E - smoke...

Δημήτρη, στη θέση σου, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να αγοράσω ειδικά φορτιστή μπαταριών από το Gearbest. Γιατί θα ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ότι το σπίτι μου δεν θα γίνει παρανάλωμα του πυρός... :flipout:

http://www.ebay.com/itm/NITECORE-D4...831313?hash=item360b9951d1:g:g7gAAOSwqfNXiO4P

αυτο μοιαζει οκ..

ασχετο/σχετικο

και εχθες και σημερα,η γνωστη συζητηση με φοιτητες(πτυχιακους και προ πτυχιακους του χημικου)για το εαν και ποσο κανει κακο το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
γενικα τους βλεπω πολυ επιφυλακτικους.ουσιαστικα δεν εχουνε μακροπροθεσμα αποτελεσματα,αφου το διαστημα που ειναι στην αγορα το ηλεκτρονικο,θεωρειται λιγο για ασφαλη αποτελεσματα.
υγρο στον πνευμονα ακουγεται πολυ.προφανως συσσωρευση ατμου(?).
δεν ξερω..στριφτο παλι,κοψιμο ολα?
εχω οργανωθει κιολας..!
βασεις,αρωματα,μπουκαλακια,συριγγες και περιμενω και 2ο μοντακι,3ο ατμοποιητη..
ειναι ενα θεμα..:BXVZCBXZ6:

Φιλε μην αγορασεις Nitecore στο λεω ως παθων,μου κανε θορυβο και μου χαλασε εν τελει η μια θεση φορτισης,εαν ανατρεξεις στο διαδικτυο θα δεις οτι πολλοι χρηστες το χουν παθει αυτο,παρε XTAR η opus που ειναι ακομα καλυτεροι,πηρα τον xtar vc4 και ησυχασα...

Φιλε μην αγορασεις Nitecore στο λεω ως παθων,μου κανε θορυβο και μου χαλασε εν τελει η μια θεση φορτισης,εαν ανατρεξεις στο διαδικτυο θα δεις οτι πολλοι χρηστες το χουν παθει αυτο,παρε XTAR η opus που ειναι ακομα καλυτεροι,πηρα τον xtar vc4 και ησυχασα...

αΑΑ.!!ευχαριστω

Eγώ χθές ήμουνα σε καρδιολόγο για γενικό τσεκάπ. Με ξετίναξε, καρδιογραφήματα, τρίπλεξ, τεστ κοπώσεως και τα σχετικά. Δεν μου βρήκε κάτι, η καρδιά μου είναι μια χαρά άλλα για κάτι αρρυθμίες που έχω κατά περιόδους της μέρας μου είπε ότι φταίει το άγχος και το άτμισμα. Μου εξήγησε ότι η νικοτίνη που παίρνω από το ηλεκτρονικό δημιουργεί στρες που χτυπάει στον μηχανισμό που δίνει τον παλμό στην καρδιά, δεν κινδυνεύω να τα τινάξω, άλλα είναι άσχημο το συναίσθημα. Δοκίμασε μου είπε να το κόψεις για 1-2 μέρες και δες τα αποτελέσματα μόνος σου. Εχω να ατμίσω 14 ώρες (:grinning-smiley-043) και όντως οι αρρυθμίες εξαφανίστηκαν. Τυχαίο?μπορεί, από την άλλη μπορεί να να μην είναι τυχαίο. Θα κρατήσω μια απόσταση 2 ημερών και αν όντως εξαφανιστούν τότε οδηγούμε αναγκαστικά και σε διακοπή του ατμίσματος...
Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει μόνος μου είναι ότι ενώ βελτιώθηκαν πολλά πράγματα στην ζωή μου διακόπτοντας το κάπνισμα όπως, γεύση, αντοχή, καλύτερος ύπνος, κ.τ.λ, οι πνεύμονες μου λειτουργούν χειρότερα σε θέμα ελαφρών τσιγαροδυσπνοιών και χωρητικότητας (μουσικός πνευστού οργάνου γαρ) και αυτό είναι ψιλοανεξήγητο. Ατμίζω κοντά στον χρόνο οπότε τα συμπεράσματα μου έχουν κάποια βάση και δεν είναι και εντελώς βιαστικά "βιαστικά".

