E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν ξέρω για εσάς,αλλά ο λαιμός μου έχει γίνει χάλια με το άτμισμα αφού κάνω την τεράστια @$@#$$ κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ατμίζω και να καπνίζω.

Προσπαθησε να μην καπνιζεις καθολου.
Ειναι σαν να καπνιζεις δυο μαρκες τσιγαρων ταυτοχρονα.
Ακομη , μην κανεις το λαθος και παιρνεις υγρα με χαμηλη περιεκτικοτητα σε νικοτινη (τουλαχιστον στην αρχη) γιατι θα εχεις συνεχεια το μυαλο σου κολλημενο στο κανονικο τσιγαρο.
Με τι ηλεκτρονικο τσιγαρο ατμιζεις ?

Ειναι σαν να καπνιζεις δυο μαρκες τσιγαρων ταυτοχρονα.

Ακριβώς αυτό!
Εδώ, την πρώτη μέρα που ξεκινάς νιώθεις ότι άλλαξες μάρκα!
Όταν το συνηθίσεις θα είναι τόσο εύκολο να κάνεις κανονικό τσιγάρο όσο το να αλλάξεις μάρκα από μία που σου αρέσει πολύ σε μία που έχει γεύση κάλτσας φαντάρου μετά από τριήμερο στα σκηνάκια...

Ειναι από το ίδιο κατάστημα που πήρα το ηλεκτρονικο τσιγάρο.
Λέγεται MAXX-BLEND HIGH 12ml.
Το HIGH έχει να κάνει με την περιεκτικότητα σε νικοτίνη.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Απο το πρωι ειμαι με Halo Tribeca.
Αλλο φρουτο και λογικος ο χαμος γυρω απο τα υγρα Halo.
Πλουσιος καπνος , απαλο ατμισμα , γεματη γευση.
Θα δοκιμασω και την γευση Freedom για να εχω πιο σφαιρικη αποψη και να καταληξω σε μια.

Tribeca και halo 56 e-juice περιμένω,με 18άρα νικοτίνη.Ημουν έτοιμος να παραγγείλω και Freedom, όμως τελευταία στιγμή το ανέβαλα γιατί έχω διαβάσει πολύ ακραία πράγματα περί μίσους και έρωτα!!!
Πάντως γιά Tribeca μόνο καλά ακούω.

Ειναι από το ίδιο κατάστημα που πήρα το ηλεκτρονικο τσιγάρο.
Λέγεται MAXX-BLEND HIGH 12ml.
Το HIGH έχει να κάνει με την περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
Σωκράτη, γιά την συσκευή δεν ξέρω, όμως γιά το υγρό θα σου έλεγα να πάς σε δοκιμασμένα γιά αρχή πράγματα σε πρωτάρηδες ατμίσματος σαν και εμάς,δηλαδή με 18άρα+ νικοτίνη(ανάλογα το υγρό...π.χ Halo όχι πάνω απο 18) και με 70-80% τσιγαρίσια γεύση σε υγρό....τα υπόλοιπα πειράματα μπορούν να περιμένουν γιά την συνέχεια!!!
Επίσης θα σου έλεγα να δαπανήσεις αρχικά μερικά χρήματα, ψάχνοντας την γεύση που σου αρέσει...μην μένεις μόνο στην αρχική που πήρες.Αυτή η υπόθεση είναι το άλφα και το ωμέγα στον ατμό, και όταν την βρείς όλα θα είναι πολύ πιό εύκολα.
Πάντως η γεύση που πέρνεις απο το άτμισμα είναι αιώνες καλύτερη απο το κανονικό τσιγάρο,άλλο το εαν ακόμη δεν την έχουμε συνηθήσειι.

Last edited:

Σωκράτη, γιά την συσκευή δεν ξέρω, όμως γιά το υγρό θα σου έλεγα να πάς σε δοκιμασμένα γιά αρχή πράγματα σε πρωτάρηδες ατμίσματος σαν και εμάς,δηλαδή με 18άρα+ νικοτίνη(ανάλογα το υγρό...π.χ Halo όχι πάνω απο 18) και με 70-80% τσιγαρίσια γεύση σε υγρό....τα υπόλοιπα πειράματα μπορούν να περιμένουν γιά την συνέχεια!!!
Επίσης θα σου έλεγα να δαπανήσεις αρχικά μερικά χρήματα, ψάχνοντας την γεύση που σου αρέσει...μην μένεις μόνο στην αρχική που πήρες.Αυτή η υπόθεση είναι το άλφα και το ωμέγα στον ατμό, και όταν την βρείς όλα θα είναι πολύ πιό εύκολα.
Πάντως η γεύση που πέρνεις απο το άτμισμα είναι αιώνες καλύτερη απο το κανονικό τσιγάρο,άλλο το εαν ακόμη δεν την έχουμε συνηθήσειι.

+10000

Βρε συ Γιάννη,η γεύση που έχω και με ικανοποιεί και βαριά είναι.Αυτό που μου λείπει και καπνίζω το ριμαδοκανονικό είναι ο τρόπος που το κρατάς.

