E - smoke...

Ο πρώτος σου επισκευάσιμος;

O Νίκος που έχει και μία εμπειρία σε στήσιμο θα μας πει... :smile:
Άντε, καλοάτμιστος!
Από πεσίματα πάντως αντέχει.
Έχει φάει δύο καλά ως τώρα και δεν έχει καταλάβει τίποτα!

ευχαριστω-ναι ο πρωτος μου επισκευασιμος ειναι.
καλη κατασκευη και προσεγμενη.λιγο το ανοιγμα του αερα ειναι μανουρα,αλλα μικρο το κακο.
ο Νικολας τον δοκιμασε με το δικο μου υγρο(After-8 Bite Me)και του αρεσε.
θα μας πει βεβαια με τα δικα του για καλυτερα συμπερασματα.
πολυ καλη επιλογη με μηδαμινο κοστος..

Καλά, για 15 , δεν υπάρχει... :D
Για τον Νικόλα έχω κάτι εκπληξούλες, αλλά όλο την κάνει και στο τέλος θα τις ατμίσω μόνος μου. :eviltongue:

Έχω ένα θέμα και θέλω την βοήθεια σας.
Είχα αφήσει στην άκρη μερικούς ατμοποιητές με υγρά και όσο κι αν τους έπλενα δεν έφευγε η μυρωδιά του υγρού με τίποτα.
Οπότε είχα την "φαεινή" ιδέα να βάλω μπουγάδα.
Σε ένα φλυτζάνι έβαλα ξύδι αραιωμένο με νερό(ξέρω ότι το ινοξ δεν τα πάει καλά με το ξύδι), μπόλικο υγρό πιάτων και μετά έβαλα τους ατμοποιητές.
Η αλήθεια είναι ότι τα άφησα μια εβδομάδα να μουλιάσουν μήπως και ξεμυρίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να σκουριάσουν όλα!
Κάτι σαν αυτό στην φωτογραφία.
Είναι ινοξ τελικά οι ατμοποιητές ή άλλο υλικό;
841c84cf0295783bf34359ec18b8737e.jpg

Απάντηση: Re: E - smoke...

Κάποιοι πήραν τους σκυλάκους τους και δεν μιλάνε...

ενταξει κυριοι-τωρα καταλαβα γιατι επιμενατε τοσο πολυ για τον Doggystyle..

O Νίκος που έχει και μία εμπειρία σε στήσιμο θα μας πει... :smile:

Λοιπόν.

Απίστευτο αποτέλεσμα, από ένα τόσο δα μικρό ατμοποιητή, με κόστος πραγματικά για γέλια. Εχθές που βρέθηκα με το Δημήτρη για να παραλάβω, δοκίμασα και από τον δικό του, με έτοιμη αντίσταση. (αγορασμένη)

Όταν γύρισα αργά στο σπίτι φυσικά δεν άντεξα, και έστησα απ ευθείας. Ένα στήσιμο όπως όπως που λένε, και όμως...... απίστευτο αποτέλεσμα.
Νόμιζα οτι μόνο οι kayfun έχουν αυτό το χάρισμα του εύκολου στησίματος. Ο μικρός σκυλάκος είναι πανεύκολος, και με στήσιμο "της πλάκας" τα κατάφερε μια χαρά.
Τα καταφέρνει εξίσου καλά σε τσιγαρίσια, αλλά και αεράτη τζούρα.
Η γεύση δε είναι σε ικανοποιητηκά έως άριστα, επίπεδα, και έχει απίστευτα καλό "ντουμανάκι"

Το μόνο σίγουρα αρνητικό είναι οτι ΔΕΝ κάνει για το Βογιατζάκη, αφού με μια ρουφηξιά θα τον "αδειάσει" στα βατ που παίζει.... !!!! :flipout:

Κλείνοντας, η επιλογή δικαίωσε το Μιχάλη (Tzimisce) αλλά και τον έτερο Μιχάλη (tuxx) που επέμεναν για αυτή την αγορά.
Παίδες ευχαριστούμε.
Ευχαριστώ επίσης και τον καλό μου φίλο το Δημήτρη, για την εξυπηρέτηση και για της μπύρες εχθές το βράδυ.

Για τον Νικόλα έχω κάτι εκπληξούλες, αλλά όλο την κάνει και στο τέλος θα τις ατμίσω μόνος μου. :eviltongue:

Κανονίστε ρε Χατζ, βογιατζάκης, θα έρθει και ο Δημήτρης για κανα τσιπουράκι και δοκιμές..

εφερε εχθες μια απιστευτη Custard...

Δημήτρη ήταν η Capella Vanilla Custard (V1) που λένε οτι είναι και ο Βασιλιάς των Custard -bye-

20170707_145925.jpg

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Σε ένα φλυτζάνι έβαλα ξύδι αραιωμένο με νερό(ξέρω ότι το ινοξ δεν τα πάει καλά με το ξύδι), μπόλικο υγρό πιάτων και μετά έβαλα τους ατμοποιητές.
Η αλήθεια είναι ότι τα άφησα μια εβδομάδα να μουλιάσουν μήπως και ξεμυρίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να σκουριάσουν όλα!

Μια εβδομάδα στο ξύδι και εγώ θα σκούριαζα...
Βγαίνει με το τρίψιμο;

εφερε εχθες μια απιστευτη Custard...