Αλλο που έχω παρατηρήσει (δεν ξέρω αν και εσείς έχετε τσεκάρει κάτι αντίστοιχο) είναι όταν καθαρίζω την μύτη μου δυσκολεύομαι στο φύσημα διότι υπάρχει μια κολλώδες ουσία που δύσκολα καθαρίζεται και συμβαδίζει με το άτμισμα (σε κάτι παρασπονδίες που έκανα και κάπνισα για 2-3 μέρες αντί ατμίσματος αυτή η κολλώδης ουσία εξαφανίστηκε), και αναρωτιέμαι αν αυτή η κολλώδες ουσία κατακάθεται και στους πνεύμονες εκτός από την μύτη μου...
Γενικά έχω αρχίσει και αντιμετωπίζω πλέον το άτμισμα περισσότερο ως "κάπνισμα" και ήδη κάνω σκέψεις πλήρης διακοπής του. Οχι τίποτα άλλο,από εξοπλισμό και υγρά είμαι τόσο full που ανοίγω εύκολα και κατάστημα vaping μόνο με αγορά των κατάλληλων επίπλων έκθεσης.. :flipout:

Mακάρι να τα κόψεις όλα. Θα κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Kόφτο το ρημάδι...
Οταν βάλεις εξοπλισμό και υγρά στο "Χαρίζεται", δηλώνω απο τώρα ενδιαφερόμενος... :))

Παντως ,αν φερω παραδειγμα τον ευατό μου, λαμβάνω αρκετα περισσοτερη νικοτίνη απότι με το ΚΤ.

Ο λογος ειναι οτι πριν ημουν "casual smoker" με 2-3-5 τσιγάρα την ημέρα, ενώ τώρα ατμιζω ολη μερα.

Φαντάζομαι και αλλοι θα εχουν πέσει σε αυτή την "παγιδα". Ετσι πλέον το εχω γυρίσει στα υγρα με 3mg και και 0 καμια φορα.

Λιγη προσοχη λοιπον!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Και για τον vc4 υπάρχουν παράπονα, αλλά αφορούν μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας.
Εγω έχω τπν Nitecore D2 αλλά τώρα χρησιμοποιώ το Liitokala 500 και το μικρότερο 100.
https://www.fasttech.com/products/3984500
https://www.fasttech.com/products/4792500

Re: Απάντηση: E - smoke...

Mακάρι να τα κόψεις όλα. Θα κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου. Kόφτο το ρημάδι...
Οταν βάλεις εξοπλισμό και υγρά στο "Χαρίζεται", δηλώνω απο τώρα ενδιαφερόμενος... :))

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή :flipout:
Μα εξυπακούεται αν μπορούσα θα τα έκοβα όλα, άλλα δυσκολεύομαι λιγάκι, βέβαια τώρα το έχω ψιλοπάρει απόφαση ότι δεν πάει άλλο και θα κάνω μια προσπάθεια. Αγόρασα και ένα μικρό (αυτά που είναι σαν στυλό) ηλεκτρονικό απλά για να έχω κάτι στο στόμα και να ρουφάω μπας και με διευκολύνει...

Παντως ,αν φερω παραδειγμα τον ευατό μου, λαμβάνω αρκετα περισσοτερη νικοτίνη απότι με το ΚΤ.

Εγώ από heavy smoker (25 - 30 τσιγάρα) κάνω κάπου στα 7ml 3άρας ή και μηδενικής.
3άρα στον καφέ, φαγητό, ποτό κλπ, την υπόλοιπη ημέρα που είναι στο χαβαλέ, μηδενική.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γενικά έχω αρχίσει και αντιμετωπίζω πλέον το άτμισμα περισσότερο ως "κάπνισμα"....

