E - smoke...

Δεν ήρθες το Σάββατο, καλούλια θα ατμίζεις. Τι θέλεις τώρα;
Ο Νίκος έπαθε πολιτισμικό σοκ και θεωρεί το lemon bunz καλούτσικο που αν το είχε δοκιμάσει την Παρασκευή θα είχε γουρλώσει το μάτι του. :flipout:

Δεν ήρθες το Σάββατο, καλούλια θα ατμίζεις. Τι θέλεις τώρα;
Ο Νίκος έπαθε πολιτισμικό σοκ και θεωρεί το lemon bunz καλούτσικο που αν το είχε δοκιμάσει την Παρασκευή θα είχε γουρλώσει το μάτι του. :flipout:

ακριβώς! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Το Fidel είναι καλούλι...δεν το λες κακό, δεν το λες σούπερ. Δεν είναι από τα υγρά που θα κολλήσεις, απλά, λες πως δεν πέταξες τα λεφτά σου. Σήμερα βάζω και το Shisha.

ααααα, τα πήρε και άλλος όλα βλέπω... :SFGSFGSF:

Εχω στημένα 4 κομπλέ μοντάκια με 4 subtank mini
-μπανοφι by tzimisce (υπολείμματα αραιωμένα κατά 300% περίπου :flipout: )
-τσιζκεικ by tzimisce (πιπίλα)
-τρίγωνα πανοράματος by tzimisce
-lemon bunz

και 2 extra ατμοποιητές (subtank μεγάλος και alpha) με
-castle long by tzimisce
-Kiss by tzimisce

Ωριμάζουν
-Τάρτα μπανάνας by tzimisce (κόβω φλέβες, μακράν το καλύτερο υγρό που έχω δοκιμάσει ποτέ)
-Τάρτα λεμονιού by tzimisce
-4 shots (strawmurder - fidel - latte - shisha)

Επίσης είμαι σε αναζήτηση "σφικτού" ατμοποιητή (πιθανότατα taifun gt2 που τον δοκίμασα στον Μιχάλη και έπαθα την πλάκα μου) και ένα ακόμα κυριλέ μοντάκι (αν βρω radius έχει καλώς αλλιώς...) για τις νυχτερινές εξόδους.

Λέω αυτό ως εναλλακτική, τι λέτε?

Επίσης και ένα αυτά τα μικρά σαν τσιγάρα mods για πιο "ανθρώπινες" εξόδους...μάλλον αυτό..

Εχω πάθει Βογιατζίαση ή μου φαίνεται ρε παιδιά?? :flipout:

-lemon bunz

Βογιατζάκη βγες από τον λογαριασμό του Νίκου! Αμέσως! :flipout:

Βρε, η lemon pie είναι του Αλέξανδρου, όχι δική μου.
Αυτού που έχει φτιάξει και το lemon bunz είπαμε! :p
Εγώ δεν έχω κάνει lemon pie. Αφού υπάρχει αυτή (που είναι καταπληκτική), για ποιο λόγο να ψαχτώ;

Επίσης είμαι σε αναζήτηση "σφικτού" ατμοποιητή (πιθανότατα taifun gt2 που τον δοκίμασα στον Μιχάλη και έπαθα την πλάκα μου) και ένα ακόμα κυριλέ μοντάκι (αν βρω radius έχει καλώς αλλιώς...) για τις νυχτερινές εξόδους.

Και ο GT3 είναι καταπληκτικός.

Σε mod, μία που βγήκε στον αέρα ένα radius μπλε στα 200 , μία που πουλήθηκε.
Σε έχω στα υπ' όψιν αν ενδιαφέρεσαι, να σου ρίξω σύρμα.
Από τη στιγμή που το έπιασες στα χέρια σου, ότι άλλο και να πιάσεις θα σου φανεί μπλιμπλίκι

240 σε κόκκινο.
Αν υπάρχει ακόμη. :p

Μην ψάξεις στο Ebay γιατί βλέπω κάτι τιμές εξωφρενικές του στυλ 400$ :flipout:

240 σε κόκκινο.

