E - smoke...

-> δοκίμασα και τη γεύση βανίλια.... γεμάτη γεύση με κάποιες καπνικές νότες, πολύ καλό (αν και με τα 18mg νικοτίνης την ακούω λιγάκι.... :) )

Ρε Ηλία, να δοκιμάσουμε τίποτα από εδώ;
Αυτές οι γεύσεις είναι για να κόψεις το φαγητό;

Μιλάμε ότι φτιάχνεις μία μπουγιαμπέσα άλλο πράγμα, έτσι; :flipout:
Και για καθημερινές, μία πίτσα τυρί ζαμπόν μπέικον μανιτάρια πιπεριά θα ήταν ότι πρέπει!

Δυο παρατηρησεις:

1) Σημερα πηρα το halo στα 6mg νικοτινης, με σκοπο να το αναμειξω με των 18mg που εχω. Το δοκιμασα ομως απο περιεργεια και σκετο για να δω διαφορες.
Σε σχεση με των 18mg, το 6mg νικοτινης hallo tribeca εχει λιγοτερο throat hit. Οσον αφορα τη γευση/αρωμα, και αυτη μου φαινεται ελαφρως εξασθενημενη, αλλα θα πρεπει να περιμενω την ωριμανση 24-48 ωρων για να ειμαι σιγουρος.

2) χρησιμοποιωντας τα tank για το atomizer ego-t(joytech) του ενος (1 ml) ειχα παρατηρησει οτι ατμιζα 3+ γεμισματα tank και ειχα ανησυχησει. Να πω οτι τα γεμισματα τα υπολογιζα μονο στο κυλινδρικο μερος του tank και οχι στο κωνικο. (το κωνικο φροντιζα να μην αδειαζει)

Σημερα πηρα επιτηδες μια συριγγα για ινσουλινη που μετρα με ακριβεια ανα 0,01ml.
Οι χωρητικοτητες ειναι οι εξης:
Γεμισμα tank μεχρι να ξεχειλησει------------------------------------------------------------>0,85ml
Γεμισμα tank ΜΟΝΟ το κωνικο μερος(που βρισκεται μεσα στο μαυρο πλαισιο)------------>0,2ml
χωρητικοτητα κυλινδρικου μερους του tank------------------------------------------------->0,65

Απο τα παραπανω συμπεραινουμε οτι χωρητικοτητα 1-1,1ml δεν ισχυει, το tank χωρα λιγοτερο (ειδικα οταν το γεμιζουμε λιγοτερο οπως προτεινεται και οχι ξεχειλισμενο, )
Οι μετρησεις εχουν μικρη αποκλιση γιατι χρησιμοποιουσα το ιδιο tank, με αποτελεσμα ολο και καποια σταγονα θα εμενε μεσα κατα το αδειασμα.

Με λιγα λογια, χρειαζεται ισως πιο πολλα γεμισματα για να παρουμε την δοση νικοτινης που υπολογιζουμε. Προχειρα, το κυλινδρικο μερος που επαναγεμιζω καθε φορα, χωραει περιπου 0.45ml (οχι ξεχειλισμενο, αλλα γεματο το 80% του κυλινδρικου μερους)

Last edited:

Και για καθημερινές, μία πίτσα τυρί ζαμπόν μπέικον μανιτάρια πιπεριά θα ήταν ότι πρέπει!

aglio.gif

Garlic flavor ,, μωράκι μου βρωμας ? η μου φαίνετε ?

γαμώ για γάμους , τελετές , στον σινεμά .. στο ραντεβου
:idea:

γαμω ...

άψογο ...
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=104

Mike, μέχρι στιγμής από τις γεύσεις που έχω δοκιμάσει (βανίλια, καπουτσινο και μήλο) προτιμώ το μήλο, οπότε για μηλοπιτα μας βλέπω!!
Στις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω και καπνικά e-liquid, όπως το marlboro (και τη σοκολάτα, όποτε την φέρουν).

