E - smoke...

Φίλε nutsis τον light + έχω...

Βρες ανταλλακτικο ορινγκακι για την βιδα,του οριτζιναλε ακομα καλυτερα η και αλλαξε και την βιδα,αρκει εαν εχεις κλωνο να ειναι ενα προς ενα με το αυθεντικο,νομιζω υπαρχουν σε σετ,σταθερη αξια ο light plus..εχεις παρει οριτσιναλ η κλωνο?και ποιον?

Εγώ τίποτα.
Μια χαρά άτμιζα μέχρι που μου το μάτιασε ο Σάκης... :flipout:
Ούτε βραχυκύκλωμα, ούτε η μπαταρία ανάποδα ούτε τίποτα.

Ήταν η ώρα του φαίνεται...

ρε δεν φτανει που με πότισες φαρμάκι, ακου σου τη ματιάσαμε κιολας τη γκουμούτσα!!! :laugh:

πες οτι το'καψες επειδή ηθελες να πάρεις αλλο...

Απάντηση: Re: E - smoke...

0.30 του έβαλα...
Με 7 στροφές έβγαλε 1.2Ω! :p
Για αυτό είπα... Να δοκιμάσω με σχάρα;

Βάλε 4 στροφες, να πέσεις πιο χαμηλά σε ωμ... Καθάρισέ τες προληπτικά με λεμονόκουπα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ουσιαστικά, το "πρόβλημα" είναι οτι το ipv όπως και το istick 50 που έχω, μπορούν να δώσουν πολλά αμπερ λόγω μπαταρίας... Η αντίσταση ζητάει και το μοντάκι δίνει (το ανάλογο στον audio κόσμο είναι η σχέση ηχείου - ενισχυτή). Αν δεν μπορεί η μπαταρία του μοντ να δώσει (το τροφοδοτικό του ενισχυτή), τότε η αντίσταση (το ηχείο) θα παίζει χαμηλά. Αν μπορεί να δώσει, κάνεις πάρτυ...

ρε δεν φτανει που με πότισες φαρμάκι, ακου σου τη ματιάσαμε κιολας τη γκουμούτσα!!! :laugh:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:rofl:

Βάλε 4 στροφες, να πέσεις πιο χαμηλά σε ωμ... Καθάρισέ τες προληπτικά με λεμονόκουπα...

Δεν μου καίει την αντίσταση...
Την πυρώνει και αρπάζει το φυτίλι.
Με 4 στροφές θα μου βγει στο 0.8...
Θα δοκιμάσω να δούμε τι παίζει. :p

"Δεν μου καίει την αντίσταση...
Την πυρώνει και αρπάζει το φυτίλι. "

Αυτο λεγεται κοινως υποτροφοδοσια... λιγοτερο "ζουμι" απο οσο θα επρεπε και γιαυτο πυρωνει...

Εγω σε εναν nextgen που εχω ειμαι στα ~20W και νομιζω οτι μπορει να παει και πιο πανω. Στον KFL+ ειμαι στα ~15W αλλά λογω του στησιματος μου δε νομιζω οτι μπορει να παει παραπανω...

Το ξέρω. Αλλά με τον Kayfun και σε 50 - 50 VG PG δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Για αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. :p

Microcoil να κάνεις, όλα γίνονται πιο εύκολα μετά, και το βαμβάκι να περνάει μέσα από την αντίσταση λίγο σφικτά, τόσο όσο να μην "πνιγεί" όταν φουσκώσει.
Ακούμπησε το πάνω στις τρύπες εισαγωγής υγρού να τις κλείνουν όχι να τις φράζουν.
Με το ipv δούλευα 0,7ohm :)

Βρες ανταλλακτικο ορινγκακι για την βιδα,του οριτζιναλε ακομα καλυτερα η και αλλαξε και την βιδα,αρκει εαν εχεις κλωνο να ειναι ενα προς ενα με το αυθεντικο,νομιζω υπαρχουν σε σετ,σταθερη αξια ο light plus..εχεις παρει οριτσιναλ η κλωνο?και ποιον?

Original από ατμόσφαιρα.

Microcoil να κάνεις, όλα γίνονται πιο εύκολα μετά, και το βαμβάκι να περνάει μέσα από την αντίσταση λίγο σφικτά, τόσο όσο να μην "πνιγεί" όταν φουσκώσει.
Ακούμπησε το πάνω στις τρύπες εισαγωγής υγρού να τις κλείνουν όχι να τις φράζουν.
Με το ipv δούλευα 0,7ohm :)

Έτσι το στήνω...
Έκλεισα λίγο την βίδα αέρα να δω...

