ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: E - smoke...
αυτο λεω.εχεις να προτεινεις καποια ποιοτικα?(και π.μ δεχομαι...!!)
αυτο λεω.εχεις να προτεινεις καποια ποιοτικα?(και π.μ δεχομαι...!!)
Ολα τα ελληνικά είιναι ποιοτικά. Πάρε ελληνικά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.
Αν έχεις την νικοτίνη σε σωστό επίπεδο, όλα τα άλλα είναι δοκιμή σωστό/λάθος και ξανά.
Ωρίμανση τα υγρά θέλουν πάνω από 15-20 μέρες αν έχεις επιλέξει κάτι σύνθετο, αλλιώς, σε αντίθετη περίπτωση και 4-5 μέρες φτάνουν. Π.χ. το vanilla custard το αφήνω 2 βδομαδούλες, το Granmaster κοντά στον μήνα.
δεν με πειραζει.αρκει να βγει σωστο...
Με την πρώτη προσπάθεια, αφού δεν ξέρεις πόσο δυνατό ή αδύνατο είναι το άρωμα, δεν θα σου βγει σωστό. Αυτό να το περιμένεις - εκτός αν είσαι τυχερός. Με το fine-tuning μετά, γίνεται σωστό το υγρό στα γούστα σου. Με προσθαφαιρέσεις, ακόμα και στο ήδη έτοιμο υγρό... Ετσι, την επόμενη φορά θα ξέρεις καλύτερα.
Άσε μας ρε λυκάνθρωπε. Εσύ είπαμε, ατμίζεις σκέτες βάσεις, τι θέλεις και ανακατεύεσαι με αρώματα, και μάλιστα "γκουρμεδιάρικα";
Μου αρέσει που μας κάνεις και "μαθήματα" να ατμίζουμε σκέτες βάσεις, ενώ είχες ξετρελαθεί με αυτό το μήλο της γαλλικής εταιρείας που σου είχα δώσει και είχες ατμίσει στην Ατλαντίδα, και το οποίο ήταν άκουσον άκουσον, 65%PG - 35%VG!!! :7SFGSFG:
Μιλάμε τώρα για υγρό πραγματικό δυναμίτη γεύσης...![]()
Γευσεις χημικες που προσπαθουν να προσομοιωσουν το ΨΗΜΕΝΟ μπισκοτο, μια καπνικη γευση, και γευσεις γενικα πολυσυνθετες εμενα δεν μου αρεσουν.
(π.χ. την διασημη κοκα κολα σου τζιμισκεοσοι την δοκιμασαν (τοτε) καταλαβαν τι εννοω.
Δεν ειμαι προκατειλημενος εγω λοιπον με τα αρωματα. Μαλλον εσυ εισαι με τις σκετες βασεις, γιατι καθε φορα που θα γινει κουβεντα περι ατμισματος με σκετη βαση, κατι σε πιανει. :eviltongue:
και πλενω ατμοποιητη κλπ.
οταν λεμε πλενω,εννοουμε κανονικα κατω απο την βρυση με νερακι και σαπουνι,ή σκουπισμα με πανακι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.