E - smoke...

Και τι μας νοιαζει εμας. Ετσι κι αλλιως οι κινεζοι ηταν οι πρωτοποροι κατασκευαστες, δεν περιμεναν την τεχνολογια της nasa.
Λες και αγοραζουμε mods αμερικανικα με 300 ευρω.

Δεν κατάλαβες καλά αγαπητέ μου. Εάν περάσει η οδηγία της FED ως έχει, χωρίς καθόλου αλλαγές, τους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να εξαφανίζονται από τα ράφια των αμερικάνικων καταστημάτων η.τ. όλα ανεξαιρέτως τα κινέζικα μοντάκια και ατμοποιητές, αντιστάσεις, ανταλλακτικά κτλ. Το αργότερο σε δύο χρόνια από σήμερα, δεν θα βλέπεις κινέζικο μοντάκι ή ατμοποιητή σε αμερικάνικο κατάστημα ούτε για δείγμα! Το τι θα γίνεται βέβαια στην μαύρη αγορά, είναι άλλο θέμα. :BDGBGDB55:

Το ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι όπως γράφουν στο αμερικάνικο φόρουμ, ότι ισχύσει τελικά για την Αμερική, θα μεταφερθεί αυτούσιο και θα ισχύσει και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τουλάχιστον. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι έψαχνες σε δύο χρόνια από σήμερα να αγοράσεις μοντάκι, και έχουν τεθεί σε ισχύ όλα αυτά που ετοιμάζουν, νομίζεις ότι θα πήγαινες έτσι απλά και θα έπαιρνες ένα D2 από ένα μαγαζί όπως έκανες τώρα; :flipout:

Χαχαχά, θα με παρακαλούσες γονατιστός να σου πουλήσω ένα από τα δεκάδες μοντάκια που θα έχω στη συλλογή μου σε δύο χρόνια... :aetsch:

Δεν κατάλαβες καλά αγαπητέ μου. Εάν περάσει η οδηγία της FED ως έχει, χωρίς καθόλου αλλαγές, τους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να εξαφανίζονται από τα ράφια των αμερικάνικων καταστημάτων η.τ. όλα ανεξαιρέτως τα κινέζικα μοντάκια και ατμοποιητές, αντιστάσεις, ανταλλακτικά κτλ. Το αργότερο σε δύο χρόνια από σήμερα, δεν θα βλέπεις κινέζικο μοντάκι ή ατμοποιητή σε αμερικάνικο κατάστημα ούτε για δείγμα! Το τι θα γίνεται βέβαια στην μαύρη αγορά, είναι άλλο θέμα. :BDGBGDB55:

Το ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι όπως γράφουν στο αμερικάνικο φόρουμ, ότι ισχύσει τελικά για την Αμερική, θα μεταφερθεί αυτούσιο και θα ισχύσει και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τουλάχιστον. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι έψαχνες σε δύο χρόνια από σήμερα να αγοράσεις μοντάκι, και έχουν τεθεί σε ισχύ όλα αυτά που ετοιμάζουν, νομίζεις ότι θα πήγαινες έτσι απλά και θα έπαιρνες ένα D2 από ένα μαγαζί όπως έκανες τώρα; :flipout:

Χαχαχά, θα με παρακαλούσες γονατιστός να σου πουλήσω ένα από τα δεκάδες μοντάκια που θα έχω στη συλλογή μου σε δύο χρόνια... :aetsch:

Τι λες βρε βογιατζερ. ? Επειδη θα εξαφανιστουν απο αμερικα, θα παψει να τα φτιαχνει η κινα. ?
Τα εφτιαχνε και ΠΡΙΝ καταλαβουν οι αμερικανοι τι εστι Η.Τ.

Και αντε και περναει σε λιγα χρονια και η οδηγια στην Ευρωπη. Και. ?
Και παλι θα μπορεις να παραγγειλεις απο κινα. Αν θες να βρεις θα βρισκεις.
Μην τρομαζεις και ασε τα αμερικανακια να τρεμουν που θα χασουν τα συννεφα τους.