Επίσης, βρήκα και άλλη μια πηγή με e-liquid, για τα οποία θα γράψω αφού δοκιμάσω.
Πάντως μέχρι στιγμής τη ραφιναρισμένη καπνική γεύση του PRIME 15 της Hallo με τις απαλές γλυκές νότες (σαν επίγευση) δεν την φτάνουν με τίποτα.... :(

(θα σας ενημερώνω πάντως και μακάρι να βρεθεί κάτι πολύ αξιόλογο....)

Last edited:
Mike, μέχρι στιγμής από τις γεύσεις που έχω δοκιμάσει (βανίλια, καπουτσινο και μήλο) προτιμώ το μήλο, οπότε για μηλοπιτα μας βλέπω!!σσ

Έχει τέτοιο έτοιμο...
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=78
tortamele.jpg

Εγώ λέω να δοκιμάσω έναν άλλο συνδυασμό...

Γιαούρτι
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=88
Αγγούρι
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=111
Σκόρδο
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=104
Δυόσμος
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=52

Bread Crust
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=127
Χοιρινό
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=140
Ντοματούλα
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=137
Κρεμυδάκι
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=112
Τηγανιτή πατατούλα
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=129
Και το finishing touch, γεύση καπνιστού για το τέλειο πιτόγυρο με τζατζίκι!
http://www.flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=105

:flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

1) Σημερα πηρα το halo στα 6mg νικοτινης, με σκοπο να το αναμειξω με των 18mg που εχω. Το δοκιμασα ομως απο περιεργεια και σκετο για να δω διαφορες.
Σε σχεση με των 18mg, το 6mg νικοτινης hallo tribeca εχει λιγοτερο throat hit. Οσον αφορα τη γευση/αρωμα, και αυτη μου φαινεται ελαφρως εξασθενημενη, αλλα θα πρεπει να περιμενω την ωριμανση 24-48 ωρων για να ειμαι σιγουρος.

Οσοι αντικαταστησουν το υγρο με καποιο που εχει λιγοτερη νικοτινη και τους φανει πολυ ελαφρυ, ενα tip.
Αντικατεστησα το κανονικο atomizer με ενα LR (type b) και λιγο η ωριμανση του υγρου, κατι η μεγαλυτερες τζουρες του LR, τα πραγματα ξανα ηρθαν στα ισια τους.

Εσεις που ψαχνετε (και δοκιμαζετε) αρωματα/γευσεις τυπου βανιλιας, δυοσμου,μηλοπιτας, χοιρινο με σελινο, κοκ., εισαστε καπνιστες σε σχετικα βαρια τσιγαρα και πολλα. ? Μου κανει εντυπωση πως μπορειτε ευκολα να αντικαταστησετε τη γευση καπνου με τις παραπανω γευσεις.
Δεν δημιουργειται στερηση (εστω ψυχολογικη) απο την ελλειψη μυρωδιας/γευσης καπνου. ? Σας γεμιζουν τα...ζαρζαβατικα. ?

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Οσοι αντικαταστησουν το υγρο με καποιο που εχει λιγοτερη νικοτινη και τους φανει πολυ ελαφρυ, ενα tip.
Αντικατεστησα το κανονικο atomizer με ενα LR (type b) και λιγο η ωριμανση του υγρου, κατι η μεγαλυτερες τζουρες του LR, τα πραγματα ξανα ηρθαν στα ισια τους.

Εσεις που ψαχνετε (και δοκιμαζετε) αρωματα/γευσεις τυπου βανιλιας, δυοσμου,μηλοπιτας, χοιρινο με σελινο, κοκ., εισαστε καπνιστες σε σχετικα βαρια τσιγαρα και πολλα. ? Μου κανει εντυπωση πως μπορειτε ευκολα να αντικαταστησετε τη γευση καπνου με τις παραπανω γευσεις.
Δεν δημιουργειται στερηση (εστω ψυχολογικη) απο την ελλειψη μυρωδιας/γευσης καπνου. ? Σας γεμιζουν τα...ζαρζαβατικα. ?

-> να σου πω την αλήθεια, έχεις δίκιο, προσωπικά μου λείπει η μυρωδιά/γεύση του καπνού γι αυτο και σύντομα θα αγοράσω το e-liquid "marlboro" της εταιρίας που αναφέρθηκε παραπάνω, νομίζω όμως ότι η μυρωδιά/γεύση μήλου κτλ είναι κατάλληλη για διαστήματα που έχει βαρεθεί κανείς του καπνού...
άσχετο... αλλά το Prime 15 της Hallo με το καπνικό άρωμα και την γλυκιά επίγευση που αφήνει είναι ωραίος συνδυασμός... :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

-> να σου πω την αλήθεια, έχεις δίκιο, προσωπικά μου λείπει η μυρωδιά/γεύση του καπνού γι αυτο και σύντομα θα αγοράσω το e-liquid "marlboro" της εταιρίας που αναφέρθηκε παραπάνω, νομίζω όμως ότι η μυρωδιά/γεύση μήλου κτλ είναι κατάλληλη για διαστήματα που έχει βαρεθεί κανείς του καπνού...
άσχετο... αλλά το Prime 15 της Hallo με το καπνικό άρωμα και την γλυκιά επίγευση που αφήνει είναι ωραίος συνδυασμός... :-)
Ποιάς εταιρίας γιατί έχω χαθεί!!!

Παρέλαβα σήμερα-δεν άργησαν ε?-τα υγρά της Halo.(13 Νοεμβρίου είχα κάνει την παραγγελία).
Ξεκίνησα πριν λίγο το Tribeca 18mg νικοτίνη.
Από γεύση/μυρωδια,είναισχεδόν ίδια με αυτή του Maxboro από funstore.
Ελπίζω να μην μου κλείσει και αυτό το λαιμο...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παρέλαβα σήμερα-δεν άργησαν ε?-τα υγρά της Halo.(13 Νοεμβρίου είχα κάνει την παραγγελία).
Ξεκίνησα πριν λίγο το Tribeca 18mg νικοτίνη.
Από γεύση/μυρωδια,είναισχεδόν ίδια με αυτή του Maxboro από funstore.
Ελπίζω να μην μου κλείσει και αυτό το λαιμο...

Αφησε το μπουκαλακι 24-48 ωρες ανοιχτο. Καλυτερευει το αρωμα, γινεται πιο ισορροπημενη η γευση μεταξυ τσιγαρου/γλυκιας γευσης.
Τοσες ημερες για παραλαβη σημαινει οτι τα πηρες απο εξωτερικο. ? Αν ναι για λεγε απο που και σε τι τιμη (και μεταφορικα) ?
Εγω απο το site της halo τα βρισκω φθηνοτερα κανα πενταευρω αλλα με τα μεταφορικα ειναι μια απο τα ιδια.
Καποια sites στο εξωτερικο που τα πουλανε, εχω ακουσει οτι με κωδικους κουπονια κανουν εκπτωση. Δεν εχω βρει κατι ακομη.

Αν καποιος βρει καμια πηγη με καλη τιμη στα halo ας ποσταρει.

Γιάννη, της παρακάτω εταιριας από το cigar store: -------->

fr-f.jpg

^αυτά τα e-liquid (με έγκριση tuv), πωλούνται στο παρακάτω κατάστημα: (νικοτίνη 0/8/18/24)

http://webcache.googleusercontent.c...α+e-smoke+περιστερι&cd=10&hl=el&ct=clnk&gl=gr

(λίγο πιο πάνω από το μετρό Αγ. Αντωνίου, κοντά στο ΙΚΑ περιστερίου... στα συν του καταστήματος ότι μπαίνοντας εκτός από e-liquid μπορεί να φύγετε και με κανένα πούρο :Banane0: - είναι κατάστημα εξειδικευμένο σε προϊόντα καπνού - cigar shop)

στην τιμή των 4.5ευρώ/ 10ml (μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει μπουκαλάκια>10ml)

μέχρι στιγμής δοκίμασα το μήλο 18mg (δυνατό χτύπημα και πλούσια γεύση μήλου που δεν ξηραίνει τον λαιμό -> ιδανικό για αυτούς που δεν θέλουν καθόλου καπνική γεύση)

.
.
.
υπάρχουν επίσης "camel", "marlboro", "red bull", "βανίλια" , "cappucino" -και κάποια άλλα που τωρα δεν θυμάμαι- και σε καμιά 10αρια μέρες θα εχει και σοκολάτα...

Λοιπόν, πριν μερικές ώρες πήρα τo e-liquid "marlboro", το συντομότερο θα γράψω εντυπώσεις (είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι πήρα τα τελευταία μπουκαλάκια σε 8mg και τα 18mg έχουν ηδη τελειώσει....... μόνο 0mg και 24mg έχουν μείνει στο συγκεκριμένο κατάστημα (!) - υπάρχουν όμως "camel" και "virginia"......)

Μόλις καθάρισα τον ατμοποιητή (καλό καθάρισμα του ατμοποιητή με πίεση αέρα για να φύγουν τα υπολείμματα του προηγουμενου e-liquid, καλό σκούπισμα με χαρτοπετσέτα και καθαρισμα της δεξαμενής του επιστομίου).... και γέμισα με το e-liquid "marlboro" 8mg από την παραπάνω πηγή.....
... και κατάλαβα γιατί έχει μείνει σε στοκ μόνο 0mg και 24mg.... επειδή είναι πολύ καλό! καπνική γεύση marlboro και δεν ξηραίνει το λαιμό.... πιστεύω ότι αν είχε μείνει κάτι σε 18mg θα ήταν κοντά στο ιδανικό! πολύ καλό από εμένα... δυστυχώς δεν προβλέπεται να έχει "marlboro" πάλι άμεσα (έτσι μου είπε τουλάχιστον)

Last edited:

Έχω καταλήξει στο Maxboro της Natura. Από αυτό κάνω κάπου στα 2ml την ημέρα (9άρι). Οπότε είμαι καλυμμένος όσον αφορά τη γεύση.
Το βράδυ όμως, εκεί που την αράζω στο κρεβάτι, βάζω μία μηδενική αμπούλα για το χαβαλέ της υπόθεσης. :p
Θυμίζει πολύ ναργιλέ, χωρίς τη γεύση του κάρβουνου...

NOBACCO "Hybrid" το εχει κανεις βρε παιδια? διοτι το OVALE ELIPS απο μπαταρια ειναι αστο να παει....

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Ανάμεσα σε Hybrid και Elips θα ψήφιζα σαφώς το Elips!
Η μπαταρία τι σε νοιάζει; Αφού μπορείς να το έχεις στον φορτιστή την ώρα που καπνίζεις. Μία υποδοχή usb χρειάζεσαι μόνο! :p

Λοιπόν, πριν μερικές ώρες πήρα τo e-liquid "marlboro", το συντομότερο θα γράψω εντυπώσεις (είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι πήρα τα τελευταία μπουκαλάκια σε 8mg και τα 18mg έχουν ηδη τελειώσει....... μόνο 0mg και 24mg έχουν μείνει στο συγκεκριμένο κατάστημα (!) - υπάρχουν όμως "camel" και "virginia"......)

Ηλία, χτύπα ένα μικρό μπουκάλι virginia! Θα με θυμηθείς!
Αν σου αρέσει το maxboro μπορείς να πάρεις ένα 24άρι και ένα μηδενικό και να τα ανακατεύεις!

Και τώρα τα νέα... :drummer:

Από το απόγευμα παίζω με έναν ego-C!
Η αίσθηση είναι κάτι ανάμεσα σε ego-t απλό και LR, ενώ κάνει τα "σκασίματα" που κάνει ο ατμοποιητής του Elips!
Σε κατανάλωση είναι κοντά στον LR ή εγώ το τσακίζω γιατί την έχω καταβρεί!
Δυνατό χτύπημα, πολύ καλή γεύση, χωρίς ίχνος πλαστικού ή καμένου και ας τον κάνω να ζεματάει!
Τζούρα χαλαρή, όχι όμως όπως του Elips και το φιτίλι του τραβάει κανονικά τα VG χωρίς να χρειάζονται αραίωμα με ορό!

Με λίγα λόγια, μάλλον έχουν βάλει τον ατμοποιητή του Elips σε κέλυφος ego-T, με κόστος 4 ευρώ/ατμοποιητή! :music-smiley-005:
Αν ζει και για 2 - 3 εβδομάδες θα μιλάμε για κελεπούρι!

Μδυστυχώς δεν προβλέπεται να έχει "marlboro" πάλι άμεσα (έτσι μου είπε τουλάχιστον)

Εχμ...
Σήμερα γύρισα 2 μπουκάλια maxboro 18άρι των 30ml... :flipout:
Και πήρα ένα 9άρι virginia και μία μηδενική φράουλα (που μασουλίζω εδώ και μισή ώρα).

Έχω καταλήξει στο Maxboro της Natura. Από αυτό κάνω κάπου στα 2ml την ημέρα (9άρι). Οπότε είμαι καλυμμένος όσον αφορά τη γεύση.
Το βράδυ όμως, εκεί που την αράζω στο κρεβάτι, βάζω μία μηδενική αμπούλα για το χαβαλέ της υπόθεσης. :p
Θυμίζει πολύ ναργιλέ, χωρίς τη γεύση του κάρβουνου...

-Είσαι πολύ μπροστά λέμε!! :)

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Ανάμεσα σε Hybrid και Elips θα ψήφιζα σαφώς το Elips!
Η μπαταρία τι σε νοιάζει; Αφού μπορείς να το έχεις στον φορτιστή την ώρα που καπνίζεις. Μία υποδοχή usb χρειάζεσαι μόνο! :p

Ηλία, χτύπα ένα μικρό μπουκάλι virginia! Θα με θυμηθείς!
Αν σου αρέσει το maxboro μπορείς να πάρεις ένα 24άρι και ένα μηδενικό και να τα ανακατεύεις!

-Έγινε, θα χτυπήσω και ένα Virginia... για να δούμε τι παίζει! :)

Και τώρα τα νέα... :drummer:

Από το απόγευμα παίζω με έναν ego-C!
Η αίσθηση είναι κάτι ανάμεσα σε ego-t απλό και LR, ενώ κάνει τα "σκασίματα" που κάνει ο ατμοποιητής του Elips!
Σε κατανάλωση είναι κοντά στον LR ή εγώ το τσακίζω γιατί την έχω καταβρεί!
Δυνατό χτύπημα, πολύ καλή γεύση, χωρίς ίχνος πλαστικού ή καμένου και ας τον κάνω να ζεματάει!
Τζούρα χαλαρή, όχι όμως όπως του Elips και το φιτίλι του τραβάει κανονικά τα VG χωρίς να χρειάζονται αραίωμα με ορό!

Με λίγα λόγια, μάλλον έχουν βάλει τον ατμοποιητή του Elips σε κέλυφος ego-T, με κόστος 4 ευρώ/ατμοποιητή! :music-smiley-005:
Αν ζει και για 2 - 3 εβδομάδες θα μιλάμε για κελεπούρι!

-Καλορίζικο το νέο παιχνίδι ;)

..