E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ego-T δεν έχεις; :blink:
Δεν νομίζω να υπάρχει tank που να χωράει 3ml!
Θες να πεις ότι το μπουκαλάκι των 10ml αδειάζει με 3-4 γεμίσματα;

Εχω το tribeca των 30ml. Αυτο για να σταξει εχει εναν δοσομετρητη που εχει γραμμες επανω του. 2,5/5/ κοκ.
Οταν γεμιζω το κυλινδρικο μερος του tank κατα 80% (δεν αφηνω να αδειασει ποτέ το κωνικο τμημα που ακουμπαει στο στομα) ο δοσομετρητης του halo εχει αφησει 2,5 ml.
Κανω περιπου 2,5 γεμισματα στο τανκ .

Έχω διαβάσει πάνω απο το μισο thread αλλα δεν βρήκα αναφορά στο Esmoke R-Evo. Το έχει δοκιμάσει κανείς για να μου πει εντυπώσεις;

Δεν είδα να το αναφέρει κανείς. Αλλά σαν αρχή λειτουργίας μοιάζει με το ego-t σε μικρογραφία.

Το ego-t από ότι βλέπω το βγάζουν διάφορες εταιρίες. Υπάρχουν διαφορές και αν ναι ποιο είναι καλύτερο-αξιόπιστο;

Ego-T ονομάζεται το σύστημα, το οποίο νομίζω έχει ανακαλύψει η Joye.
Χονδρικά, το υγρό υπάρχει μέσα σε ένα tank, διοχετεύεται μέσω ενός φυτιλιού σε μία αντίσταση γύρω στα 2Ω (χαμηλότερη αν είναι LR, υψηλότερη αν είναι απλός ο ατμοποιητής) και λόγω θερμότητας εξατμίζεται.
Αυτόν τον ατμό πρακτικά εισπνέεις.

Αυτό το σύστημα το χρησιμοποιούν διάφορες εταιρίες για να φτιάξουν ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Από Αμερικάνικες, Ιταλικές, όπως και πολλές Κινέζικες.
ΙΜΗΟ είναι χαζομάρα να πάει κάποιος σε κινέζικη και να πληρώσει 65 για το starter kit ενώ μπορεί να πάει στην Ιταλική Ovale και να πληρώσει 85 . :smile:

Εχω το tribeca των 30ml. Αυτο για να σταξει εχει εναν δοσομετρητη που εχει γραμμες επανω του. 2,5/5/ κοκ.
Οταν γεμιζω το κυλινδρικο μερος του tank κατα 80% (δεν αφηνω να αδειασει ποτέ το κωνικο τμημα που ακουμπαει στο στομα) ο δοσομετρητης του halo εχει αφησει 2,5 ml.
Κανω περιπου 2,5 γεμισματα στο τανκ .

Αυτό μάλλον μπορεί να το απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει τα Halo.
Καλά, και εγώ το έχω στα υπ όψιν όταν θα τελειώσω τα υγρά μου... Αλλά αυτή τη στιγμή έχω πάνω από 120ml σε διάφορα υγρά... :smile:

Το τηλέφωνο από 2 μαγαζιά στην θεσσαλονίκη που έχει ovale δεν απαντάν.
Βρήκα μια λίστα από μαγαζιά που έχουν Nobacco και οι επιλογές από την εταιρία αυτή είναι Giant, Hybrid και Ego-T.
Δεν επικοινώνησα με τα μαγαζιά αυτά ούτε και πήγα ακόμα για να δω αν έχουν και προϊόντα Ovale.
Για τα παραπάνω τις Nobacco τι γνώμη έχετε;

Το τηλέφωνο από 2 μαγαζιά στην θεσσαλονίκη που έχει ovale δεν απαντάν.
Βρήκα μια λίστα από μαγαζιά που έχουν Nobacco και οι επιλογές από την εταιρία αυτή είναι Giant, Hybrid και Ego-T.
Δεν επικοινώνησα με τα μαγαζιά αυτά ούτε και πήγα ακόμα για να δω αν έχουν και προϊόντα Ovale.
Για τα παραπάνω τις Nobacco τι γνώμη έχετε;
Το Giant θεωρείτεαι το βαρύ πυροβολικό σε όλα του....και στο μέγεθός του όμως!!!
Το Hybrid ήταν στις αρχικές επιλογές μου, λόγω του ότι δεν έχει κουμπί και έτσι κάνεις το άτμισμα δίχως πατήματα κουμπιών, όμως στο τέλος το απέριψα γιατί αυτός ο τρόπος δεν είναι ο καλύτερος στην απόδοση.
Το EgoT δεν το γνωρίζω.