Οταν θα σου ψοφησει η συλλογη σου να δω που θα βρισκεις και εσυ. :Banane0:

Απάντηση: Re: E - smoke...

"....μετά από έκρηξη που προκλήθηκε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο του λόγω δυσλειτουργίας. " (εγιναν πραγματογνωμοσυνες, αυτοψιες χωρου κλπ και ΣΙΓΟΥΡΑ εφταιγε το τσιγαρο, οχι ο πιτσιρικας) :icon15:

Aυτο κολλαει λιγακι στο κλιμα εκφοβισμου που ισως προσπαθουν να δημιουργησουν στο αμερικα.
Φυσικα, το τσιγαρο δεν ηταν αυτο το μικρουλι που δειχνει το παραπανω ελληνικο αρθρο (μπαταριουλα 650mah ego-t) αλλα ενα κανονικο μπουρι. http://miami.cbslocal.com/2015/10/27/man-in-coma-after-e-cig-blows-up-in-his-face/

Γνωστο σεναριο...οι μπαταριες σκανε αν δεν υπαρχει η δεουσα προσοχη.

Ειδαμε και αποειδαμε να κοψει το κανονικο τσιγαρο ο χατζ, θα τρομαξει τωρα με αυτα και ξανα μανα το πακετακι.
:HTEHETH63:

"To λεωφορείο έπεσε πάνω στον κόσμο που περίμενε στην στάση. Συντετριμμένος ο οδηγός , ορκίζεται ότι κόλλησε το γκάζι..."

Εσωτερικά εγκαύματα πως έπαθε ? To κατάπιε το mod ?
Και γιατί συμβαίνουν μόνο σε αμερικάνους αυτά τελικά ? Είναι κινέζικος δάκτυλος ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οσο βρίσκω μηδενική VG και PG στα φαρμακεία, δεν φοβάμαι καθόλου.

H αμερικανική αγορά είναι μεν μεγάλη, αλλά όχι τόσο ωστε να κρεμάσει την κινέζικη βιομηχανία ΗΤ. Στο κάτω κάτω, μια φορά στα 3 χρόνια ας δίνουμε 100 Ε να αγοράσουμμε ένα ελληνικής κατασκευής mod. Ισως τότε να βγούν και ελληνικά atomizers.

Κοίτα...
Αν παίζεις με τη φωτιά, κάποια στιγμή...
Σκέψου να βραχυκυκλώσει π.χ. αυτό.
Δεν θα σε βρουν για να καταλάβουν από τι πήγες. :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H αμερικανική αγορά είναι μεν μεγάλη, αλλά όχι τόσο ωστε να κρεμάσει την κινέζικη βιομηχανία ΗΤ. Στο κάτω κάτω, μια φορά στα 3 χρόνια ας δίνουμε 100 Ε να αγοράσουμμε ένα ελληνικής κατασκευής mod. Ισως τότε να βγούν και ελληνικά atomizers.

Φαινόμενο, eviva κλπ δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη, ε;

Άλλος ένας πανηλίθιος αμερικανός πιτσιρικάς, ηλικίας 21 ετών, με δείκτη ευφυίας κουνουπιδιού. :flipout: :flipout: :flipout:

Όπως φαίνεται στη φωτό από το μοντάκι του, μιλάμε όπως πάντα όταν πρόκειται για έκρηξη ή ατύχημα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, για μηχανικό μοντάκι στημένο με κάποιον ντρίπερ, κατά πάσα πιθανότητα σεταρισμένο στα όρια βραχυκυκλώματος, δηλαδή κάτω από τα 0.1Ω.

