E - smoke...

Κάποιος άτμισε σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα τρίγωνα πανοράματος, τα πήρε στη μασχάλη και άρχισε να τρέχει.
Παρακείμενη μπανανόταρτα αγνοείται :flipout:

Επι το έργον... :grinning-smiley-043

IMG_20170729_161000.jpg

Τρίγωνα πανοράματος (εκπληκτικό απλά), τάρτες μπανάνας, λεμονιού, φράουλας, derby, kiss, απ,όλα είχε ο μπαξές :drool1:

Ο σεφ των υγρών ατμίσματος Μιχάλης απλά δεν υπάρχει...
Περιορίζομαι να πω ότι "ξαναγνώρισα" το άτμισμα από την αρχή
Εφυγα "φορτωμένος", τρέχοντας, και με χαμόγελο ως τα αυτιά... :D
αυτά προς ώρας..λεπτομέρειες έρχονται..

Εγώ γνώρισα την λεμονόπιτα όπως δεν την έχω ξανατμίσει ποτέ πάντως. :flipout:
Α, και στο μιλφέιγ είχε μία πρώτη δοκιμή, στη μαργαρίτα φράουλα, το Bourberies δεν ξέρω αν το έχει φτιάξει κανείς, το sabajon σοκολάτας που ακόμη θέλει δουλίτσα και κανένα δύο άλλα.
Κάπου στα 20 νομίζω σταματήσαμε; :P
Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος αντέχει στο vapers tongue!

Και BTW ξέχασα να σου δώσω κανένα μπουκάλι του λίτρου που έχω. :P

ναι ρε γαμώτο, το θυμήθηκα μετά...για τιμωρία την επόμενη φορά μου δίνεις πακέτο και taifun-provari, για να ανακάμψω ψυχολογικά δηλαδή...:grinning-smiley-043

Έστησα τάρτα λεμονιού, castle long και τρίγωνο πανοράματος σε τρεις subtank με εργοστασιακή κεφαλή 0.5. Νιρβάνα...
Και τα τρία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ....πιπίλα, σε φάση που απλώνω το χέρι μου να πιάσω ένα από τα τρία μοντάκια για να ατμίσω και δεν μπορώ να αποφασίσω...
Tzimisce δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω φίλε, respect απλά...
(τσεκάρω φυσικά και καθημερινά τα δυο 50μελα της μπανανοτάρτας να δω πως εξελίσσονται τα μωρά μου.. :flipout:)

Το lemon pie δεν έχει γίνει βρε ακόμη... :flipout:
Και τα τρίγωνα ακόμη δεν έχουν δώσει σωστά την κρέμα.
Την μπανανόταρτα την ενώνεις το Σάββατο και την αφήνεις μέχρι τέλος Αυγούστου.
Να ψήσει η πυραζίνη την τάρτα και όχι την κρέμα μπανάνας! :P

μου χανει τελευταια τον doggy το μοντακι κα μου λεει "δεν εχεις βαλει ατμοποιητη".
κουμπωμενος καλα ειναι και δεν βλεπω κατι περιεργο.
να παιζει κατι με την αντισταση που εχω φτιαξει?

Πρόσφατα πήρα ένα dinner lady(lemon tart) για δοκιμή.
Επίσης φίλος μου έδωσε vanilla orange cream της Liqua.
Ωραία υγρά δεν λέω, αλλά στο τέλος με μπουκώνουν-λιγώνουν γιατί είναι γλυκά.

Η ερώτηση είναι, είναι αυτά τα υγρά τελικά τόσο γλυκά ή απλά έπεσα στην περίπτωση?
Γιατί καλές οι κρέμες και τα φρούτα αλλά αν είναι όλα τόσο γλυκά τότε πρέπει να ψαχτώ σε κάτι άλλο..

Re: Απάντηση: E - smoke...

μου χανει τελευταια τον doggy το μοντακι κα μου λεει "δεν εχεις βαλει ατμοποιητη".
κουμπωμενος καλα ειναι και δεν βλεπω κατι περιεργο.
να παιζει κατι με την αντισταση που εχω φτιαξει?

Δεν είναι καλά βιδωμένη η αντίσταση στους πόλους. :smile:
Άνοιξέ τον (ανοίγει εύκολα), βγάλε βαμβάκι και έλεγξε πάλι.
Επίσης πρόσεξε να μην βραχυκυκλώνει.

Η ερώτηση είναι, είναι αυτά τα υγρά τελικά τόσο γλυκά ή απλά έπεσα στην περίπτωση?
Γιατί καλές οι κρέμες και τα φρούτα αλλά αν είναι όλα τόσο γλυκά τότε πρέπει να ψαχτώ σε κάτι άλλο..

Welcome to the real world.
Θεωρώ το Lemon tart της Dinner Lady ένα από τα πιο κουραστικά υγρά της αγοράς.
Στα 5ml έχεις χάσει τα πάντα όλα.
Για το δεύτερο δεν ξέρω, αλλά λογικά και αυτό είναι μπουκωμένο στα γλυκαντικά.
Οι λύσεις είναι να βρεις γλυκά υγρά που δεν θα σε μπουκώνουν ή να φτιάξεις τα δικά σου και να κρατάς τα γλυκαντικά χαμηλά.

Παίζε με το βασικό σου καπνικό Μήτσε όλη τη μέρα και στα διαλείμματα κάνεις τα γλυκά για να μην τα βαριέσαι και σε κουράσουν.