Έχουν ανταλλακτικά εκεί :)

Αν κατάλαβα καλά, ο φίλος μιλάει για τη βίδα ρύθμισης του αέρα.
Δεν έχει oring αυτή...
Ή εγώ κατάλαβα για λάθος βίδα. :p

Σωστά κατάλαβες Tzimisce.. αυτήν έχω βγάλει , αλλά κι έτσι πάλι ακούγεται κάτι σαν σφύριγμα :chinscratch: Τι να πω...

E, λογικά βρίσκεις ένα σημείο που δεν σφυρίζει.
Βιδώνεις λίγο, ξεβιδώνεις λίγο...
Επίσης, η βίδα που βιδώνει τον πόλο είναι ευθυγραμμισμένη με τη βίδα που ρυθμίζεις τον αέρα;
Προσοχή! Μην προσπαθήσεις να την ευθυγραμμίσεις με την αντίσταση πάνω και στημένο τον kayfun!
Τα πάντα λυμένα και να κρατάς τον θετικό πόλο με κάτι.

Αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα. Παίζει να είναι από εκεί το σφύριγμα χωρίς τη βίδα. Thanks.

Απάντηση: Re: E - smoke...

...Με το ipv δούλευα 0,7ohm :)

0.5 ωμ με το istick 50 στα 10 βατ (η αντίσταση συνόδευε το subtank mini και είπα να την χρησιμοποιήσω). Μια χαρά, κανένα ζόρι ή ανέβασμα θερμοκρασίας του μοντ...

Τελικά με το θέμα μου είναι ότι πρέπει πλέον να είμαι πιο προσεκτικός όταν στήνω το φυτίλι. :p
Με τα ρεύματα που έχει, αν δεν το στήσεις σωστά, το φουντώνει.
Με το istick δεν είχα κανένα θέμα γιατί απλά δεν είχε αυτά τα ρεύματα.

Μετα απο καποια χρονια ξανα εμπλεξα με το καπνισμα. Αφου σε δυο εβδομαδες εφτασα τα 2.5 πακετα το γυρναω παλι σε ηλεκτρονικο. Πηρα ενα Istick, ενα nautilus και αναμενω το αγαπημενο tribeca. Να ρωτησω. Διαβασα για ωριμανση του συγκεκριμενου
υγρου. Το ανοιγω και το αφηνω ανοικτο για 48 ωρες ή το ανοιγω και το κραταω κλειστο για 48 ωρες. Δε θυμαμαι :p

Μπουμπουνισε το ωρε...

Λενε για steeping και τετοια αλλά αν ειναι να σου αρεσει θα σου αρεσει. (αν ειναι παντως να μπεις στη διαδικασια, το ανοιγεις και το κρατας ανοιχτο σε σκιερο μερος)

BTW προτιμησε Bebeca (Atmos), ειναι αρκετα κοντα αλλά στη μιση τιμη (αν θυμαμαι καλα)

Last edited:
Με 2,5 πακετα που εκανες σε παίρνει και tribeca και bebeca και ότι γουσταρεις.
Το tribeca όμως από όσο εχω καταλάβει παίζει σε μεγαλα ποσοστα αρώματος. Ειναι εξαιρετικα μπουχτιστικό και επιπλέον λειτουργει ανασταλτικα στους γευστικους κάλυκες, με συνέπεια να χρειάζεσαι συνεχώς μεγαλα ποσοστα αρωμάτων στα υγρα.
Αυτο οδηγει τελικά στο σημειο να μην καταλαβαινεις γευση.
Με τον ναυτίλο δεν χρειάζεσαι αυτα τα υγρα, ειναι φοβερος ατμο για εργοστασιακός και αποδίδει τις γευσεις με τοση επιτυχία, που κανει πολλούς επισκευασιμους να κοκκινίζουν.
Εγω προτείνω να μεινεις σε νορμαλ υγρα, υπάρχουν ακόμα και Ελληνικες ετικέτες που ειναι εφάμιλες με τα τριμπέκια και τα τσουρέκια. Αυτο βέβαια ειναι δικό σου θεμα και φυσικά ότι σε βοηθήσει να μην καπνίζεις κανονικα, αυτο να κάνεις.
Το tribeca αφησε το ενα 24άωρο ανοιχτό μεσα σε ενα νουλάπι δροσερό και ρίξου του.

2.5 πακέτα ρε φίλε; :blink:
Καλά, δεν συζητάμε ότι κάνεις απόσβεση στο σετάκι σε δύο εβδομάδες... :p