Florida_explosion_zps5f5erxk7.jpg

Από τις αναλογίες του σετ μοντ και ντρίπερ, πιθανολογώ ότι μιλάμε για μηχανικό 26650 μοντάκι με μία μπαταρία. Οι 26650 μπαταρίες είναι αρκετά μεγαλύτερες σε χωρητικότητα από τις 18350/18500/18650 μπαταρίες που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι στα μοντάκια μας, και όταν μία 26650 μπαταρία εκραγεί, θα κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από μία 18650 μπαταρία, είναι τυχερός ο τύπος που ζει ακόμα, και δεν αναπαύεται ήδη σε τόπο χλοερό. :flipout:

Και συγχωρείστε με για το ειρωνικό του ύφους μου, αλλά όταν πηγαίνεις γυρεύοντας για να το φας το κεφάλι σου, δεν σου φταίει κανένας άλλος όταν θα συμβεί το κακό. Δηλαδή αν εγώ είμαι τόσο βλαμμένος που θα κολυμπήσω χωρίς προστατευτικό κλουβί δίπλα σε έναν εξάμετρο λευκό καρχαρία, θα φταίει ο καρχαρίας αν θα με κάνει δύο μπουκιές;! :flipout:

Εδώ στη φωτό βλέπετε ένα τυπικό μηχανικό 26650 μοντάκι με έναν ντρίπερ. Όπως βλέπετε, οι οπτικές αναλογίες ταιριάζουν πολύ με το σετάκι του τύπου που εξερράγη...

26650_mechanical_zps2mbqkyhg.jpg

Ειδαμε και αποειδαμε να κοψει το κανονικο τσιγαρο ο χατζ, θα τρομαξει τωρα με αυτα και ξανα μανα το πακετακι.
:HTEHETH63:

Ναι, ναι...τρόμαξα τόσο που τώρα ατμίζω περισσότερο!!:D

Δεν χρειάζεται να ατμίζει κάποιος ή να έχει σοβαρές γνώσεις πάνω στο ηλεκτρονικό τσιγάρο για να κατανοήσει το πόσο στημένα είναι τα δημοσιεύματα χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα ατυχείς χρήστες. Μερικές πιασάρικες ατάκες που καλλιεργούν φόβο, τσίμπα και δυο φωτογραφίες του άτυχου χρήστη και έδεσε το γλυκό.

...Φαινόμενο, eviva κλπ δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη, ε;

Eλληνικά atomizers είναι ? Οχι δεν έχω δοκιμάσει... Για mods είναι, ή τύπου ego ?

Κοίτα...
Αν παίζεις με τη φωτιά, κάποια στιγμή...
Σκέψου να βραχυκυκλώσει π.χ. αυτό.
Δεν θα σε βρουν για να καταλάβουν από τι πήγες. :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπάρχουν και μεγαλύτερα και καλύτερα...

xylo_01_up.jpg

Last edited:
Gus και Eviva. :smile:
Στα sites θα δεις και διάφορα μηχανικά mods, όπως και εκδοχές των ίδιων atomizers.

Υπάρχουν και άλλοι, αλλά αυτή την εποχή αυτοί οι δύο είναι πολύ της μόδας.

Όχι και ατυχείς χρήστες βρε Γιάννη.

Εδώ μιλάμε για πανηλίθιους πιτσιρικάδες που παίζουν με τη φωτιά, νομίζοντας ότι δεν θα καούν ποτέ...

Μπορεί και να την πατάνε από άγνοια, Πάνο...μπορεί κανά ''ψαγμένο'' φιλαράκι τους να τους ''έφτιαξε'' με τα σούπερ ντούπερ ντουμάνια. Δεν θέλει και πολύ.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι παιχνίδι. Όταν μιλάμε για μπαταρίες, αντιστάσεις, κυκλώματα, ρεύματα, οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να τηρούνται κάποιες προδιαγραφές. Το παραπάνω, μην νομίζεις ότι το γνωρίζουν όλοι ή είναι αυτονόητο για όλους.

Gus και Eviva. :smile:
Στα sites θα δεις και διάφορα μηχανικά mods, όπως και εκδοχές των ίδιων atomizers.

Υπάρχουν και άλλοι, αλλά αυτή την εποχή αυτοί οι δύο είναι πολύ της μόδας.

Με τέτοιες τιμές,εβίβα!

Μπορεί και να την πατάνε από άγνοια, Πάνο...μπορεί κανά ''ψαγμένο'' φιλαράκι τους να τους ''έφτιαξε'' με τα σούπερ ντούπερ ντουμάνια. Δεν θέλει και πολύ.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι παιχνίδι. Όταν μιλάμε για μπαταρίες, αντιστάσεις, κυκλώματα, ρεύματα, οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να τηρούνται κάποιες προδιαγραφές. Το παραπάνω, μην νομίζεις ότι το γνωρίζουν όλοι ή είναι αυτονόητο για όλους.

