E - smoke...

Τα αντιγραφα του τριμπεκα παντως χανουν το αρωμα τους σε δυο μερες σε αντιθεση με το αυθεντικο το οποιο εχει οινοπνευμα και γι αυτο χρειαζεται τον αερα για να εξατμιστει..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έκανα μια τσοπανιά και έβαζα το υγρό απο πάνω στον nautilus 😋. Μεχρι να παρω χαμπάρι οτι γεμίζει απο κάτω έριξα καποια ποσότητα. Ετσι η πρωτη ωρα ηταν για φτύσιμο (literally 😋). Μολις κάηκε το επιπλέον, άρχισα να νοιωθω την γεύση του TriBeCa. Βέβαια με κούρασε κάπως ο ατμοποιητής, χρειάζεται να ατμίζεις έντονα. Σε σχεση με το παλιό προ τετραετίας setup, σίγουρα βλέπω βελτίωση στην γεύση του TriBeCa. Το μονο που νενει ειναι να καταφέρω να το ξανα κόψω 😩.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μετα απο καποια χρονια ξανα εμπλεξα με το καπνισμα. Αφου σε δυο εβδομαδες εφτασα τα 2.5 πακετα το γυρναω παλι σε ηλεκτρονικο. Πηρα ενα Istick, ενα nautilus και αναμενω το αγαπημενο tribeca. Να ρωτησω. Διαβασα για ωριμανση του συγκεκριμενου
υγρου. Το ανοιγω και το αφηνω ανοικτο για 48 ωρες ή το ανοιγω και το κραταω κλειστο για 48 ωρες. Δε θυμαμαι :p

Πανο εγω το ανοίγω για λίγες ώρες (1-2), να παρει καποιο οξυγόνο και μετα το αφηνω κλειστό (2-3 μερες). Δοκίμασε πάντως και την μπεμπέκά που ειναι κλωνος του tribecca. Μισά χρήματα και γεύση που πλησιάζει τα hallo.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έκανα μια τσοπανιά και έβαζα το υγρό απο πάνω στον nautilus 😋. Μεχρι να παρω χαμπάρι οτι γεμίζει απο κάτω έριξα καποια ποσότητα. Ετσι η πρωτη ωρα ηταν για φτύσιμο (literally 😋). Μολις κάηκε το επιπλέον, άρχισα να νοιωθω την γεύση του TriBeCa. Βέβαια με κούρασε κάπως ο ατμοποιητής, χρειάζεται να ατμίζεις έντονα. Σε σχεση με το παλιό προ τετραετίας setup, σίγουρα βλέπω βελτίωση στην γεύση του TriBeCa. Το μονο που νενει ειναι να καταφέρω να το ξανα κόψω 😩.

Να θυμάσαι να βάζεις λίγες σταγόνες υγρο μεςα στην κεφαλη όταν την αλλάζεις. Επιςης όταν γεμίζεις άφησε τον ατμοποιητη κανενα δεκάλεπτο για να βραχεί καλα η κεφαλη. Σε τι σε κούρασε ο ατμοποιητης?

Βασίλη νομιζω χρειάζεται να ατμιζω έντονα. Ειχα δυο μερες ενα απλό της alter ego 😱 και ηταν πιο ξεκούραστος. Βέβαια το αποτέλεσμα καμμια σχεση, αλλα με τον nautilus χρειάζονται δυνατά πνευμονία.

Πανο δοκίμασε να παίξεις λιγο με την ρυθμιση της τζουράς. Προφανως σου αρεςει η ποιο σφιχτή τζούρα. Σιγά σιγά αυτο θα αλλαξει.

πωωωω δοκιμασα της αυθεντικές (και καλά) αντιστάσεις για τον gsair απο fasttech.com και μιλάμε πρέπει να εχουν κακα γάτας μέσα, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η απαίσια γευση!

X στο fasttech ,και ο αυθεντικός αιμοποιητικής και οι αυθεντικές αντιστάσεις ειναι κακές κινεζιές.

Πεταξα μια 10δα "αυθεντικές" που ειχα παρει απο fasttech στα σκουπιδια και πηρα απο το atmosfaira στο Χαλάνδρι. Εφυγε η σκατιλα. καμία σχέση.

Τελικά με το Liberty δεν έχω υπερχειλίσεις.. Βέβαια ταλαιπωρήθηκα λίγο το τελευταίο διάστημα γιατί κάτι έκανα λάθος και είχα dry-hits. Έβαλα αλλιώς την αντίσταση και όλα καλά..
Επίσης έχει απόλυτο δίκιο ο Finix για το bebeca.. χάνει όντως το άρωμα μετά από κάποιες μέρες!!! :stupido3:

ΑΝ λέω... ΑΝ... πάνε όλα καλά με τη χώρα, και δεν φαληρίσουμε ... πάω σίγουρα για τον κλώνο του kayfun_v4.

Είδα ένα review από κάποιον (πιθανώς τέρμα πουλημένο τύπο) , αλλά αυτό το bell-cup μαμεί... (Ευσεβείς πόθοι... :) )

Attachments

• kayfun_v4.jpg
    kayfun_v4.jpg
    63.1 KB · Views: 80
Θα σου ελεγα να αποφύγεις τους κλώνους του v4. Δεν εχω ακούσει κανέναν να ειναι ευχαριστημένος. Επιςης τους κάναμε Α-Β με τον γνηςιο και η διαφορα ειναι τεράστια. Θα σου ελεγα να κανεις θυσία και να παρεις κανέναν μεταχειριςμενο (και με 70 - 80 μπορεί να βρεις). Πίστεψε με αν μάθεις να τον στήνεις σωςτα, θα σε αποζημιώσει.

Για να το λες.. κάτι θα ξέρεις! Αν φτάσει η ώρα να κάνω κίνηση, θα σε συμβουλευτώ. Thanks!

Τελικά λόγω κρυώματος-φαρυγγύτιδας? παίζω με το subtank mini από χθές (με ενοχλεί λιγότερο από τον kayfun). Είπα λοιπόν να το ανανεώσω λίγο... Κουκλί!!!!

Untitled-12.jpg

Ωραίο το bell-cap :2thumb22sup:

Καλημέρα, η πιο σφιχτή τζούρα με ενοχλεί. Μάλλον την πάτησα με παγωμένα νερά η κατάχρηση ατμού ή και τα δύο... :)

Ε δεν λες και σφιχτή τη τζούρα του Kayfun...
Που μου ήρθε ο άλλος το Σάββατο με τον αναπνευστήρα! :flipout:

Όντως έτσι κάνουν με τέρμα ανοικτό αέρα :chinese: Αλλά με βολεύει μέχρι να ανακάμψω!

Ανάλογα... Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι πνευμονικές, είναι μια χαρά.
Δηλαδή ρε παιδιά, όταν καπνίζατε το καίγατε στη σόμπα και ρουφούσατε από το μπουρί;

Παιδιά δεν ξέρω τι πατάτα έχω κάνει αλλά διαπίστωσα ότι όταν πάω να ατμίσω τον kayfun πλέον (με αντιστάστεις 1.2/1.3/1.5 και χαμηλά βάτ) , με χτυπάει κατευθείαν στα μηλίγγια και ψιλοπρήζεται ο λαιμός μου.
Δεν το έκανε στην αρχή και δεν άλλαξα κάτι στο στήσιμο. Με το subtank και την 0.5 αντίσταση στα 15~17 βάτ όλα οκ.