E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Κοιτα δεν ειναι μεγαλο θεμα για τον λογο οτι αν το συνεχισεις το ατμισμα , σιγουρα δεν θα μεινεις με αυτο το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Άλλα ειναι τα κολπα και τα hiend μηχανακια και εκει απο οτι εχω καταλαβει ειναι η πραγματικη απολαυση ατμισματος.
Αλλα ασε (οπως και εγω δηλαδη) να περασει κανας μηνας να δεις αμα συνεχιζει να σου αρεσει και μετα το αλλαζεις.

Γιά γίνε περισσότερο αναλυτικός γιατί μας ενδιαφέρει!!!

Πηρα το nobacco σημερα.
Το προτιμησα επειδη δεν εχει το κουμπι.
Για να το ευχαριστηθω το καπνιζω οπως η πιπα.
Δηλαδη κάνω 3 -4 τζουρες συνεχόμενες.
Καμια σχεση με τον τροπο που καπνιζεις τσιγαρο.
Απο εβδομαδα θα παρω dual coil ατμιστη γιατι δεν μου φτανει ο καπνος.

Πηρα 2 γευσεις. Το RY3 και coca cola για την πλακα. (16mg και οι 2)
Με την coca cola δεν θες να το βγαλεις απο το στομα σου. Ειναι οπως ειπα για πλακα
Το RY3 έχει γευση καπνου και ειναι πιο βαρυ στο λαιμο.

Το τελικο αποτελεσμα ειναι οτι δεν με εχει ευχαριστησει οσο περιμενα, αλλα κατα ενα παραξενο γεγονος, εχω να στριψω τσιγαρο απο το μεσημερι !!!

Λεω κατσε να κανω 2-3 τζουρες απο το ηλεκτρονικο πρωτα, αλλα μετα κολλαω.
Μετά απο κανενα τεταρτο το παραταω γιατι εχω ζαλιστει απο το ρουφηγμα (θυμιζει πολυ αργιλε) και το ξαναπιανω αργοτερα.
Τα 3ml (τοσο χωραει) τα εκανα σε διαστημα 7 ωρων, αλλα επαιζα μαζι του σαν 1η γνωριμια.
Εσεις ποσο το κρατατε συνηθως;

Αυτές τις ημέρες είμαι έτοιμος και εγω να μπω στο club, και το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι εδω στην επαρχία υπάρχει πρόβλημα ανεφοδιασμού, και δεν λέει να παραγγέλνω κάθε τρείς και λίγο υγρά και ανταλακτικά μέσω Internet.
Απο ότι ξέρω εδω υπάρχει το e-smoke(http://esmoke.wordpress.com/)πουπου δεν λέει, και το Ovale eGo-T,γιά το οποίο έω διαβάσει τα καλύτερα, αλά μου την σπάει αυτό το κουμπί που πρέπει να πατάς κάθε φορά.

Γιά τον πιό πάνω λόγο ,σκέφτομαι σοβαρά το NOBACCO Hybrid (http://www.nobacco.gr/product/660/nobacco-hybrid),γιά τον βασικό λόγο γιά εμένα ότι δεν θέλω να πατάω κουμπιά στο άτμισμα κάθε φορά.Εαν ξέρετε και κάποιο άλλο Η-Τ που δεν χρειάζεται πατοκούμπια, πείτε το.
Γιά γεύση απο ότι έχω διαβάσει γέρνω στην Virginia,αλά και πάλι δεν ξέρω εαν με καλύψει.
Να πω ότι καπνίζω Winston κόκκινα περίπου 1,5 πακέττο την ημέρα εδω και πολλά χρόνια.....ακούω και εδω προτάσεις σε σχέση με την γεύση ατμού την ποσότητα νικοτίνης γιά αρχή σε σχέση με αυτά που καπνίζω τώρα.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Γιά γίνε περισσότερο αναλυτικός γιατί μας ενδιαφέρει!!!

Η πραγματικη αισθηση ατμισματος και οτι πιο κοντινο προς το "τσιγαρο" ερχεται με την μεγαλη παραγωγη καπνου , οποτε με τα πολλα βολτ.
Αυτος ηταν και ο λογος που τα πρωτα ηλεκτρονικα τσιγαρα , εκεινα τα λεπτα ουσιαστικα απετυχαν ενω αντιθετα τα σημερινα με τις μεγαλες μπαταριες και τους ισχυρους ατμοποιητες (ακομη και dual coils) εχουν (για πολλους) αντικαταστησει το τσιγαρο.
Ομως και αυτα δεν ειναι αρκετα για μεγαλη παραγωγη ατμου και σωστο χτυπημα στο λαιμο που μας δινει συνηθως μονο το κανονικο τσιγαρο.

Οποτε παμε προς τα ετοιμα mods.
Κυκλοφορουν πολλα ετοιμα που ουσιαστικα ειναι μπαταριοθηκες που προσφερουν ρυθμιση των βολτ και ειδικους ατμοποιητες ωστε να τα αντεχουν.
Η ρυθμιση βοηθαει ωστε να βρουμε την χρυση τομη στην παραγωγη ατμου που μας καλυπτει ταυτοχρονα με την γευση και την νικοτινη που χρειαζομαστε.
Φυσικα τελος και στα απανωτα ρουφηγματα ωστε να "ικανοποιηθουμε" απο μια τζουρα.