Γιάννη μου, ατυχείς χρήστες θα είμασταν εγώ, εσύ, ο Μιχάλης, ο warewolf κτλ., που παρόλο που τηρούμε όλους τους κανόνες ασφαλείας, δηλαδή δεν ζορίζουμε τις μπαταρίες μας στα απόλυτα όριά τους με αντιστάσεις στα όρια του βραχυκυκλώματος, ατμίζουμε με ηλεκτρονικά μοντάκια που ελέγχουν συνεχώς τις μπαταρίες τους και αναλαμβάνουν να διακόψουν αμέσως την παροχή ρεύματος σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, παρόλα αυτά λοιπόν, κάποια στιγμή ένα μοντάκι εκρήγνυται στο πρόσωπό μας. Τότε θα είμασταν όντως "ατυχείς χρήστες".

Αλλά δεν έχω ακούσει προσωπικά, ούτε μία περίπτωση που ένα ηλεκτρονικό μοντάκι, ακόμα και το πιο φτηνιάρικο, επέτρεψε στην/στις μπαταρίες του να εκραγούν.

Εδώ μιλάμε όμως για πιτσιρικάδες ψυχικά διαταραγμένους, που ατμίζουν με μηχανικά μοντάκια και ντρίπερς στημένους ακόμα και κάτω από τα 0.08Ω. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν έχουν καμία απολύτως προστασία από το μοντάκι τους, ενώ ταυτόχρονα ζορίζουν την/τις μπαταρίες τους στα απόλυτα όρια των αμπέρ που αυτές μπορούν να αποδώσουν. Βασίζονται δηλαδή αποκλειστικά και μόνο στην αντοχή της μπαταρίας, για το εάν αυτή θα εκραγεί ή όχι.

Τις περισσότερες φορές, την απόλυτα συντριπτική πλειοψηφία θα έλεγα, κάπου στο 99,999% των περιπτώσεων, οι μπαταρίες τους κάνουν όντως την χάρη και δεν εκρήγνυνται. Κάποια στιγμή όμως, θα συμβεί και το μοιραίο... :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Τότε θα είμασταν όντως "ατυχείς χρήστες".

Αν καταφέρω με αντιστάσεις βία στα 1.2Ω και max τα 12W να σκάσει modάκι στη μούρη μου με μπαταρίες ασφαλούς χημείας και modάκια των 100 , μάλλον θα γίνω πλούσιος. :flipout:

Και για να μην δαιμονοποιήσουμε κιόλας τα μηχανικά μοντάκια, να πούμε ότι υπάρχει τρόπος να ατμίζει κάποιος με δαύτα με απόλυτη ασφάλεια, ακριβώς όπως και με ένα ηλεκτρονικό μοντάκι. Εδώ βλέπετε το δικό μου γνήσιο Nemesis με τους σωλήνες επέκτασης για να παίζει με 18650 μπαταρία, αλλά τοποθετημένο εσωτερικά το kick 2 της Evolv.

NenesisampEvolve_kick_3_zpskwkv1mgu.jpg

Η συγκεκριμένη πλακετίτσα είναι μανιώδης θα έλεγα με τον έλεγχο, και δεν επιτρέπει στο παραμικρό να στραβώσει με την μπαταρία που είναι τοποθετημένη στο μοντ. Είναι τόσο "υπερευαίσθητη", που θα κόψει την παροχή ρεύματος ακόμα κι αν πάτε να παρεμβάλετε ένα βολτομετράκι για να μετρήσετε την τάση του ρεύματος, πράγμα που σας επιτρέπουν να κάνετε όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά μοντάκια της αγοράς. Π.χ., εδώ βλέπετε μία τέτοια μέτρηση με το iStick 100W του προέδρου (ένας είναι)... :flipout:

istick_100W_15_zpsbqdyrvkt.jpg