....και άσε τους τρελλαμένους να ψάχνουν τα μαγικά μπαμπάκια και τα ειδικά σύρματα!!!
...και πισω απο αυτο το δεντρο, ισως κρυβεται ενας βογιατζακης ετοιμος να σε κατασπαραξει. :silly:
Mία απο τα ίδια. Δούλεψε λίγο στην αρχή αλλά μόλις τα watt πήγαν πάνω από 20 πάλι πήρα καμένο.
Τρίτη, τέταρτη προσπάθεια όλες αποτυχίες.
Μήτσο μακριά από το Βογιατζάκη.... :beatnik2::beatnik2:
Απλή συμβουλή... :grandpa:
...και πισω απο αυτο το δεντρο, ισως κρυβεται ενας βογιατζακης ετοιμος να σε κατασπαραξει. :silly:
Έχω μπλέξει!
Αυτές τις μερες κλείνω ένα χρόνο ατμίσματος και μου έκαναν δωράκι εναν toptank mini και ένα HCIGAR VT75. Το μοντάκι πολύ καλό μπόλικες ρυθμίσεις και στιβαρό σαν κατασκευή.
Από την άλλη o totank σκέτο βάσανο!. Ένα χρόνο με τον μινι ναυτίλο είχα βρει την υγεία μου. Αλλά με τούτο εδω μάλλον θα την χάσω.
Στην αρχή τον χρησιμοποίησα με μία αντίσταση έτοιμη 0.5. Άλλο πράμα. Γευση, ποσότητα υγρού (και κατανάλωση υγρού) σε άλλα επίπεδα. Έπεσα όμως σε ελαττωματικό κομμάτι αντίστασης η οποία έχανε από το oring της και είχα ψιλοδιαρροή από την τρύπα το airflow. Χρησιμοποίησα και άλλη μία δεύτερη αντίσταση αλλα μου βγήκε ελλατωματική καθώς μετά από 2 μερες ατμίσματος τα παιξε στα καλά καθούμενα. (Από την αρχή φαινόταν ότι δεν ήταν και πολύ καλή γτ δεν δουλευε όπως η πρώτη)
Οπότε αποφάσισα να ασχοληθώ με το επισκευάσιμο. Για να μην τα πολυλογώ πήγα σε ένα κατάστημα που μου έδωσαν ένα βαμβάκι Cotton Bacoon ,10μετρα συρμα 26αρι της YOUDE και ένα πακετακι με εργαλεία για το στριψιμο των αντιστασεων. Μου έδειξαν μερικά πραματα για το στήσιμο και πήγα σπίτι. Αφου "έκαψα" και καμποσες ωρες στο γιουτιουμπ για στησίματα και τα σχετικά αποφάσισα να το τολμήσω.
Πρώτη προσπάθεια. Η αντίσταση βγηκε γύρω στα 0.5 δούλεψε για λίγο και ξαφνικά στα καλα καθούμενα μου έβγαλε μια καμένη μυρωδιά σαν να είχα βάλει το στόμα μου σε εξάτμιση νταλίκας.
Δευτερη προσπάθεια. 0.6 ohm. Mία απο τα ίδια. Δούλεψε λίγο στην αρχή αλλά μόλις τα watt πήγαν πάνω από 20 πάλι πήρα καμένο.
Τρίτη, τέταρτη προσπάθεια όλες αποτυχίες.
ΣΤην αρχη όλες τις φορές ή δεν θα είχα γεύση καθόλου ή θα μου ερχόταν η μυρωδιά υφάσματος. Όχι καμένου αλλά σαν να ρουφάω μέσα από το ίδιο το βαμβάκι ή σαν να μασουλάω ρούχο.
Έχω απογοητευτεί. Δεν μπορώ να πετύχω απόδοση της γεύσης με τίποτα.
Συνολικά έχω κάνει πάνω απο δέκα προσπαθειες.
Όλες με διαφορετική ποσοτητα στο βαμβακι μπας και το πετύχω. Από πολυ πολύ λίγο μέχρι και στούμπωμα
Πάντα στην αρχή θα έχω αυτη τη μυρωδιά του υφάσματος ή σαν να ατμίζω σκέτο νερό (άοσμος ατμός εντελώς) και στην πορεία απο καθόλου έως ελάχιστη γεύση ή κάψιμο.