Πάνω κάτω αυτό κάνω Γιάννη, όλη μέρα είμαι με το ry4 και το απόγευμα-βραδάκι παίζω με το liqua που λέω πιο πάνω (το dinner lady έφαγε Χ)
Απλά και πάλι, ξέρω οτι θα ζητήσω στο τέλος πριν κοιμηθώ λίγες τζούρες απο το ry4.

Ο λόγος που ρώτησα Μιχάλη ήταν γιατί σας βλέπω να "παίζετε" όλη με κρέμες βανίλιες κλπ κλπ κι ήθελα να δω αν είμαι τελικά τόσο περίεργος.
Βέβαια φαντάζομαι οτι άλλο το υγρό που φτιάχνει κανείς κι άλλα του εμπορίου.

Τελικά καταλαβαίνω οτι πρέπει να σταματήσω τις άσκοπες αγορές βάση των αξιολογήσεων γιατί ο καθένας έχει τα δικά του απόλυτα γούστα.

Το lemon pie δεν έχει γίνει βρε ακόμη... :flipout:
για κάντο λίγο λιανά αυτό?Τι δεν έχει γίνει ακόμη εννοείς?Το ατμίζω μια χαρά και ειναι και πιπίλα φάση!
Δηλαδή πόσο καιρό πρέπει να το αφήσω??

διόρθωση :
Ο λόγος που ρώτησα Μιχάλη ήταν γιατί σας βλέπω να "παίζετε" όλη μέρα με κρέμες ...

διόρθωση :
Ο λόγος που ρώτησα Μιχάλη ήταν γιατί σας βλέπω να "παίζετε" όλη μέρα με κρέμες ...

Eίναι αναλόγως τα γούστα. Εγώ π.χ λατρεύω κρέμες, βούτυρα κ.τ.λ και τα κάνω εύκολα πιπίλα όλη μέρα. Καπνικά δεν τα αντέχω ούτε να τα μυρίσω...

Παίζε με το βασικό σου καπνικό Μήτσε όλη τη μέρα και στα διαλείμματα κάνεις τα γλυκά για να μην τα βαριέσαι και σε κουράσουν.

Το dinner lady Γιάννο δεν παλεύεται...
Και το λέω εγώ που κάνω μόνο γλυκά.
Αυτό το hype που έχει γίνει με αυτό το υγρό δεν έχω καταλάβει βέβαια... :p

Ο λόγος που ρώτησα Μιχάλη ήταν γιατί σας βλέπω να "παίζετε" όλη με κρέμες βανίλιες κλπ κλπ κι ήθελα να δω αν είμαι τελικά τόσο περίεργος.
Βέβαια φαντάζομαι οτι άλλο το υγρό που φτιάχνει κανείς κι άλλα του εμπορίου.

Τελικά καταλαβαίνω οτι πρέπει να σταματήσω τις άσκοπες αγορές βάση των αξιολογήσεων γιατί ο καθένας έχει τα δικά του απόλυτα γούστα.

Είδες όμως τελικά ότι έχουμε τα ίδια γούστα; :flipout:
Είναι οι λόγοι που εξήγησα κάποια στιγμή πιο πάνω, γιατί τα υγρά του εμπορίου δεν μπορούν να είναι ΠΟΤΕ τόσο καλά όσο τα σωστά DIY.
Τα πλακώνουν στα γλυκαντικά και το smooth και τα φέρνουν όλα επίπεδα.
Εγώ, αν θα βάλω γλυκαντικό, θα είναι επειδή το χρειάζεται η συνταγή και θα παίξω κάπου στο 1%.
Π.χ. στην Kiss που μου δίνουν τη γλύκα άλλα αρώματα, δεν έχω βάλει ούτε σταγόνα.

για κάντο λίγο λιανά αυτό?Τι δεν έχει γίνει ακόμη εννοείς?Το ατμίζω μια χαρά και ειναι και πιπίλα φάση!
Δηλαδή πόσο καιρό πρέπει να το αφήσω??

Καμιά 15αριά μέρες ακόμη τουλάχιστον. Τώρα είναι τίγκα στο λεμόνι βρε.
Πρέπει να το αφήσεις να γίνει κρέμα λεμονιού! :D
Θα σου μείνει, θα το δοκιμάσεις σε 15 - 20 ημέρες πάλι και θα κλαις!

Δεν είναι καλά βιδωμένη η αντίσταση στους πόλους. :smile:
Άνοιξέ τον (ανοίγει εύκολα), βγάλε βαμβάκι και έλεγξε πάλι.
Επίσης πρόσεξε να μην βραχυκυκλώνει.

Welcome to the real world.
Θεωρώ το Lemon tart της Dinner Lady ένα από τα πιο κουραστικά υγρά της αγοράς.
Στα 5ml έχεις χάσει τα πάντα όλα.
Για το δεύτερο δεν ξέρω, αλλά λογικά και αυτό είναι μπουκωμένο στα γλυκαντικά.
Οι λύσεις είναι να βρεις γλυκά υγρά που δεν θα σε μπουκώνουν ή να φτιάξεις τα δικά σου και να κρατάς τα γλυκαντικά χαμηλά.

οκ-ευχαριστω

Αυτό ήταν τελικά; :smile:

ναι ρε συ-δεν παταγε καλα το ενα ακρο.
βρηκα και το εργαλιακι https://www.atmosfaira.com/coil-master-vape-tweezers.html
για τις δυσκολες στιγμες που δεν μπορει να ανοιξει ο doggy(πιστευω και το μοναδικο του μειονεκτημα)
και ειμαι κομπλε...