Τιποτα fixed αλλα κουστουμακι στα μετρα μας.
Απο εκει και περα υπαρχουν επισκευασιμοι ατμοποιητες και φυσικα υγρα για οικονομικοτατη παρασκευη των δικων μας γευσεων.
Γινεται πολυ παιχνιδι και θελει και αρκετο ψαξιμο και πειραματισμο.

Μερικα ετοιμα mods ...
http://www.e-savuke.com/en/ecig_mods.htm

Video απο εναν μπαρουτοκαπνισμενο ...
http://www.youtube.com/watch?v=aStanVofV5c

Προσωπικα ειμαι ενα dual coil αλλα ευελπιστω απο Δευτερα να παω προς τα mods μερια.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μιχαλη ειχε γενικα ψιλοενοχληση στον λαιμο τις πρωτες μερες?

Kοίτα... Επειδή τις πρώτες ημέρες έπαιζα πολύ, είχα μία ενόχληση σαν αυτή που έχεις όταν καπνίζεις πολλά τσιγάρα...
Χαμηλώνεις την περιεκτικότητα σε νικοτίνη και είσαι jet!

Με την coca cola δεν θες να το βγαλεις απο το στομα σου. Ειναι οπως ειπα για πλακα

Τόσο καλή; Τι μάρκα;
Ήθελα να τη δοκιμάσω και εγώ... :p

Τα 3ml (τοσο χωραει) τα εκανα σε διαστημα 7 ωρων, αλλα επαιζα μαζι του σαν 1η γνωριμια.
Εσεις ποσο το κρατατε συνηθως;

Στην αρχή ατμίζεις πολύ...
Μετά έρχεσαι στα ίσια σου.
Τα 3ml εγώ τα κάνω σε 2 ημέρες!
Σήμερα έκανα ρεκόρ μικρής κατανάλωσης και δεν έχω τελειώσει ούτε καν 1ml σε μία ημέρα... :p

1ml σου δίνει τόσες τζούρες όσο 15 - 20 τσιγάρα!

Γιά γεύση απο ότι έχω διαβάσει γέρνω στην Virginia,αλά και πάλι δεν ξέρω εαν με καλύψει.
Να πω ότι καπνίζω Winston κόκκινα περίπου 1,5 πακέττο την ημέρα εδω και πολλά χρόνια.....ακούω και εδω προτάσεις σε σχέση με την γεύση ατμού την ποσότητα νικοτίνης γιά αρχή σε σχέση με αυτά που καπνίζω τώρα.....

Γιάννη, νομίζω ότι κυκλοφορεί και Winston σε υγρό.
Βέβαια, η γεύση που θα σου δώσει δεν έχει καμία σχέση με το τσιγάρο, γιατί απλά θα σου λείπει η γεύση του καμένου χαρτιού!
Ξεκίνα στην αρχή με 18άρι και βλέπεις. Συνήθως καλύπτει οποιονδήποτε καπνιστή χωρίς να του ρημάζει το λαιμό!

Γιάννη, νομίζω ότι κυκλοφορεί και Winston σε υγρό.
Βέβαια, η γεύση που θα σου δώσει δεν έχει καμία σχέση με το τσιγάρο, γιατί απλά θα σου λείπει η γεύση του καμένου χαρτιού!
Ξεκίνα στην αρχή με 18άρι και βλέπεις. Συνήθως καλύπτει οποιονδήποτε καπνιστή χωρίς να του ρημάζει το λαιμό!

Δεν το ήξερα γιά την γεύση Winston...
Πάντως έχω πάρει μερικές τζούρες απο κάποιον φίλο ,και δεν με χάλασε καθόλου!!!

Ποιά η γνώμη σου;...ovale η Hybrid;

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ποιά η γνώμη σου;...ovale η Hybrid;

Επειδή μου αρέσει να το έχω στο στόμα μου χωρίς να καπνίζω (το έκανα και με το κανονικό τσιγάρο) προτιμώ να έχει κουμπί.
Μία συνήθεια είναι.
Και έχει και το καλό ότι με το κουμπί ρυθμίζεις και το ντουμάνι που θες.
Αν π.χ. πατήσεις το κουμπί για 2-3 δευτερόλεπτα πριν ρουφήξεις, παίρνεις πολύ καλό ντουμάνι. Ενώ μπορείς μετά να παίρνεις ελαφριές τζούρες πατώντας το κατά το ρούφηγμα.
Hybrid βέβαια δεν έχω δοκιμάσει για να ξέρω. Το μόνο που δοκίμασα είναι το elips, το οποίο δεν μου άρεσε επειδή είναι πολύ ελαφρύ, και το επιστόμιό του μου κάνει άσχετο με κάπνισμα...

Να ρωτησω.

Το θεωρειτε ως μεταβατικο σταδιο για το κοψιμο του τσιγαρου η σαν υποκαταστατο ??

