Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Κάντε σεμινάρια όσοι δεν έχετε ασχοληθεί. :computer:
VG, PG, αρώματα - γεύσεις, φαρμακευτική νικοτίνη, θα υπάρχουν κανονικά...
(Ανάποδος ανθρωπος mode on)
Αυτά μάθαμε πρώτα πρώτα!!
Κάντε σεμινάρια όσοι δεν έχετε ασχοληθεί. :computer:
VG, PG, αρώματα - γεύσεις, φαρμακευτική νικοτίνη, θα υπάρχουν κανονικά...
Και τι μας νοιαζει εμας. Ετσι κι αλλιως οι κινεζοι ηταν οι πρωτοποροι κατασκευαστες, δεν περιμεναν την τεχνολογια της nasa.
Λες και αγοραζουμε mods αμερικανικα με 300 ευρω.
Χαχαχά, θα με παρακαλούσες γονατιστός να σου πουλήσω ένα από τα εκατοντάδες μοντάκια που θα έχω στη συλλογή μου σε δύο χρόνια... :aetsch:
Δεν κατάλαβες καλά αγαπητέ μου. Εάν περάσει η οδηγία της FED ως έχει, χωρίς καθόλου αλλαγές, τους επόμενους μήνες θα αρχίσουν να εξαφανίζονται από τα ράφια των αμερικάνικων καταστημάτων η.τ. όλα ανεξαιρέτως τα κινέζικα μοντάκια και ατμοποιητές, αντιστάσεις, ανταλλακτικά κτλ. Το αργότερο σε δύο χρόνια από σήμερα, δεν θα βλέπεις κινέζικο μοντάκι ή ατμοποιητή σε αμερικάνικο κατάστημα ούτε για δείγμα! Το τι θα γίνεται βέβαια στην μαύρη αγορά, είναι άλλο θέμα. :BDGBGDB55:
Το ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι όπως γράφουν στο αμερικάνικο φόρουμ, ότι ισχύσει τελικά για την Αμερική, θα μεταφερθεί αυτούσιο και θα ισχύσει και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τουλάχιστον. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι έψαχνες σε δύο χρόνια από σήμερα να αγοράσεις μοντάκι, και έχουν τεθεί σε ισχύ όλα αυτά που ετοιμάζουν, νομίζεις ότι θα πήγαινες έτσι απλά και θα έπαιρνες ένα D2 από ένα μαγαζί όπως έκανες τώρα;
Χαχαχά, θα με παρακαλούσες γονατιστός να σου πουλήσω ένα από τα δεκάδες μοντάκια που θα έχω στη συλλογή μου σε δύο χρόνια... :aetsch:
H αμερικανική αγορά είναι μεν μεγάλη, αλλά όχι τόσο ωστε να κρεμάσει την κινέζικη βιομηχανία ΗΤ. Στο κάτω κάτω, μια φορά στα 3 χρόνια ας δίνουμε 100 Ε να αγοράσουμμε ένα ελληνικής κατασκευής mod. Ισως τότε να βγούν και ελληνικά atomizers.
Ειδαμε και αποειδαμε να κοψει το κανονικο τσιγαρο ο χατζ, θα τρομαξει τωρα με αυτα και ξανα μανα το πακετακι.
:HTEHETH63:
...Φαινόμενο, eviva κλπ δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη, ε;
Κοίτα...
Αν παίζεις με τη φωτιά, κάποια στιγμή...
Σκέψου να βραχυκυκλώσει π.χ. αυτό.
Δεν θα σε βρουν για να καταλάβουν από τι πήγες.
Όχι και ατυχείς χρήστες βρε Γιάννη.
Εδώ μιλάμε για πανηλίθιους πιτσιρικάδες που παίζουν με τη φωτιά, νομίζοντας ότι δεν θα καούν ποτέ...
Μπορεί και να την πατάνε από άγνοια, Πάνο...μπορεί κανά ''ψαγμένο'' φιλαράκι τους να τους ''έφτιαξε'' με τα σούπερ ντούπερ ντουμάνια. Δεν θέλει και πολύ.
.
Μπορεί και να την πατάνε από άγνοια, Πάνο...μπορεί κανά ''ψαγμένο'' φιλαράκι τους να τους ''έφτιαξε'' με τα σούπερ ντούπερ ντουμάνια. Δεν θέλει και πολύ.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι παιχνίδι. Όταν μιλάμε για μπαταρίες, αντιστάσεις, κυκλώματα, ρεύματα, οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να τηρούνται κάποιες προδιαγραφές. Το παραπάνω, μην νομίζεις ότι το γνωρίζουν όλοι ή είναι αυτονόητο για όλους.
Τότε θα είμασταν όντως "ατυχείς χρήστες".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.