E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

ησυχοι 100% δεν θα πρεπει να ειμαστε οταν κουβαλαμε και κραταμε εναν μικρο δυναμιτη.

Το ίδιο συμβαίνει και για το κινητό που έχεις δίπλα σου και φορτίζει όταν κοιμάσαι ή το έχεις στη τσέπη σου. :nounder:
Επειδή το ητ έχει φάει αυτό τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική συσκευή που έχει μπαταρία. :smile:

Το ίδιο συμβαίνει και για το κινητό που έχεις δίπλα σου και φορτίζει όταν κοιμάσαι ή το έχεις στη τσέπη σου. :nounder:
Επειδή το ητ έχει φάει αυτό τον πόλεμο δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική συσκευή που έχει μπαταρία. :smile:

Ναι, γιατί η μπαταρία του laptop είναι ασφαλέστερη...
Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που το πακετάκι με τις 18650 βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη σέλα..
Αν γίνει κάτι....θα μπω σε τροχιά... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι, γιατί η μπαταρία του laptop είναι ασφαλέστερη...
Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να αγοράσω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που το πακετάκι με τις 18650 βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη σέλα..
Αν γίνει κάτι....θα μπω σε τροχιά... :flipout:

Aπλα δινεις την σελα με τις 18650 στον βογιατζακη και εκεινος θα τη συνδεσει με ντουμανοατμοποιητη 800 βατ.

Και το μοτερ του ποδηλατου στον χατζηγεωργιου για ενα project masking στον προβολεα του.
Το υπολοιπο ποδηλατο το κρατας για να κανεις τις βολτες σου.

Μόλις ήρθε το κούριερ. Τρία λίτρα βάσεις και κανένα μισόκιλο αρώματα. Καλά είναι, να τ' αφήσω; :flipout:

Supply_zpsgsap0ovh.jpg

Και άσε τη κυβέρνηση των γραφικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πιστεύει ότι θα μας πάρει και το σκαλπ, για να μπορούμε να ατμίζουμε. :flipout: :flipout: :flipout:

Αυτά μας φτάνουν για εμένα και τον Χασοδίκη για κανένα εξάμηνο τουλάχιστον, μέχρι τότε θα έχει λειτουργήσει η μαύρη αγορά με τις νταμιτζάνες με τις βάσεις χωμένες στα υπόγεια των καταστημάτων, οπότε, οι ψαγμένοι τουλάχιστον, θα βολευόμαστε μια χαρά... :grandpa:

Στο προσεχες sci fi μελλον....

- βογιατζερ εχεις πραμα. ?
- εχω, ποσο θες. ?
- 50 ml.
- 50 ευρω.

:laugh::laugh::laugh:

Μόλις ήρθε το κούριερ. Τρία λίτρα βάσεις και κανένα μισόκιλο αρώματα. Καλά είναι, να τ' αφήσω; :flipout:

Supply_zpsgsap0ovh.jpg

Και άσε τη κυβέρνηση των γραφικών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πιστεύει ότι θα μας πάρει και το σκαλπ, για να μπορούμε να ατμίζουμε. :flipout: :flipout: :flipout:

Αυτά μας φτάνουν για εμένα και τον Χασοδίκη για κανένα εξάμηνο τουλάχιστον, μέχρι τότε θα έχει λειτουργήσει η μαύρη αγορά με τις νταμιτζάνες με τις βάσεις χωμένες στα υπόγεια των καταστημάτων, οπότε, οι ψαγμένοι τουλάχιστον, θα βολευόμαστε μια χαρά... :grandpa:

Εξάμηνο;

Τι περιεκτικότητα ψώνισες;

Χαχαχαχα αυτή είναι παραγγελία...
Εγώ σήμερα ήταν η πρώτη μου φορά που θα δοκίμαζα να κάνω το υπέροχο Grandmaster του Βογιατζάκη υπό τις οδηγίες του αλλά είχαμε αβαρεια...
Αντί για peanut butter μου έστειλαν peach flavor αλλά προς τιμή τους κατευθείαν είπαν πως θα μου στείλουν τα δύο φυστικια και να κρατήσω τα ροδακινα...
Εύγε εξυπηρέτηση!!
Τώρα με βάλατε σε σκέψεις... Να παραγγείλω και άλλα ???
Χαχα και καμιά συνταγή με peach flavor της Tpa παρακαλώ...

Στα 6mg νικοτίνη είναι όλες οι βάσεις. Στα πολύ χοντρικά τώρα υπολογίζω. Εγώ ατμίζω τουλάχιστον 10ml την ημέρα, αλλά ατμίζω και έτοιμα υγρά, ατμίζω τουλάχιστον 6-7 διαφορετικά υγρά κάθε μέρα. Ο Χασοδίκης ατμίζει κάπου στα 7-8ml την ημέρα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχαχαχα αυτή είναι παραγγελία...
Εγώ σήμερα ήταν η πρώτη μου φορά που θα δοκίμαζα να κάνω το υπέροχο Grandmaster του Βογιατζάκη υπό τις οδηγίες του αλλά είχαμε αβαρεια...
Αντί για peanut butter μου έστειλαν peach flavor αλλά προς τιμή τους κατευθείαν είπαν πως θα μου στείλουν τα δύο φυστικια και να κρατήσω τα ροδακινα...
Εύγε εξυπηρέτηση!!
Τώρα με βάλατε σε σκέψεις... Να παραγγείλω και άλλα ???
Χαχα και καμιά συνταγή με peach flavor της Tpa παρακαλώ...