Τόσο καλή; Τι μάρκα;
Ήθελα να τη δοκιμάσω και εγώ... :p

Γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα ηθελα καποιο "χαζο" υγρο να δοκιμασω τωρα στην αρχη. Μια και δεν ειχε red bull κατι για το οποιο εχω ακουσει καλα σχολια πήρα την coca cola της ιδιας εταιριας (nobacco), μιας και μονο αυτα τα υγρα ειχε το καταστημα.
http://www.nobacco.gr/product/552/E-Liquid 20ml (Υγρό γεμίσματος Φίλτρων) - COLA (ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ)

Να ρωτησω.

Το θεωρειτε ως μεταβατικο σταδιο για το κοψιμο του τσιγαρου η σαν υποκαταστατο ??

Εξαρτάται τι θελει να κανει ο καθενας.
Εγω πχ το πηρα για να το καπνιζω παραλληλα με το στριφτο.
Δηλαδη αντι για τα χαζα τσιγαρα να κανω το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
2η μερα ομως σημερα και πραγματικα δεν θελω να κανω στριφτο ακομα. Προτιμω το ηλεκτρονικο.
Ίσως επειδη ειναι αρχη, δεν ξερω.

Επίσης εμαθα να το καπνιζω καλυτερα. Με αργη τζουρα βγαζει πολυ καπνο (προφανως γινεται πιο καλη η καυση με την αντισταση) και δεν χρειαζεται να κανω 3-4 για να μου φτασει.

Last edited:
Επειδή μου αρέσει να το έχω στο στόμα μου χωρίς να καπνίζω (το έκανα και με το κανονικό τσιγάρο) προτιμώ να έχει κουμπί.
Μία συνήθεια είναι.
Και έχει και το καλό ότι με το κουμπί ρυθμίζεις και το ντουμάνι που θες.
Αν π.χ. πατήσεις το κουμπί για 2-3 δευτερόλεπτα πριν ρουφήξεις, παίρνεις πολύ καλό ντουμάνι. Ενώ μπορείς μετά να παίρνεις ελαφριές τζούρες πατώντας το κατά το ρούφηγμα.
Hybrid βέβαια δεν έχω δοκιμάσει για να ξέρω. Το μόνο που δοκίμασα είναι το elips, το οποίο δεν μου άρεσε επειδή είναι πολύ ελαφρύ, και το επιστόμιό του μου κάνει άσχετο με κάπνισμα...

Θα συμφωνησω και εγω στην αγορα με κουμπι.
Στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα τελικα οπως λεει και ο Μιχαλης , κανεις παιχνιδι με το κουμπι και τελικα βολευει περισσοτερο.

Να ρωτησω.

Προσωπικα το βλεπω σαν να αλλαξα τροπο καπνισματος ισως πιο υγιεινο.
Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να το κοψω και νομιζω οτι αυτος ο τροπος ειναι ο πιο "αναιμακτος".

Σήμερα δοκίμασα το Ovale Elips με γεύση Maxboro, και μου κάθησε πολύ καλά....
Ισως καταλήξω σε αυτό τελικά παρά το κουμπί που έχει.
Είναι μικρό ΕΤ, πολύ όμορφο,και με δυνατότητα δύο διαφορετικών επιστομίων ,γιατί η αλήθεια είναι ότι το βασικό είναι αρκετά χοντρό.
Πολύ αίσθηση ατμίσματος σε ολα.

Είναι μικρό ΕΤ, πολύ όμορφο,και με δυνατότητα δύο διαφορετικών επιστομίων ,γιατί η αλήθεια είναι ότι το βασικό είναι αρκετά χοντρό.
Πολύ αίσθηση ατμίσματος σε ολα.
10 μερες ειμαι με το ιδιο "setup". Γιαννη. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Να ρωτησω.

Εγώ όπως είπα, απλά μου έκατσε...
Βασικά είναι ένα μεταβατικό στάδιο για το κόψιμο του τσιγάρου.
Βέβαια, είναι τόσο καλό που γουστάρεις και ατμίζεις!
Η μεγάλη διαφορά, ειδικά όταν κατεβαίνεις σε νικοτίνη είναι ότι γουστάρεις, αλλά δεν εθίζεσαι!
Από την Πέμπτη εώς και εχθές το βράδυ δεν πήρα ούτε τζούρα, χωρίς να νοιώσω την ανάγκη να ατμίσω.
Αν κάπνιζα θα είχα ξεφύγει!

Welcome! :p
To elips έχει τελείως διαφορετικό κάπνισμα από το ego-t.
Θα χαρακτήριζα το ego-t πιο "τσιγαρίσιο".
Πάντος, δοκίμασε και εσύ με πιο χαλαρές ρουφηξιές, σαν να πίνεις φραπέ και θα καταλάβεις τι εστί άτμισμα... :smile:

Απο σημερα ειμαι ευτυχης κατοχος του Stealth.
SS_GG_Stealth_4e7b5b29e9bd3.jpg

Τωρα ψαχνω για επισκευασιμο ατμοποιητη και μαλλον βρηκα αλλα ειναι sold out.