E - smoke...

Περίμενε να το δοκιμάσεις πρώτα. Η μυρωδιά, συχνά δεν έχει καμμία σχέση με την γεύση.

Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω τι να γράψω. Διάβασα τις τελευταίες 10-15 σελίδες και αντί να βγάλω κάποια άκρη, κομπλαρα παραπάνω..
Από επαρχία, οπότε δεν βρίσκω εύκολο πρόσβαση για δοκιμες, τα φώτα τα σας ή κάποιο link να μπω στον κόσμο της ατμοποιησησης...

Και άλλες τρεις στο σπίτι του το απόγευμα Γιάννη και δεν ρώτησα... Απλά τραγικός...
Βασικά τότε μου φυτρωθηκε η ιδέα και σήμερα έσκασε σε επιθυμία..
Να σκρουτζαρω και να παραγγείλω ??
Να είναι εδώ μέχρι Παρασκευή....

Απάντηση: Re: E - smoke...

Και άλλες τρεις στο σπίτι του το απόγευμα Γιάννη και δεν ρώτησα... Απλά τραγικός...
Βασικά τότε μου φυτρωθηκε η ιδέα και σήμερα έσκασε σε επιθυμία..
Να σκρουτζαρω και να παραγγείλω ??
Να είναι εδώ μέχρι Παρασκευή....

Αφού είμαστε απασχολημένοι με την τηλεόραση συνέχεια, που να μείνει χρόνος για το η.τ. Όπως σου είπα και στο σπίτι, είναι καλύτερα να μη βιαστείς. Για πολλούς και διάφορους λόγους, και πρώτα από όλα οικονομικούς. Αν πας "φουριόζος" σε μαγαζί της επαρχίας, θα σου "θωπεύσουν τον ποπό" κανονικά. :flipout:

Δεν κατεβαίνεις συχνά πυκνά Αθήνα ή όχι; Αν σου είναι αδύνατον να περιμένεις μέχρι τότε, πέσμας τουλάχιστον πόσα τσιγάρα και από ποια μάρκα καπνίζεις την ημέρα; Για να προσπαθήσουμε να σου κάνουμε κάποιες προτάσεις...

Υ.Γ.: Αν βιάζεσαι όντως πολύ, στείλε pm για να μιλήσουμε αύριο τηλεφωνικά...

EDIT: Αν σου αρέσει το Pico, στη θέση θα χτύπαγα από το fasttech αυτό. Το σετάκι είναι κομπλέ, και έχει το ατού ότι θα του ταιριάζουν οπτικά, τόσο στο χρώμα του ατσαλιού, όσο και μαύροι ατμοποιητές.

Αν καίγεσαι για να το πάρεις από Ελλάδα, στα βιαστικά μια νομίζω καλή τιμή που βρήκα, είναι από εδώ, για σκέτο το μοντάκι όμως, χωρίς ατμοποιητή...

Last edited:
Παναγιώτη ευχαριστώ για την απάντηση..
Καπνίζει χρόνια Camel, ότι υπήρχε παλιά μαλακό και τα τελευταία χρόνια το natural, εδώ και 3 μήνες Καρελια μαλακά μπλε. Καμία 15αρια τσιγαρακι ημέρα..
Αθήνα κατεβαίνω πολύ σπάνια.
Τώρα είμαι στη φάση που ήσουν Πέμπτη βράδυ - Μ.Παρασκευη που δεν κρατιοσουν ότι και να σου έλεγε ο Γιάννης για το contrast τις oled και το hdr και δεν κρατιοσουν!!
Μπορώ να παραγγείλω και τώρα να έρθουν μέχρι Παρασκευή!!
Αν δεν πρέπει να..λερωθει το νήμα στείλε προτάσεις σε πμ αν και νομίζω και άλλοι αρχαριοι θα ενημερωθούν..
Αν αντέξω τότε θα μιλήσουμε αύριο τηλεφωνικά... Ευχαριστώ προκαταβολικά Πανο!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ατμοποιητης ???