Άγη μου, αν είχα την ικανότητα να φτιάξω τέτοιο φοβερό υγρό από μόνος μου, τώρα θα ήμουν καρακαταματσωμένος κάπου στη Κούβα σε κάποια παραλία, αγκαλιά με μερικά πιπινάκια! :flipout:

Απλή αντιγραφή από τη συνταγή του Ισπανού έχω κάνει κι εγώ, τίποτα παραπάνω. Από το fabvape η εξυπηρέτηση είναι πάντα υποδειγματική, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, ειδικά από τη στιγμή που αυτοί έκαναν το λάθος...

Πραγματικά ευγενεστατοι... Μου έκαναν τρομερή εντύπωση αλλά δε θα έπρεπε και τόσο αφού ο Φωτης είναι μίσος σεναρίου..
Επειδή λίγο που το είδα, βρήκα στο ίντερνετ συνταγές με Nutella και επειδή είμαι τρομερός μερεντακιας, έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα καλό που να πλησιάζει.. ??
Δηλαδή φουλ στα πιπινακια ο Ισπανός...

Στα 6mg νικοτίνη είναι όλες οι βάσεις. Στα πολύ χοντρικά τώρα υπολογίζω. Εγώ ατμίζω τουλάχιστον 10ml την ημέρα, αλλά ατμίζω και έτοιμα υγρά, ατμίζω τουλάχιστον 6-7 διαφορετικά υγρά κάθε μέρα. Ο Χασοδίκης ατμίζει κάπου στα 7-8ml την ημέρα...

Άγη μου, αν είχα την ικανότητα να φτιάξω τέτοιο φοβερό υγρό από μόνος μου, τώρα θα ήμουν καρακαταματσωμένος κάπου στη Κούβα σε κάποια παραλία, αγκαλιά με μερικά πιπινάκια! :flipout:

Απλή αντιγραφή από τη συνταγή του Ισπανού έχω κάνει κι εγώ, τίποτα παραπάνω. Από το fabvape η εξυπηρέτηση είναι πάντα υποδειγματική, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, ειδικά από τη στιγμή που αυτοί έκαναν το λάθος...

Me max 10μλ μπουκαλάκια που θα έχουν max 20mg/ml και ειδικό φόρο κατανάλωσης αν θυμάμαι καλά 10 σεντς/ml + ένα σκασμό άλλα έξοδα (μην εκπλαγείτε αν πωλείται κανα 5ευρο το μπουκαλάκι), δε θα στόκαρα 6ρα ποτέ! Ακόμα προλαβάινετε να πάρετε καμια υψηλή περιεκτικότητα για κατάψυξη.

Να σημειωθεί προς όσους δε γνωρίζουν ότι οι υψηλές περιεκτικόττητες σε νικοτίνη είναι πολύ επικίνδυνες και χρήζουν ειδικού χειρισμού.

Αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος με άλλη μάρκα σε βάση, όχι πάντως με τις βάσεις της Pink Mule που ψωνίσαμε εμείς. Κι εγώ κι ο Χασοδίκης, ατμίζουμε τα υγρά μας περίπου στα 6mg νικοτίνη. Αυτή τη στιγμή, η υψηλότερη νικοτίνη στις βάσεις της Pink Mule είναι τα 18mg, που αν πας και κάνεις τις πράξεις, θα δεις κι από μόνος σου ότι σου έρχεται φτηνότερα να άγοράσεις κατευθείαν έτοιμη τη βάση στα 6mg, παρά να πάρεις 18άρα και να την ανακατέψεις με μηδενική...

Η υψηλότερη είναι... πολύ υψηλότερη από 18 και την πήρα απευθείας από Pink Mule.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εσύ βρήκες το link Χασοδίκη, γιατί με ρώτησε ποτέ κανείς και το αρνήθηκα;! :flipout:

https://pink-mule.com/blue-label-vg-vegetable-glycerine-base-100ml-0-100mg-uk

Για δες μέχρι που φτάνει και με τι τιμή.

Επίσης δεν έχει μόνο 100ml. Γενικά ρίξε μια ματιά σε όλο το site.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Οκ, μιλάς από έξω. Αλλά για να ξέρεις, κι εμείς δεν είμαστε "κορόιδα" να ψωνίσουμε στις τιμές λιανικής... :grandpa:

Εσύ βρήκες το link Χασοδίκη, γιατί με ρώτησε ποτέ κανείς και το αρνήθηκα;! :flipout:

Οκ, μιλάς από έξω. Αλλά για να ξέρεις, κι εμείς δεν είμαστε "κορόιδα" να ψωνίσουμε στις τιμές λιανικής... :grandpa:

Γιατί? Βρίσκουμε πουθενά 100άρες?