το κόκκινο είναι σε status pre order βρε...κάποιος να του πει του ανθρώπου ότι έχει κλείσει το εργοστάσιο :flipout:

(σήμερα εχω κάνει πιπίλα το τρίγωνο πανοράματος, τι λες εσύ για μέρες ωρίμανσης και άλλα τέτοια ακαταλαβίστικα με αφήνουν παγερά αδιάφορο όπως καταλαβαίνεις..:flipout:)

ρίξε μου σήμα κατευθείαν μόλις βρεις κάτι φανταστικότατε και καταπληκτικότατε τζιμίσκουλα :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: E - smoke...

240 σε κόκκινο.

Τι ιδιαίτερο έχει ουσιαστικά αυτό το μοντακι κι είναι τόσο πολύ ακριβό;

Ουσιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο πλην της κορυφαίας ποιότητας κατασκευής του. Απλά μόλις το πιάσεις στο χέρι σου το θέλεις...:grinning-smiley-043

Τόσο καλά ρεύματα που νομίζεις ότι ατμίζεις άλλο υγρό. Τύφλα να έχουν τα μηχανικά.
Αν δεν κάνω λάθος, στέλνει συνεχές ρεύμα και όχι παλμικό. Για αυτό και πάει μόνο μέχρι τα 40W.
Υλικά κατασκευής. Το έχω 1.5 χρόνο και είναι ακόμη όπως την πρώτη ημέρα που το αγόρασα.
Αίσθηση στο χέρι, στο κουμπί. Απλά δεν συγκρίνεται.

Το μοντάκι "tegonik" στημένο με μεγάλο subtank και τσιζκεικ...απόλαυση.. :twoguns:

IMG_20170805_180518.jpg

Απάντηση: Re: E - smoke...

-lemon bunz

και 2 extra ατμοποιητές (subtank μεγάλος και alpha) με
-castle long by tzimisce
-Kiss by tzimisce

Ωριμάζουν
-Τάρτα μπανάνας by tzimisce (κόβω φλέβες, μακράν το καλύτερο υγρό που έχω δοκιμάσει ποτέ)
-4 shots (strawmurder - fidel - latte - shisha)

Λέω αυτό ως εναλλακτική, τι λέτε?

Επίσης και ένα αυτά τα μικρά σαν τσιγάρα mods για πιο "ανθρώπινες" εξόδους...μάλλον αυτό..

Εχω πάθει Βογιατζίαση ή μου φαίνεται ρε παιδιά?? :flipout:

Που βρίσκονται αυτες οι συνταγες βρε παιδιά;

Στο e-liquid-recipes κατά βάση.

Banoffee
Cheesecake
Τα τρίγωνα είναι ακόμη under construction, οπότε, η συνταγή δεν είναι δημόσια.
Το Lemon Bunz είναι one shot της Λ και συνταγή του voodootroll, οπότε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει συνταγή.
Το Castle long είναι private γιατί έχω κλωνάρει υγρό της αγοράς και το έχω φέρει στα μέτρα μου, οπότε δεν ισχύει καν σαν κλώνος.
Kiss
Banana tart

A, και όπως είπα, η τάρτα λεμονιού, δεν είναι δική μου, είναι πάλι του voodootroll. :smile:
Εγώ απλά τους τη φτιάχνω

Τα έχω αυτα από την ομάδα στο facebook. Απλά εχω μεγάλη περιέργεια πως έφτιαξες τα τρίγωνα, θα κάνω υπομονή όμως μεχρι και αν την μοιραστείς. :ernaehrung004:

Τα τρίγωνα δύσκολο να βγουν... :P
Είναι καλά μεν, αλλά μετά από 1-2 μήνες χαλάνε.
Αν καταφέρω να τα ισορροπήσω, κάτι θα γίνει.
Σε κάτι πιο σταθερό πάω για Mille feuille που έφτιαξα σήμερα 2 batches και θα δω μετά τις διακοπές πως θα έχουν γίνει.
Αν ισορροπήσουν αυτά, μάλλον βρήκα και τι θα ισορροπήσει και τα τρίγωνα.

Ρε παιδια επειδη ψιλοχαθηκα,μπορει καποιος να μου στειλει αν δεν του κανει κοπο,τα Links για Grandmaster,Milky Way και καποιο καλο με nutella??

Σε Nutella, αυτή είναι καλό spot on.
Γενικά, ότι ψάχνεις σε σοκολάτες πας στη Δήμητρα. :smile:
Milky way, είναι one shot της Pink Mule.
Σε grandmaster έχει φτιάξει ο Βογιατζάκης, οπότε ξέρει καλύτερα.