E - smoke...

Well... Μόνο το ego-T της Ovale δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω...
Και λίγο το Elips σήμερα, αν και δεν ενθουσιάστηκα.

Πάντως με αυτό έκοψα το τσιγάρο, οπότε τη δουλειά του την κάνει.
Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα υπάρχουν καλύτερα. Μάλιστα αργότερα πας και σε πιο "μερακλίδικα" :p

Η Ovale έχει μαγαζιά η ίδια τριγύρω στην Ελλάδα. Μπορείς να δεις από εδώ.

Σήμερα είχα κάποια ευχάριστα νέα...
Η Ovale θα κυκλοφορήσει ατμιστή που παίρνει ανταλλακτικά!
Έτσι, τα 12 - 13 ευρώ που κοστίζει η αλλαγή του ατμιστή θα μηδενιστούν.
Λόγω της απεργίας βέβαια δεν ήρθε κανένα να δοκιμάσω...

Επίσης δοκίμασα διάφορα υγρά από το funstore (Melow Sunset, όπου μοιάζει με liquorice, Watermellon που για μία ακόμη φορά η συσκευασία μιλάει για καρπούζι και έχει γεύση πεπόνι, μέντα, που ένοιωσα σαν να καπνίζω Listerine) και κατέληξα ότι η μάρκα μου είναι η Natura. :p
Βέβαια το σοκολάτα - βανίλια - φράουλα είναι και τα τρία υγρά από το funstore.
Αλλά αφού η Natura μου πάει σε γεύση, (λέει ότι) είναι καθαρά φυτικό προϊόν και κυκλοφόρησε μπουκαλάκι με 30ml στα 15 δεν έχω λόγο να πάω αλλού...

Ευχάριστη έκπληξη (την οποία και τσίμπησα) ήταν το υγρό Virginia!
Ότι πιο κοντινό σε καπνό τσιγάρου, ακόμη και από το Latakia και το 7 foigles.
Τόσο που αν δεν μπορέσει να κόψει το κάπνισμα κάποιος ατμίζοντας Virginia, μάλλον του αρέσει τελικά η γεύση του καμένου χαρτιού...

Για πείτε τι έχετε δοκιμάσει όμως!

Εχω κολλησει με τον "American Red (malboro)" ενω μου αρεσει αρκετα και ο RedBull.
Ο Tobacco μου φαινεται αρκετα βαρυς και περιμενω "βαση" για να τον αραιωσω.
Σιγα σιγα θα παιξω σε DIY γευσεις.

Θελω λινκ για το τα 30ml και θελω λινκ για τον ατμοποιητη που παιρνει ανταλλακτικαααα :music-smiley-005:

Στο μαγαζι που παω για να αγοραζω πρεπει να εχει καθε φορα πανω απο 20 ατομα ουρά!!

Παντως...
Ειμαι τριτη μερα χωρις τσιγαρο και δεν μου εχει λειψει ιδιαιτερα.

το τσιμπησα

Καλή αρχή!
Άντε να μας πει κάποιος και πόσο καλά είναι αυτά...

Εχω κολλησει με τον "American Red (malboro)" ενω μου αρεσει αρκετα και ο RedBull.
Ο Tobacco μου φαινεται αρκετα βαρυς και περιμενω "βαση" για να τον αραιωσω.
Σιγα σιγα θα παιξω σε DIY γευσεις.

Πάνω κάτω το ίδιο γούστο έχουμε...
Βέβαια κατέληξα στα Natura...

Από υγρά που μιμούνται γεύση τσιγάρου έχω πάρει
Latakia - Αρκετά καλό, στη γυναίκα άρεσε περισσότερο αυτό ενώ σε μένα το..
7 foigle - Πολύ καλό μέχρι που δοκίμασα κατά τύχη το...
Virginia. Αυτό κάνω τώρα... :p

Από άλλες γεύσεις
Maxboro - Κάτι ενδιάμεσο. Σαν τσιγάρο με δροσερή επίγευση μήλου!

Red Bull - Πολύ καλό για χαλάρωση. Πολύ όμορφη γεύση αλλά αν καπνίζεις αυτό από την αρχή κάποια στιγμή θα θελήσεις τσιγάρο. Για δεύτερο είναι μια χαρά!

Βανίλια - Πολύ ελαφριά, ότι πρέπει για να αραιώνεις βαριές γεύσεις.
Σοκολάτα - Ωραία αλλά πολύ βαριά γεύση! Θέλει αραίωμα.
Φράουλα - Πολύ ωραία αλλά ακόμη πιο ωραία για να αρωματίζεις άλλες μίξεις.
Για αυτό κατέληξα στο Βανίλια - Σοκολάτα - Φράουλα σαν μίξη, το οποίο είναι IMHO κατά πολύ ανώτερο από το Red Bull σε χαλάρωση αλλά και στην "πλήρωση", ώστε να μη θες τσιγάρο.

Θελω λινκ για το τα 30ml και θελω λινκ για τον ατμοποιητη που παιρνει ανταλλακτικαααα :music-smiley-005:

Στο μαγαζι που παω για να αγοραζω πρεπει να εχει καθε φορα πανω απο 20 ατομα ουρά!!

