Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
αυτο θα κανω Μιχαλη!Λογικα απο δευτερα παω για ψωνια!σε συσκευη τελικα τι να δω;Νίκο, πήγαινε για Maxboro ή Virginia 18άρη και θα με θυμηθείς!
Τη βλέπω να φτιάχνουμε κατηγορία ατμισμού...![]()
αυτο θα κανω Μιχαλη!Λογικα απο δευτερα παω για ψωνια!σε συσκευη τελικα τι να δω;Νίκο, πήγαινε για Maxboro ή Virginia 18άρη και θα με θυμηθείς!
Τη βλέπω να φτιάχνουμε κατηγορία ατμισμού...![]()
Σήμερα είχα κάποια ευχάριστα νέα...
Η Ovale θα κυκλοφορήσει ατμιστή που παίρνει ανταλλακτικά!
Έτσι, τα 12 - 13 ευρώ που κοστίζει η αλλαγή του ατμιστή θα μηδενιστούν.
Λόγω της απεργίας βέβαια δεν ήρθε κανένα να δοκιμάσω...
Επίσης δοκίμασα διάφορα υγρά από το funstore (Melow Sunset, όπου μοιάζει με liquorice, Watermellon που για μία ακόμη φορά η συσκευασία μιλάει για καρπούζι και έχει γεύση πεπόνι, μέντα, που ένοιωσα σαν να καπνίζω Listerine) και κατέληξα ότι η μάρκα μου είναι η Natura.
Βέβαια το σοκολάτα - βανίλια - φράουλα είναι και τα τρία υγρά από το funstore.
Αλλά αφού η Natura μου πάει σε γεύση, (λέει ότι) είναι καθαρά φυτικό προϊόν και κυκλοφόρησε μπουκαλάκι με 30ml στα 15 δεν έχω λόγο να πάω αλλού...
Ευχάριστη έκπληξη (την οποία και τσίμπησα) ήταν το υγρό Virginia!
Ότι πιο κοντινό σε καπνό τσιγάρου, ακόμη και από το Latakia και το 7 foigles.
Τόσο που αν δεν μπορέσει να κόψει το κάπνισμα κάποιος ατμίζοντας Virginia, μάλλον του αρέσει τελικά η γεύση του καμένου χαρτιού...
Για πείτε τι έχετε δοκιμάσει όμως!
το τσιμπησα
Εχω κολλησει με τον "American Red (malboro)" ενω μου αρεσει αρκετα και ο RedBull.
Ο Tobacco μου φαινεται αρκετα βαρυς και περιμενω "βαση" για να τον αραιωσω.
Σιγα σιγα θα παιξω σε DIY γευσεις.
Θελω λινκ για το τα 30ml και θελω λινκ για τον ατμοποιητη που παιρνει ανταλλακτικαααα :music-smiley-005:
Στο μαγαζι που παω για να αγοραζω πρεπει να εχει καθε φορα πανω απο 20 ατομα ουρά!!
Παντως...
Ειμαι τριτη μερα χωρις τσιγαρο και δεν μου εχει λειψει ιδιαιτερα.
Εγώ φιλαράκι δεν περιμένω στην ουρά.
Έρχεται ένα παλικάρι από το σπίτι με μία βαλίτσα υγρά, πίνουμε το ποτάκι μας, δοκιμάζουμε τα υγρά και τέλος ότι μας αρέσει το τσιμπάμε...
Δεν το αγόρασα από μόνος μου. Μου τον έκαναν δώρο και μου έδωσαν κάρτα του ανθρώπου που τα πούλησε, ο οποίος έχει αυτή τη φιλοσοφία στη δουλειά του.
Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου PM να σου δώσω το κινητό του... :smile:
Τα 30ml τα τσίμπησα. Δεν μου τα έδειξε σε link.
Και για τον ατμοποιητή μου είπε απλά ότι κυκλοφόρησε ατμοποιητής που παίρνει ανταλλακτικό φιτίλι αλλά δεν μπορεί να έρθει ακόμη λόγω της απεργίας.
Well done!
Την 4η - 5η μέρα που δοκίμασα πάντως να ανάψω τσιγάρο το έσβησα στη δεύτερη τζούρα...![]()
Βαζω αυτον λιγο πριν τον υπνο για να με "κρατησει" ολη την νυχτα.
Ειναι πρωτες μερες και δεν ξερω τι γινεται ....
A... Ok... Εγώ είχα πάρει τον Red Bull τον 9άρη, που της Natura είναι πολύ "γλυκόπιοτος".
Ατμίζεις και κατά τη διάρκεια του ύπνου; :blink:
Έχεις πάρει το συστηματάκι που έχουν στα νοσοκομεία για το οξυγόνο και του χώνεις ατμιστή;![]()
το τσιμπησα 120 γιουργια...:award:Το hi end μηχανακι ειναι το ovale elips...
http://www.youtube.com/watch?v=AGi7SaP15xE&feature=related
Ευχαριστω. Για πες για την μπαταρια?
Ναι υπαρχει αυτο το προβλημα, και ειναι σπασιμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.