Οποιος χρησιμοποιει υγρο halo, ας μου λυσει μια απορια.

Ενω γεμιζω το tank (υπολογιστε μονο το κυλινδρικο διαφανο μερος, οχι το μαυρο κωνικο) οπου υποτιθεται ειναι 1-1,1 ml, στον γυαλινο δοσομετρητη του halo μπουκαλιου βλεπω οτι ξαμολαει 2,5 περιπου υγρο. Οποτε τι να εμπιστευθω. ?
τον δοσομετρητη του halo, ή να θεωρησω οτι το tank ειναι 1.1 ml (το μικρο tank εχω, οχι των 2ml)

Επισης, ενω αγορασα το halo 18 ml νικοτινης και συμφωνα με τις μετρησεις μου επρεπε να παιρνω 2 ml υγρου ημερησιως για να προσλαμβανω ιση νικοτινη με τα marlboro, εγω καταναλωνω 3-3,5 ml που σημαινει οτι κανω καταχρηση νικοτινης.

Σκεφτηκα να αγορασω αλλο ενα μπουκαλι με 0 νικοτινη, να το προσμιξω με το 18, οποτε θα εχω 9ml και θα ατμιζω πιο πολυ, αφοβα.
Απο την αλλη σκεφτηκα να τελέιωσω το 18 και να παρω υστερα το 6 (αυτος ηταν ο στοχος) φοβαμαι ομως οτι με την καταχρηση του 18ml, η 6ml θα μου πεσει λιγη.

Υπαρχει καποιος οπου μειωσε δεκαοχταρα νικοτινη σε μικροτερη, και αν ναι σε ποση πηγε χωρις στερητικο συνδρομο. ?
Ειναι λαθος να παω σε 6ml. ? Θελω να ατμιζω πιο πολυ. (και μην μου πειτε να τρωω μελιτζανες)
Αν και χρησιμοποιώ υγρά Halo, σε εμάν τα πράγματα είναι διαφορετικά ,επειδή το Elips έχει κουτάκι υγρού που γεμίζει βγάζοντάς το απο τον ατμοποιητή.Επειδή όμως η τρύπα του είναι πολύ μικρή και δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω απο το μικρό καπάκι του, το γεμίζω με μικρή σύριγγα,χωρίς να χρησιμοποιώ τον δοσομετρητή των Halo.
Στην περίπτωση αυτη αντλώ 1 ml απο το μπουκάλι, και μου γεμίζει το tank ακριβώς ολόκληρο, ενω στις οδηγίες λένε ότι αυτό χωράει 1,5ml!!!

Re: Απάντηση: E - smoke...

Στην περίπτωση αυτη αντλώ 1 ml απο το μπουκάλι, και μου γεμίζει το tank ακριβώς ολόκληρο, ενω στις οδηγίες λένε ότι αυτό χωράει 1,5ml!!!

Αυτο ειναι λιγακι ανακουφιστικο. Πιθανοτατα ο δοσομετρητης halo ειναι αλλου για αλλου. Η συριγγα σιγουρα ειναι ακριβης.
Καπου διαβασα οτι η ελλειψη νικοτινης δημιουργει συμπτωματα οπως υπνηλια. :sleep:
επειδη εγω διαπιστωσα κατι τετοιο σε εμενα, αυτο ισως ειναι μια παραπανω ενδειξη οτι δεν... υπερ-νικοτινιαζομαι. :a0210:

Τελικα θα ανοιξουν υποκατηγοριες για το e-smoke. ;
Φοβαμαι οτι σε αυτο το νημα θα γινουν ολα αχταρμας σε λιγο καιρο.

fr-f.jpg

^αυτά τα e-liquid (με έγκριση tuv), πωλούνται στο παρακάτω κατάστημα: (νικοτίνη 0/8/18/24)

http://webcache.googleusercontent.c...α+e-smoke+περιστερι&cd=10&hl=el&ct=clnk&gl=gr

(λίγο πιο πάνω από το μετρό Αγ. Αντωνίου, κοντά στο ΙΚΑ περιστερίου... στα συν του καταστήματος ότι μπαίνοντας εκτός από e-liquid μπορεί να φύγετε και με κανένα πούρο :Banane0: - είναι κατάστημα εξειδικευμένο σε προϊόντα καπνού - cigar shop)