Χαχά, λες αν μπορούσα να σκάσω τα 2.200 ευρώ για την 55άρα LG OLED 4Κ, ότι θα έπαιρνα ποτέ την Samsung; :flipout:

Αναγκαίοι συμβιβασμοί φίλε μου, αν δεν την κατέβαζαν στο Black Friday στα 899 ευρώ, ούτε αυτή θα μπορούσα να πάρω. Στο θέμα μας όμως, αν σου αρέσει το συγκεκριμένο Pico και το παραγγείλεις αύριο, μπορεί και να το έχεις την Παρασκευή, δεν το γνωρίζω, θα σου το πουν από το κατάστημα. Το άλλο θετικό που έχει, είναι ότι μπορεί να πάρει τόσο 18650 όσο και 26650 μπαταρία, με τον ανάλογο αντάπτορα. Θα πρέπει να παραγγείλεις επίσης τουλάχιστον δύο μπαταρίες για να είσαι καλυμμένος σε αρχικό στάδιο, καθώς επίσης και ένα φορτιστή.

Για 15 μόλις τσιγάρα που μου λες, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πας σε κάποιο πολύ light setup, δηλαδή μάλλον για τσιγαρίσια τζούρα και όχι πνευμονική...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... Α ρε Γιάννη εκεί σας είχα... Και αντί να μιλήσουμε για Ητ να μιλάμε μόνο για τηλεοράσεις και προβολείς... Αλλά Χατζ+ Γάτος που να γλυτωσεις...

...Αλλά Χατζ+ Γάτος που να γλυτωσεις...

Φανταζομαι τι θα του εσουραν που πηρε 4Κ για να βλεπει απο τα 4 μετρα. :flipout:

Για το Η.Τ. μην ανησυχεις. Εστω και τηλεφωνικα θα σε φτιαξει ο βογιατζερ σε χρονο ντε τε.
Καλη αρχη και σου ευχομαι να σε καλυψει μια χαρα ως υποκαταστατο, ωστε να μην χρειαστει να ξανα βαλεις στο στομα σου κανονικο τσιγαρο. :smile:

Γιάννη ευχαριστώ για τη βοήθεια και από αυτό το νήμα, μετά από τόση που έδωσες σε μένα και τόσους στους προβολείς..
Η κάθοδος στην Αθήνα ήταν μια υπέροχη εκδρομή και λόγω της έκθεσης γνώρισα τόσα παιδιά από το φόρουμ ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Βέβαια κυρίως λόγω του Γιάννη που με φιλοξένησε γνώρισα άτομα του χώρου της εικόνας και με προκάλεσε μεγάλη εντύπωση που οι περισσότεροι από το χώρο που καπνιζαν χρησιμοποιούν το ετ.
Εδώ στην επαρχία πάλι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ διαδεδομένο..

Για το Η.Τ. μην ανησυχεις. Εστω και τηλεφωνικα θα σε φτιαξει ο βογιατζερ σε χρονο ντε τε.

Τον έχω φτιάξει ήδη, :flipout: μόνο το θέμα των υγρών μου μένει, που είναι όμως πολύ πιο περίπλοκο από την επιλογή του hardware... :nounder:

Ήδη με έκανε άνθρωπο.. Μάλλον με τα υγρά θα γίνει το κεφάλι μου κιμας... Αν και κάτι μου λέει ότι και εκεί θα με ζυγοσταθμισει άψογα... Πάω να τσεκάρω την παραγγελία..

Ως νεος ατμιστης ναι σιγουρα στην αρχη εκτος απο τη σωστη δοσολογια νικοτινης, θα πρεπει να βρεις και καποιο υγρο οπου το αρωμα του θα σου καθεται καλα. Μην ξεχνας οτι δεν εχεις συνηθισει ακομη τις γευσεις.
Ισως χρειαστει (για ψυχολογικους λογους) το υγρο να εχει και λιγακι καπνικη γευση, ισως οχι.
Απεφυγε απο την αρχη τα πολυ βαρια αρωματα που μπορει να σε ξενισουν. Αυτα στην πορεια.