Προσωπικά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να το σκεφτώ καν, Νίκο. Όσο για την μύτη...ανακάλυψα ότι είχα, μόλις διέκοψα το τσιγάρο.:D

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Προσωπικά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να το σκεφτώ καν, Νίκο. Όσο για την μύτη...ανακάλυψα ότι είχα, μόλις διέκοψα το τσιγάρο.:D

Γιάννη και εγώ το ίδιο βρε, αφού το έχουμε συζητήσει...μύριζα τριαντάφυλλο από μπαλκόνι ενώ ήμουν μποτιλιαρισμένος πίσω από λεωφορείο μόλις έκοψα το κάπνισμα :flipout:
Μιλάω μόνο για την κολλώδη ουσία που βγάζω όταν καθαρίζω την μύτη μου, το έχεις παρατηρήσει και εσύ? Αυτή με ανησυχεί μην τυχόν υφίσταται και στους πνεύμονες..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιάννη και εγώ το ίδιο βρε, αφού το έχουμε συζητήσει...μύριζα τριαντάφυλλο από μπαλκόνι ενώ ήμουν μποτιλιαρισμένος πίσω από λεωφορείο μόλις έκοψα το κάπνισμα :flipout:
Μιλάω μόνο για την κολλώδη ουσία που βγάζω όταν καθαρίζω την μύτη μου, το έχεις παρατηρήσει και εσύ? Αυτή με ανησυχεί μην τυχόν υφίσταται και στους πνεύμονες..

Δεν ειναι τιποτα. Να κοψεις τα πεντολιτρα λουκουμι που βαζεις μεσα στη βαση.

Ο "κολλωδης" ουσια που λες μαλλον δεν εχει σχεση με τα υγρα.

Ψαξε για αλλες αιτιες.

alien-1979-wallpaper-3.jpg

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Και για τον vc4 υπάρχουν παράπονα, αλλά αφορούν μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας.
Εγω έχω τπν Nitecore D2 αλλά τώρα χρησιμοποιώ το Liitokala 500 και το μικρότερο 100.
https://www.fasttech.com/products/3984500
https://www.fasttech.com/products/4792500

Mηπως εννοεις οτι επειδη δεν εχει τον φορτιστη ταξιδιου, η συσκευασια του VC4 ,και τον βαζουν σε πριζα με εισοδο usb οτι να ναι, δεν φορτωνουν σωστα?γιατι θελει ενα που να χει πραγματικη εξοδο 2.1Α,κανει και καποιων κινητων ο φορτιστης που εχει τετοια εξοδο, 2-3 ευρω κανει..

Nαι, το καλώδιο που δίνουν κατα την αγορά είναι "απο usb σε μικρό στρογγυλό". Αλλά απ'ότι διάβασα ψάχνοντας πριν πάρω τον Liitokala,αρκετοί έλεγαν οτι δεν φόρτιζε και υποπτευόντουσαν οτι ή κάποιες παρτίδες του καλωδίου είχε κατασκευαστικό πρόβλημα, ή οτι δεν έδινε τα 2.1 Α. Εντάξει, καλώδιο θα βρεις, πρέπει και το usb του pc (ή ότι άλλο) να τα δίνει όμως. Σαν συσκευή είναι πολύ καλός φορτιστής. Και ένα τροφοδοτικό στην συσκευασία δεν θα έβλαπτε, αλλά θα ήταν ακριβότερη η αγορά.
https://www.fasttech.com/forums/2355100

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Με την πρώτη προσπάθεια, αφού δεν ξέρεις πόσο δυνατό ή αδύνατο είναι το άρωμα, δεν θα σου βγει σωστό. Αυτό να το περιμένεις - εκτός αν είσαι τυχερός. Με το fine-tuning μετά, γίνεται σωστό το υγρό στα γούστα σου. Με προσθαφαιρέσεις, ακόμα και στο ήδη έτοιμο υγρό... Ετσι, την επόμενη φορά θα ξέρεις καλύτερα.

το εφτιαξα το Σαββατο.100ml και αρωμα βανιλια-καραμελα.
θα το αφησω μεχρι τελος του μηνα.
μυριζω το django(http://www.vapeland.gr/13th-floor-elevapors-django)που μου αρεσει πολυ και βλεπω οτι σε σχεση με το δικο μου,η καραμελα του ειναι πολυ εντονη.
να σταξω καμια σταλα καραμελα παραπανω στο δικο μου,ή να περιμενω να δοκιμασω πρωτα?