στην τιμή των 4.5ευρώ/ 10ml (μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει μπουκαλάκια>10ml)

μέχρι στιγμής δοκίμασα το μήλο 18mg (δυνατό χτύπημα και πλούσια γεύση μήλου που δεν ξηραίνει τον λαιμό -> ιδανικό για αυτούς που δεν θέλουν καθόλου καπνική γεύση)

.
.
.
υπάρχουν επίσης "camel", "marlboro", "red bull", "βανίλια" , "cappucino" -και κάποια άλλα που τωρα δεν θυμάμαι- και σε καμιά 10αρια μέρες θα εχει και σοκολάτα...

Last edited:
Σήμερα αγόρασα το Ovale eGo-T silver πολύ καλό φαίνεται!!

99 ευρώ με 2x ολόκληρα τσιγάρα OVALE eGo-T, 5x αμπούλες, 1x φορτιστή 220V, 1x φορτιστή USB.

+Δώρο 1 μπουκαλάκι υγρό 30ml "Natura Maxboro" με νικοτίνη 9!

^καλή αρχή φίλε!

fr-f.jpg

^αυτά τα e-liquid (με έγκριση tuv), πωλούνται στο παρακάτω κατάστημα: (νικοτίνη 0/8/18/24)

http://webcache.googleusercontent.c...α+e-smoke+περιστερι&cd=10&hl=el&ct=clnk&gl=gr

(λίγο πιο πάνω από το μετρό Αγ. Αντωνίου, κοντά στο ΙΚΑ περιστερίου... στα συν του καταστήματος ότι μπαίνοντας εκτός από e-liquid μπορεί να φύγετε και με κανένα πούρο :Banane0: - είναι κατάστημα εξειδικευμένο σε προϊόντα καπνού - cigar shop)

στην τιμή των 4.5ευρώ/ 10ml (μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει μπουκαλάκια>10ml)

μέχρι στιγμής δοκίμασα το μήλο 18mg (δυνατό χτύπημα και πλούσια γεύση μήλου που δεν ξηραίνει τον λαιμό -> ιδανικό για αυτούς που δεν θέλουν καθόλου καπνική γεύση)

.
.
.
υπάρχουν επίσης "camel", "marlboro", "red bull", "βανίλια" , "cappucino" -και κάποια άλλα που τωρα δεν θυμάμαι- και σε καμιά 10αρια μέρες θα εχει και σοκολάτα...

-> δοκίμασα και τη γεύση βανίλια.... γεμάτη γεύση με κάποιες καπνικές νότες, πολύ καλό (αν και με τα 18mg νικοτίνης την ακούω λιγάκι.... :) )

Το EgoT δεν το γνωρίζω.

Είναι απλά το Ego-T του Nobaco. :p

Επειδή όμως η τρύπα του είναι πολύ μικρή και δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω απο το μικρό καπάκι του, το γεμίζω με μικρή σύριγγα,χωρίς να χρησιμοποιώ τον δοσομετρητή των Halo.

Για να ανοίξεις το καπάκι πιέζεις τα πλαϊνά του (από τη μεγάλη πλευρά) και το ανοίγεις με το νύχι.
Πιο δύσκολο από το ego-t αλλά νταξ... Παλεύεται...
Καλά, αν αυτό παίρνει 1ml, το ego-t πόσα παίρνει; Εγώ νόμιζα ότι παίρνει κάπου στα 2! :blink:

Σήμερα αγόρασα το Ovale eGo-T silver πολύ καλό φαίνεται!!

Καλή αρχή! :p

-> δοκίμασα και τη γεύση βανίλια.... γεμάτη γεύση με κάποιες καπνικές νότες, πολύ καλό (αν και με τα 18mg νικοτίνης την ακούω λιγάκι.... :) )

Είμαστε στα 9 Ηλία; :p
Λέω να δοκιμάσω να κατέβω πάλι...
Άντε και το επόμενο βήμα μας τα non! :music-smiley-005:

Αν ειναι ετσι, παίρνει όλα τα καλούδια που αραδιάζετε εδω; :smile:
Σε αυτά όχι. Τουλάχιστον αν εννοείς ατμοποιητές LR, jumbo μπαταρίες κλπ...
Υποθέτω ότι μπορείς να βάλεις όμως ότι υγρό θέλεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