Εγώ φιλαράκι δεν περιμένω στην ουρά.
Έρχεται ένα παλικάρι από το σπίτι με μία βαλίτσα υγρά, πίνουμε το ποτάκι μας, δοκιμάζουμε τα υγρά και τέλος ότι μας αρέσει το τσιμπάμε...
Δεν το αγόρασα από μόνος μου. Μου τον έκαναν δώρο και μου έδωσαν κάρτα του ανθρώπου που τα πούλησε, ο οποίος έχει αυτή τη φιλοσοφία στη δουλειά του.
Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου PM να σου δώσω το κινητό του... :smile:
Τα 30ml τα τσίμπησα. Δεν μου τα έδειξε σε link.
Και για τον ατμοποιητή μου είπε απλά ότι κυκλοφόρησε ατμοποιητής που παίρνει ανταλλακτικό φιτίλι αλλά δεν μπορεί να έρθει ακόμη λόγω της απεργίας.

Παντως...
Ειμαι τριτη μερα χωρις τσιγαρο και δεν μου εχει λειψει ιδιαιτερα.

Well done!
Την 4η - 5η μέρα που δοκίμασα πάντως να ανάψω τσιγάρο το έσβησα στη δεύτερη τζούρα... :p

Εγώ φιλαράκι δεν περιμένω στην ουρά.
Έρχεται ένα παλικάρι από το σπίτι με μία βαλίτσα υγρά, πίνουμε το ποτάκι μας, δοκιμάζουμε τα υγρά και τέλος ότι μας αρέσει το τσιμπάμε...

Δεν το αγόρασα από μόνος μου. Μου τον έκαναν δώρο και μου έδωσαν κάρτα του ανθρώπου που τα πούλησε, ο οποίος έχει αυτή τη φιλοσοφία στη δουλειά του.
Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου PM να σου δώσω το κινητό του... :smile:
Τα 30ml τα τσίμπησα. Δεν μου τα έδειξε σε link.
Και για τον ατμοποιητή μου είπε απλά ότι κυκλοφόρησε ατμοποιητής που παίρνει ανταλλακτικό φιτίλι αλλά δεν μπορεί να έρθει ακόμη λόγω της απεργίας.

Well done!
Την 4η - 5η μέρα που δοκίμασα πάντως να ανάψω τσιγάρο το έσβησα στη δεύτερη τζούρα... :p

ΑΑΑΑα εσυ εχεις γινει επαγγελματιας
Φυσικα θελω και εγω και φευγει pm αμεσα!!! :grinning-smiley-043

Ο red bull στα 18mg νικοτηνης δεν μου φαινεται τοσο χαλαρος.
Βαζω αυτον λιγο πριν τον υπνο για να με "κρατησει" ολη την νυχτα.
Ειναι πρωτες μερες και δεν ξερω τι γινεται ....
Αντιθετα ο marlboro στα 11mg ειναι ο πιο "σωστος" στα γουστα μου ακομη και για τον καφε το πρωι.

Για τον ατμοποιητη μαλλον αυτον (A2) εννοει και ηδη εχω διαβασει τα καλυτερα !!
http://www.bulli-smoker.com

A... Ok... Εγώ είχα πάρει τον Red Bull τον 9άρη, που της Natura είναι πολύ "γλυκόπιοτος".

Βαζω αυτον λιγο πριν τον υπνο για να με "κρατησει" ολη την νυχτα.
Ειναι πρωτες μερες και δεν ξερω τι γινεται ....

Ατμίζεις και κατά τη διάρκεια του ύπνου; :blink:
Έχεις πάρει το συστηματάκι που έχουν στα νοσοκομεία για το οξυγόνο και του χώνεις ατμιστή; :flipout:

A... Ok... Εγώ είχα πάρει τον Red Bull τον 9άρη, που της Natura είναι πολύ "γλυκόπιοτος".

Ατμίζεις και κατά τη διάρκεια του ύπνου; :blink:
Έχεις πάρει το συστηματάκι που έχουν στα νοσοκομεία για το οξυγόνο και του χώνεις ατμιστή; :flipout:

:flipout::flipout:

Εχω δυο μπουκαλες καταδυτικες αλλα πρεπει να κοιμαμαι μονο μπρουμυτα :bigcry: :jester:

Εχω διαβασει οτι τις πρωτες μερες η ελλειψη νικοτινης μπορει να φερει αυπνια και το φοβηθηκα λιγακι ας πουμε.....:D

Να προτείνουμε τότε να βγάλουν και τέτοιο ατμιστή βρε... :flipout:

10327650.jpg

:D:D:D

Halo υγρο εχει δοκιμασει κανεις?
Γραφουν τα καλυτερα.

Μιχαλη ειχε γενικα ψιλοενοχληση στον λαιμο τις πρωτες μερες?

Καλοάτμιστο !!!!
Λιγο η μπαταρια ισως σου σπασει τα νευρα.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ευχαριστω. Για πες για την μπαταρια?

Νομιζω οτι φορας 350αρα.
Πηρα 900αρα για να μην φορτιζω κατα την διαρκεια της ημερας και τελικα ουτε αυτη φτανει.
Φιλος με 650αρα του αντεχει κανα 5ωρο απο οτι μου εχει πει, οποτε εσυ λογικα πρεπει να εισαι στα μισα.
Δεν ξερω αν σε κουρασει.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι υπαρχει αυτο το προβλημα, και ειναι σπασιμο.

Κοιτα δεν ειναι μεγαλο θεμα για τον λογο οτι αν το συνεχισεις το ατμισμα , σιγουρα δεν θα μεινεις με αυτο το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Άλλα ειναι τα κολπα και τα hiend μηχανακια και εκει απο οτι εχω καταλαβει ειναι η πραγματικη απολαυση ατμισματος.
Αλλα ασε (οπως και εγω δηλαδη) να περασει κανας μηνας να δεις αμα συνεχιζει να σου αρεσει και μετα το αλλαζεις.