καμμένης καραμέλας!
Στους διπλανούς σου βέβαια μυρίζεις σαν πλανόδιος που πουλάει μαλλί της γριάς, αλλά από την τσιγαρίλα...
Και σε το νικοτίνη παρακαλώ το Virginia;Μιχάλη... :Banane0: :Banane0:
Και σε το νικοτίνη παρακαλώ το Virginia;
Τώρα για τον Virginia της Natura...
Σαν γεύση είναι απλά καταπληκτικός.
Τσιγαρίσια γεύση, καλό χτύπημα, καλό "σώμα", πικάντικος και με επίγευση καμμένης καραμέλας!
Στους διπλανούς σου βέβαια μυρίζεις σαν πλανόδιος που πουλάει μαλλί της γριάς, αλλά από την τσιγαρίλα...
Το πολύ κακό είναι ότι, τουλάχιστον σε εμένα μετά από 1ml μου φέρνει καούρες... :bigcry:
Ναι ρε παιδιά,αλλά...15 ευρώ το μπουκαλάκι?
Προσπαθω να αγορασω τα Halo που αναφερεις αλλα δεν αναφερουν περιεκτικοτητα νικοτηνης παρα μονο Ultra light, light, regular και very high. Εχεις την καλωσυνη να μου πεις ποιο αντιστοιχει στα 16ml του natura που καπνιζα;22 ευρω εχουν τα 30μλ Halo αλλα μην τα δοκιμασετε γιατι δυσκολα μετα γυριζεις πισω.
Οσοι εχουν θεμα με τον λαιμο τους ας δοκιμασουν υγρα με VG (φυτικη γλυκολη)
Ο δικος μου εστρωσε κατευθειαν μετα το οργιο δοκιμης γευσεων που εκανα τις πρωτες μερες.
Προσπαθω να αγορασω τα Halo που αναφερεις αλλα δεν αναφερουν περιεκτικοτητα νικοτηνης παρα μονο Ultra light, light, regular και very high. Εχεις την καλωσυνη να μου πεις ποιο αντιστοιχει στα 16ml του natura που καπνιζα;
Thanks Παντελη (με το 9αρι της Ovale απο χτες μαλλον δε λειτουργει το μυαλο μου... Και να πως πως δε το εψαξα...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.