επειδη εγω διαπιστωσα κατι τετοιο σε εμενα, αυτο ισως ειναι μια παραπανω ενδειξη οτι δεν... υπερ-νικοτινιαζομαι. :a0210:

Περισσοτερο για placebo μου κανει αυτο.
Ειναι πολυ λογικο οτι μας συμβαινει να το ρίχνουμε στο Η.Τ. γιατι ειναι κατι νεο που μπηκε στη ζωη μας.
Εδω ακουσα φιλο να με ρωταει οτι τον εχει πιασει συχνουρια κι αν ειχα κι εγω το ιδιο θεμα.
Η ελλειψη νικοτινης σου δημιουργει και πονοκεφαλο.
Ε με την ζωη που κανουμε και με την δουλεια κολλημενος σε ενα pc και ξανα στο σπιτι pc, ειχα παντα πονοκεφαλο μια φορα στις 10 μερες και πριν το Η.Τ.
Αυτο δεν σημαινει οι πονοκεφαλοι που εχω και τωρα οφειλονται στην ελλεψη νικοτινης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Περισσοτερο για placebo μου κανει αυτο.
Ειναι πολυ λογικο οτι μας συμβαινει να το ρίχνουμε στο Η.Τ. γιατι ειναι κατι νεο που μπηκε στη ζωη μας.

οχι, δεν ειναι placebo. Τις 2 τελευταιες ημερες εχω διαστηματα μιας ελαφριας υπνηλιας, και καποια διαστηματα με ελαφρυ πονοκεφαλο (παρα πολυ μικρη ενοχληση ομως) στους κροταφους κυριως.
Αφου ενιωσα την ελαφρα υπνηλια, εκ των υστερων εψαξα στο google για συμπτωματα μειωσης/στερησης νικοτινης και τοτε εμαθα για την υπνηλια.
Αρα δεν ειναι θεμα placebo.

Οσον αφορα την φραση σου ''οτι μας συμβαινει το ριχνουμε (*το φταιξιμο.. ?) στο ΗΤ, στη φραση σου αν καταλαβα τη διατυπωση προσδιδεται ενα αρνητικο προσημο, λες και ''κατηγορησα'' το ΗΤ για την υπνηλια.

Για την ακριβεια το ΗΤ ευθυνεται, αλλα θετικα και οχι αρνητικα οπως νομιζεις οτι εννοουσα.
Για να γινω κατανοητος:
Σκοπος μου ειναι εν καιρο να μειωσω την προσληψη νικοτινης για να απεξαρτηθω απο αυτη. Θελησα να χρησιμοποιησω το ΗΤ και να μειωνω σιγα σιγα την προσληψη.
Και φαινεται οτι τα καταφερνω αφου εχω υπνηλια. Αρα παιρνω λιγοτερη νικοτινη χαρη στο ΗΤ χωρις να στερουμαι την απολαυση της τζουρας (οπως με τις τσιχλες κλπ)

Θεμα μου δεν ηταν να αναφερθω σε παρενεργειες γενικα, αλλα αν διαβασεις πιο πριν, ειχα εκφρασει ανησυχια μηπως ατμιζα πολυ υγρο νικοτινης.
Η ελαφρα υπνηλια, ειναι ενδειξη οτι προσλαμβανω λιγοτερη απο οση πριν με 2 πακετα marlboro, οποτε ολα οκ. -bye-

Σήμερα αγόρασα τον ατμοποιητή τις Νobacco Giant Cartomizer (Atomizer+Φίλτρο)
με χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 4 ml και χαμηλής αντίστασης (LR) 1.6 ohm. :Banane0:

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, πιστεύω να είναι καλό και όντος να παίρνει τα 4 ml όπως λέει το site!

img0120ka.jpg
-
img0125q.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Η χαμηλη αντισταση μονο στην καταναλωση ρευματος βοηθαει;

Ίσα ίσα...
Η χαμηλή αντίσταση καταναλώνει περισσότερο ρεύμα.
Η διαφορά είναι στο ότι εξατμίζει πιο πολύ υγρό, δίνοντας μεγαλύτερο throat hit και περισσότερο ντουμάνι!

Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Π.χ. στον δικό μου LR δεν μπορώ να βάλω κάποια υγρά που έχω και είναι πολύ παχύρρευστα γιατί δεν προλαβαίνει το φιτίλι να τραβήξει υγρό και μένει στεγνό, με αποτέλεσμα να πρέπει να είμαι πιο χαλαρός στις τζούρες μου ή να μου δίνει λίγη γεύση καμένου...