Κάτι κάνω λάθος και δεν θελω να τα παρατήσω απο τώρα μπάς και μου πετύχει.
Να τονίσω ότι παντα νοπεύω την αντίσταση πριν το βάλω μέσα στο τανκ και πάντα περιμένω κανά δεκάλεπτο μέχρι την πρώτη τζούρα. Το κακό με ολη αυτή την ιστορία είναι ότι έχω χαλάσει και ένα σωρό υγρά και το αποτέλεσμα μηδεν στο πηλίκο
Στο μεταξύ η τρυπουλες που έχει ο τοπτανκ στο rba του είναι μικροσκοπικές (2 τρύπες του 1mm διαμμέτρου) καμία σχέση δηλαδλη με του subatank που έχουν κάποιοι γνωστοί μου, πόσο μάλλον με τις έτοιμες που έχουν 4 τρύπες οι 2 εξ αυτών περίπου 3πλάσιες σε μέγεθος και φοβάμαι μήπως είναι αυτό μία από τις αιτίες του κακου.
Τι μπορεί να φταίει; Πως μπορώ να πάρω γεύση δουλέυωντάς καπου μεταξύ 0.5 και ενός Ohm. Οι εργοστασιακές αντιστάσεις ήταν άψογες στα 30watt όσο δούλευαν. Με τις φτιαχτές αν κάνω το λάθος και πάω πάνω από 20 καίγονται, ενώ από γεύση μηδαμινή.
Κατά τη ταπεινή μου άποψη, πρώτα από όλα, πρέπει να σιγουρευτείς για το ποιο είδος ατμίσματος σου ταιριάζει καλύτερα. Ο μίνι Ναυτίλος που αναφέρεις στην αρχή του μηνύματός σου, είναι πολύ σφιχτός ατμοποιητής για καθαρόαιμη τσιγαρίσια τζούρα, και άτμισμα το πολύ στα 13-15W.
Ο toptank από την άλλη πλευρά, είναι ατμοποιητής κυρίως για πνευμονική τζούρα, και άτμισμα που μπορεί να ανέβει στα 40-50W. Αν έχεις κατασταλάξει ότι το άτμισμα με τον Toptank σου ταιριάζει καλύτερα, τότε αξίζει να κάνεις περαιτέρω προσπάθειες με την επισκευάσιμη κεφαλή, αλλά αν οι τρύπες εισαγωγής υγρού είναι τόσο μικρές σε διάμετρο όπως τις περιγράφεις, τότε μου ακούγεται πολύ λογικό που δεν μπορείς να ανέβεις πάνω από τα 20W, γιατί τρως καμένο.
Αν η ερώτηση αφορά τα υγρα από Yaeliq,έχει νικοτίνη 0,3,6,9,12,15,18,21 και 24Με τι συγκέντρωση νικοτίνης ?
BTW,τι γίνεται ρε παιδιά με αυτές τις εκρήξεις ηλεκτρονικών τσιγάρων στις τσέπες;
Και πίστεψέ με...
Όταν θα μάθεις να στήνεις επισκευάσιμο δεν υπάρχει γυρισμός στους εργοστασιακούς. :smile:
Παναγιώτη,τι λάθος έκαναν δλδ;Οι εκρήξεις ηλεκτρονικών τσιγάρων στις τσέπες, αφορούν αποκλειστικά εντελώς ηλίθιους και με δείκτη ευφυίας ραδικιού χρήστες, Σωκράτη.![]()
Διαβάζω εδώ και 2 ημέρες ένα νήμα στο vaping και για να έχει φτάσει τις 224 σελίδες...μάλλον δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Το ερωτημα παραμενει.Ποσο ησυχοι πρεπει να ειμαστε με την χρηση του ηλεκτρονικου τσιγαρου;Στα "ειδικα" με το eκαπνισμα φορουμ,γραφουν για "καταλληλους φορτιστες","καταλληλα καλωδια","γνησιες μπαταριες","γνησια mod",οχι πολλες ωρες φορτιση, και ενα καρο αλλα "πρεπει" αλλα και παλι-γραφουν-,ησυχοι 100% δεν θα πρεπει να ειμαστε οταν κουβαλαμε και κραταμε εναν μικρο δυναμιτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.