Εντάξει... Η Cap V1 είναι η καλύτερη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν άρωμα.
Αλλά αν δεν βάλεις και ένα μπισκοτάκι, ή κάτι άλλο να τη στηρίξεις βρε παιδί μου...
Όπως είναι, ρίχνεις λίγο butterscotch και sweetener και βγάζεις την grannies :p

Κανονίστε ρε Χατζ, βογιατζάκης, θα έρθει και ο Δημήτρης για κανα τσιπουράκι και δοκιμές..

Εγώ ξέρεις που είμαι.
Δεν χρειάζεται να τους περιμένουμε όλους. :eviltongue:

Εντάξει... Η Cap V1 είναι η καλύτερη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν άρωμα.
Αλλά αν δεν βάλεις και ένα μπισκοτάκι, ή κάτι άλλο να τη στηρίξεις βρε παιδί μου...
Όπως είναι, ρίχνεις λίγο butterscotch και sweetener και βγάζεις την grannies :p

Εγώ ξέρεις που είμαι.
Δεν χρειάζεται να τους περιμένουμε όλους. :eviltongue:

σκεφτομαι με φουντουκι ή μπισκοτο..

Καλυτερα να βυθιζετε τους ατμοποιητες κλπ σε καθαρο οινοπνευμα. Εκτος απο αριστος λιποδιαλυτης, αποβαλλει και τις μυρωδιες.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Κάποιοι πήραν τους σκυλάκους τους και δεν μιλάνε...
Σε άλλα νέα, η Kiss έχει μπει στο top 120 των συνταγών του Elr (ανάμεσα σε 76668) και δεν βλέπω να το έχει βαθμολογήσει κάποιος από εδώ μέσα που ορκίζεται σε αυτό! :p

Μπράβο αδερφέ!

σκεφτομαι με φουντουκι ή μπισκοτο..

Με μπισκότο εύκολα.
Με φουντούκι... χμμμ... οι περισσότεροι ξηροί καρποί βγαίνουν αλμ
Ίσως το Hazelnut της FW να παίξει καλά.

Καλυτερα να βυθιζετε τους ατμοποιητες κλπ σε καθαρο οινοπνευμα. Εκτος απο αριστος λιποδιαλυτης, αποβαλλει και τις μυρωδιες.

Ξεραίνει τα orings όμως :p

Μπράβο αδερφέ!

Προσπαθησα να ξεκινησω την KISS αλλα ηδη απο το πρωτο αρωμα εφαγα ακυρο απο το The Chosen Few μαγαζι,δεν την εχει..Ξερουμε καπου να τα πουλαει ολα μαζι??

Στο chosen few μπορεί να μην το έχει σήμερα και να το έχει αύριο (ή και το αντίθετο) :p
chefs flavors;
Παίζουν και από Ελλάδα από zerobacco, vape center κλπ αλλά θα βγει πιο πάνω σίγουρα.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και κυριως εκ μερους ολων για τη συνταγη,θα συνεχισω το ψαξιμο...Α ρε KISS,εκεινη την πορτοκαλι και μετα μπαλα στο δημοτικο με...πατημενο κουτι αναψυκτικου..

Να ξέρεις ότι τις 20 με 25 ημέρες όμως τις θέλει για να στρώσει. :smile:
Πιο πριν θα βγάλει διάφορες γεύσεις.
Αν έχεις dripper να στάζεις κάθε 4-5 ημέρες θα δεις και πως εξελίσσεται το κάθε υγρό.

H Λάμδα κυκλοφόρησε σε one shot το Lemon Bun.
Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι είναι μεν άλλη προσέγγιση από το Lemon Tart της Dinner Lady, αλλά μάλλον καλύτερη γιατί αρέσει σε αυτούς που τους αρέσει το Dinner Lady, αλλά και σε αυτούς (σαν την αφεντιά μου) που θεωρούν το Dinner Lady πολύ κουραστικό.
Δημιουργός της συνταγής, ο Αλέξανδρος από τους Vape Alchemists.
Να δούμε πότε θα το πάρουμε στα χέρια μας! :D

Στα πολύ θετικά, ότι το one shot είναι στα 30ml και δεν παντρεύεσαι μισό λίτρο one shot που μπορεί και να μην σου αρέσει.

Μιχάλη ξέρω σε ξαναρώτησα, αλλά μπορείς να μας ξαναπείς για ατμοποιητή που να μην στάζει και να είναι δυνατός στην γεύση?
Κατα προτίμηση σε χαμηλά watt γιατί ο Pico με την 18650 δεν βγάζει ολόκληρη μέρα με πολλά watt όταν πχ μερακλώνω και χρησιμοποιώ τον melo (ή εγώ είμαι ρουφήχτρα)

Επίσης, επειδή έχω μόνο τον Pico και φοβάμαι μην ξεμείνω, τι θα πρότεινες για δεύτερο ποιοτικό μηχανάκι όπως -νομίζω πως είναι- ο Pico?

Σε ατμοποιητή, σκέφτεσαι επισκευάσιμο ή εργοστασιακό;
Σε hardware, το pico είναι μια χαρά τίμιο μοντάκι.
Tesla μην πάρεις και Alien μόνο. :D