Βρε συ Γιάννη,η γεύση που έχω και με ικανοποιεί και βαριά είναι.Αυτό που μου λείπει και καπνίζω το ριμαδοκανονικό είναι ο τρόπος που το κρατάς.
Μιά συνήθεια είναι και σίγουρα ψυχολογικό το θέμα.....σκέψου ότι ναι μεν χάνεις τον τρόπο κρατήματος που έχεις συνηθίσει, όμως αυτο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κερδίζει η υγεία σου και η γεύση στο στόμα σου!!!

Εγω εχω κολλησει οτι καπνιζω πολυ νικοτινη πλεον με το Η.Τ. (16 mg που παιρνω) και αποφασισα να την ριξω στα 11 mg.
Δυστυχως ομως το νιωθω πολυ "αερα". Κανενα χτυπημα στο λαιμο και απογοητευτηκα.
15 τσιγαρα που εκανα την ημερα με 1,3 mg νικοτινη το τσιγαρο, επαιρνα ημερησιως 19,5 mg νικοτινη.
Τωρα κάνω γυρω στα 2-3 ml την ημερα με 16mg νικοτινη το ml παιρνω ημερησιως 32-48 mg !!!!!!!
Δεν λεει...

Σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω μαγαζί με ΗΤ στην Λιβαδειά!

Ερώτηση: Ξέρετε περίπου ποσό θα μου κοστίσει ένα τέτοιο μαγαζί ?

edit: έχω στείλει κ ένα mail στην "Nobacco" αλλα δεν εχει απαντήσει ακόμα!

Last edited:

Εγω εχω κολλησει οτι καπνιζω πολυ νικοτινη πλεον με το Η.Τ. (16 mg που παιρνω) και αποφασισα να την ριξω στα 11 mg.
Δυστυχως ομως το νιωθω πολυ "αερα". Κανενα χτυπημα στο λαιμο και απογοητευτηκα.
15 τσιγαρα που εκανα την ημερα με 1,3 mg νικοτινη το τσιγαρο, επαιρνα ημερησιως 19,5 mg νικοτινη.
Τωρα κάνω γυρω στα 2-3 ml την ημερα με 16mg νικοτινη το ml παιρνω ημερησιως 32-48 mg !!!!!!!
Δεν λεει...

Σιγά σιγά κατεβαίνεις.
Εγώ πήγα στα 9mg μετά από ένα μήνα!
Και δεν είναι τόσο η νικοτίνη που σου δημιουργεί προβλήματα υγείας όσο τα υπόλοιπα που σου "χαρίζει" το τσιγάρο...

Ερώτηση: Ξέρετε περίπου ποσό θα μου κοστίσει ένα τέτοιο μαγαζί ?
Ιδέα δεν έχω...
Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και την ovale που από ότι βλέπω έχει μαγαζιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Και δεν νομίζω να είναι ιδιόκτητα...

Καλή φάση η "Ovale" Μιχάλη.

Μία 2η σκέψη είναι να μην έβαζα μία συγκεκριμένη εταιρία, αλλά 2-3 ώστε να υπάρχει καλύτερη επιλογή!

Θέλει πολλή ψάξιμο ρε γαμότο μου!!! :/

Εγω απο χτες ειμαι στα 9 ml της ovale και δε μου αρεσει καθολου. Απο την αλλη με τα 18ml maxboro ηθελα ενα μπουκαλακι καθε τρεις μερες... Θεωρησα οτι δεν εχει νοημα να παιρνω τοσο πολυ νικοτινη. Με το 9αρι δε μου κανει πολυ αισθηση να ατμιζω...Θα προσπαθησω να μηδενισω γρηγορα...

Καλή φάση η "Ovale" Μιχάλη.

Μία 2η σκέψη είναι να μην έβαζα μία συγκεκριμένη εταιρία, αλλά 2-3 ώστε να υπάρχει καλύτερη επιλογή!

Θέλει πολλή ψάξιμο ρε γαμότο μου!!! :/

Μίλα με funstore.gr και e-cig.gr...
Και με τον τύπο που έφτιαξε το δικό του!

Αν την ανοίξεις να βάλεις και γεύση ''σουβλάκι Λιβαδειάς''

Γουστάρω! Σειρά greek taste!
Σουβλάκι Λιβαδειάς, Πίτα γύρο, Κοκορέτσι, Κοντοσούβλι, Μουσακά... :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μίλα με funstore.gr και e-cig.gr...
Και με τον τύπο που έφτιαξε το δικό του!

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη για τα link :smile:

Γουστάρω! Σειρά greek taste!
Σουβλάκι Λιβαδειάς, Πίτα γύρο, Κοκορέτσι, Κοντοσούβλι, Μουσακά... :ADFADF1:

Ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να κόψει/ ελάττωση το τσιγάρο και ταυτόχρονα να κανει και δίαιτα :D :flipout:

(send from iPhone)