Τωρα θα σου ελεγα να δοκιμασεις και σκετη βαση ως πειραμα αλλα θα με παρει με τις πετρες ο βογιατζακης. :p

Παντως στο παρελθον αρκετοι σταματουσαν το Η.Τ. πριν καλα καλα το αρχισουν και για αυτο εφταιγαν 2 παραγοντες.
Πρωτον, η χρησιμοποιηση του (γεμισμα, καθαρισμα, ανταλλακτικα, καμενη γευση κλπ). Πλεον ομως σε αυτη τη γενια ατμοποιητων τα πραγματα εχουν βελτιωθει και δεν θα εχεις προβλημα.
Δευτερον, καποτε βρισκαμε συνηθως ετοιμα υγρα. Και οτι αρωματα κυκλοφορουσαν σε αυτα, τα περισσοτερα δεν μας καθονταν καλα στη γευση.

Στις γευσεις λοιπον μην το φοβηθεις. θα πρεπει να δοκιμασεις μερικες, ξεκινα και απο γευσεις που για τα γουστα σου σου καθονται καλα.
Αν σε ξενισουν αρχικα οι γευσεις και τα αρωματα συνηθισμενος απο το κανονικο τσιγαρο, δοκιμασε σκετη βαση, ή χρησιμοποιησε μικροτερη αναλογια αρωματος μεσα στην βαση. (αν χρησιμοποιησεις diy υγρα)

Μην ανησυχεις, σε λιγες μερες θα εχεις βρει τι σου ταιριαζει στα γουστα σου.

Και σε καμια δεκαρια μερες θα ξανα γραψεις τι ωραια που νιωθεις με το Η.Τ. (γευση, οσφρηση, βηχα κλπ)

Μετα απο αυτο το σταδιο, θα σε πλακωσει ο βογιατζακης στο upgrade step up, και θα βρεθεις με 20 μπαταριες, 10 ατμοποιητες, μοντακια με 200 βατ κλπ :flipout:

Μάλιστα. Άλλος ένας φίλος στο η.τ., ένας ακόμη πελάτης λιγότερος για τις καπνοβιομηχανίες.

Συνειδητοποιείτε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον 250.000 έως 300.000 άνθρωποι, μόνο στην Ελλάδα, έχουν διακόψει το κάπνισμα και έχουν μεταβεί στο η.τ.; Καταλαβαίνετε ότι αυτό το νούμερο αντιστοιχεί τουλάχιστον στο 10-15% του συνολικού τζίρου των καπνοβιομηχανιών; Αντιλαμβάνεστε για το πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ απώλεια κερδών μετρούν;

Κατά τα άλλα, η ενιαία Ευρωπαϊκή νομοθεσία (πλην Ηνωμένου Βασιλείου) για το η.τ., υποχρεώνει όλους ανεξαιρέτως τους κατασκευαστές να αναγράφουν επάνω στις συσκευασίες του η.τ. ότι "ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ"!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Για να μην ξεχνάμε και το κατά πόσο οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία των πολιτών...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και λίγο παραπάνω τον Παναγιώτη που πραγματικά ενδιαφερθηκε σαν αδελφός και μου έδωσε τα πρώτα φώτα..
Πήρα και το υγρακι μου που μου πρότεινε ο Παναγιώτης και αύριο περιμένω το ετ.
Πραγματικά Γιάννη πόσο θέλω να κολλήσω και να κάνω step up και να δοκιμάσω 100 υγρά, να απαλλαγω από αυτόν τον άτιμο τον διαολο..

Πραγματικά Γιάννη πόσο θέλω να κολλήσω και να κάνω step up και να δοκιμάσω 100 υγρα....

Ενταξει αυτο ηταν. Μολις μπηκες στην λιστα του πορωμενο-βογιατζερ. Ετοιμασου...! :flipout:
Μην ανησυχεις, σε λιγο καιρο θα διαολοστελνεις το βρωμοτσιγαρο με την πισσα του.
Ετοιμασου επισης πλεον να αρχισεις να νιωθεις την ασχημη μυρωδια του τσιγαρου σε χωρους, ρουχα κλπ φιλων καπνιζοντων. Θα σε ψιλο ενοχλει, οπως και τους μη καπνιζοντες.

Η ουσια ειναι ομως ειναι πως κανεις ενα μεγαλο βημα για την διακοπη του κανονικου τσιγαρου. Κανεις ενα μεγαλο δωρο στον εαυτο σου και σε οσους νοιαζονται για σενα.

Πολυ δραματικα τα λεω, μηπως να αρχιζα να γραφω και νουβελες. ? :laugh::laugh: