Καλά, για 15 , δεν υπάρχει...
Για τον Νικόλα έχω κάτι εκπληξούλες, αλλά όλο την κάνει και στο τέλος θα τις ατμίσω μόνος μου. :eviltongue:
Κάποιοι πήραν τους σκυλάκους τους και δεν μιλάνε...
ενταξει κυριοι-τωρα καταλαβα γιατι επιμενατε τοσο πολυ για τον Doggystyle..
O Νίκος που έχει και μία εμπειρία σε στήσιμο θα μας πει... :smile:
Για τον Νικόλα έχω κάτι εκπληξούλες, αλλά όλο την κάνει και στο τέλος θα τις ατμίσω μόνος μου. :eviltongue:
εφερε εχθες μια απιστευτη Custard...

Σε ένα φλυτζάνι έβαλα ξύδι αραιωμένο με νερό(ξέρω ότι το ινοξ δεν τα πάει καλά με το ξύδι), μπόλικο υγρό πιάτων και μετά έβαλα τους ατμοποιητές.
Η αλήθεια είναι ότι τα άφησα μια εβδομάδα να μουλιάσουν μήπως και ξεμυρίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να σκουριάσουν όλα!
εφερε εχθες μια απιστευτη Custard...
Κανονίστε ρε Χατζ, βογιατζάκης, θα έρθει και ο Δημήτρης για κανα τσιπουράκι και δοκιμές..
Εντάξει... Η Cap V1 είναι η καλύτερη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν άρωμα.
Αλλά αν δεν βάλεις και ένα μπισκοτάκι, ή κάτι άλλο να τη στηρίξεις βρε παιδί μου...
Όπως είναι, ρίχνεις λίγο butterscotch και sweetener και βγάζεις την grannies
Εγώ ξέρεις που είμαι.
Δεν χρειάζεται να τους περιμένουμε όλους. :eviltongue:
Κάποιοι πήραν τους σκυλάκους τους και δεν μιλάνε...
Σε άλλα νέα, η Kiss έχει μπει στο top 120 των συνταγών του Elr (ανάμεσα σε 76668) και δεν βλέπω να το έχει βαθμολογήσει κάποιος από εδώ μέσα που ορκίζεται σε αυτό!![]()
σκεφτομαι με φουντουκι ή μπισκοτο..
Καλυτερα να βυθιζετε τους ατμοποιητες κλπ σε καθαρο οινοπνευμα. Εκτος απο αριστος λιποδιαλυτης, αποβαλλει και τις μυρωδιες.
Μπράβο αδερφέ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.