E - smoke...

Παίζω από εχθές με το σετάκι Eviva-T - Atermon.
Με τα μηχανικά δεν τα πηγαίνω καλά, κυρίως λόγω κουμπιού, που το 99% το έχει από κάτω.
Οπότε, ο λόγος που πήρα τον Atermon είναι καθαρά η θέση του κουμπιού του.
Και το ότι είναι κουκλί με τον Eviva. :smile:

Οοοοο eviva τώρα...
Λίγο... κάπως το μέγεθος της αντίστασης όταν θέλεις να στήσεις μέσα στο κεραμικό, αλλά ok.
Οι αντιστάσεις πρέπει να είναι σε πυρήνα μικρότερο των 2mm πρακτικά για να μπουν.
Στήνεται αρκετά εύκολα ακόμη και μέσα στο κεραμικό βέβαια.

Σε γεύση, από τους κορυφαίους γευσάτους που έχω δοκιμάσει, παίζει σε επίπεδο phenomenon, αλλά σε πιο ζεστή και "στεγνή" τζούρα.
Προσομοιώνει πιο καλά το "τσιγάρο" και γενικά είναι σε φάσεις καφεδάκι, ποτάκι και καπνικό υγρό.

BTW όποιος δεν έχει δοκιμάσει το goofys juice δεν έχει δοκιμάσει σωστό σωστό καπνικό με RY4...
Ποιο tribeca και βλακείες...

χαχαχα, ωραίος. Πρέπει να δοκιμαστεί ο goofy.

Μια ερώτηση. Συχνά τα βράδυα έχω προσέξει οτι όταν αράζω και με πιάνουν τα ντουμάνια μου, μου φεύγει ο ύπνος ενώ είμαι σε φάση να γλαρώσω και δυσκολεύομαι να κοιμηθώ.
Έχει συμβεί σε κανέναν σας?

Το goofy έπρεπε να το έχεις βάλει να ψήνεται ήδη!
Εγώ που ατμίζω τις τελευταίες σταγόνες του τώρα το βλέπω και μου έρχεται κάπως... :bigcry:

Για την αϋπνία τι να σου πω...
Εμένα με πιάνει ο ύπνος ούτως ή άλλως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Δεν παίζει όμως να υπάρχει σχέση γιατί βλέπω τη γυναίκα μου να συνεχίζει να κοιμάται με τις κότες.

Η νικοτίνη είναι διεγερτική ουσία πάντως. Αν το παρακάνεις δεν είναι απίθανο να επηρεάσει τα του ύπνου σου.

@tuxx ευχαριστώ, δεν ήξερα οτι η νικοτίνη έχει αυτήν την ιδιότητα όμως ήμουν σίγουρος οτι για κάποια λόγο φταίει το η.τ

@tzimisce δεν εχω χρόνο αδερφέ, βλέπω τα ζουμιά και τα κλαίω.

Λοιπόν ένα feedback για το kiss. Μου 'στειλε ένα stone ο Μιχάλης για να το δοκιμάσω. Αν και δεν είμαι fan των γλυκών γεύσεων, απ' όσα έχω δοκιμάσει αυτό το βάζω στη πρώτη θέση μαζί με το milky way από ping mule. Πάντως η αγαπημένη γεύση παραμένει το lemon tart από divine shots. Δεν το βαριέμαι με τίποτα σε αντίθεση με το dinner lady που στο μισό tank σε λιγώνει. Επίσης καλό το time bomb από divine shots. Mέσα στη βδομάδα περιμένω αρώματα από τον άγγλο για να φτιάξω το goofy's juice και το candy - cara beca. Ελπίζω αυτά να πάνε με μπύρα που είναι το βασικό ποτό μου.... :afro: Βασικός ατμοποιητής είναι ο φαραώ και συνήθως παίζω με deamon killer allien σύρμα και βαμπάκι από την ίδια εταιρία. Στα 40w περίπου και 0,5ohm. Επίσης περιμένω και έναν limitless plus απ' όξω... :p O triton 2 που ήταν ο αρχικός ατμοποιητής πλέον δεν.... Έτσι και μπεις στους επισκευάσιμους δεν υπάρχει γυρισμός....

Τώρα το έκανες χειρότερα το θέμα για εμάς που δεν μπορούμε ΚΑΝ να το δοκιμάσουμε και θέλουμε να το φτιάξουμε και δεν μπορούμε να βρούμε την Custard (FA)..

Λοιπόν ένα feedback για το kiss. Μου 'στειλε ένα stone ο Μιχάλης για να το δοκιμάσω. Αν και δεν είμαι fan των γλυκών γεύσεων, απ' όσα έχω δοκιμάσει αυτό το βάζω στη πρώτη θέση μαζί με το milky way από ping mule.

Από ότι είδες, υπάρχει και συνέχεια... :smile:
Βγήκε το Τόγκο και θα πιάσω τώρα να διορθώσω και την Derby. :)

tongo.jpg

Mέσα στη βδομάδα περιμένω αρώματα από τον άγγλο για να φτιάξω το goofy's juice και το candy - cara beca. Ελπίζω αυτά να πάνε με μπύρα που είναι το βασικό ποτό μου.... :afro:

Για μένα το goofys juice είναι από τα κορυφαία καπνικά που έχω δοκιμάσει ποτέ.
Αλλά δεν είμαι και των καπνικών, οπότε παίζει σε κάποιον να του φανεί "ελαφρύ" και όχι αμιγώς καπνικό.

Τώρα το έκανες χειρότερα το θέμα για εμάς που δεν μπορούμε ΚΑΝ να το δοκιμάσουμε και θέλουμε να το φτιάξουμε και δεν μπορούμε να βρούμε την Custard (FA)..

:flipout:
Δεν είχα κάποιο πρόβλημα να τη βρω ποτέ...
Απλά την είχε το κάθε site με διαφορετικό όνομα και ήθελε λίγο ψάξιμο.

Δεν βρισκω με τιποτα και την Sweet Strawberry Capella...κατι εναλλακτικο απο το TheChosenFew ή το Fabvape που λεω να κανω και απο τα δυο παραγγελιες???

Τα κακά του chosenfew.
Που να δεις να κυνηγάμε και περίεργα αρώματα...
Δες από Ελλάδα. Σίγουρα κάποιο zerobaco π.χ. θα το έχει. :smile:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Χαχαχα ευχαριστω Γιαννη,μου την ειχε στειλει τη φωτο σε π.μ. ο Παναγιωτης αλλα για καποιο λογο δεν τη φορτωνει...

Και επισης επειδη λεω να κανω μαζεμενη παραγγελια αλλα κια υγρα,μηπως προδιδεται και το Banoffe του Tzimisce?? :drool1:

Εδώ είναι οι συνταγές μου... :P
Αυτό είναι το banoffee αλλά θα έλεγα να δοκίμαζες και την μπανανόταρτα.

Πλάκα πλάκα, αυτό το English Toffee το έχει δοκιμάσει κανείς σκέτο και το έβαλε ο τύπος εκεί μέσα;
Από μόνο του βρωμάει σαν ιδρωμένη κάλτσα φαντάρου. :flipout:

Πάντως αν τα ποσοστά είναι σωστά και βγαίνει όντως πολύ κοντά στο αυθεντικό, φαντάσου τι ατμίζουμε από τα υγρά εμπορίου!

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια... Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από υγρά, ούτε ξέρω πως.. γευεται το γνήσιο αλλά το προαναφερθεν Grandmaster είναι απλά υπέροχο....
Από τις συνταγές σου,σίγουρα θα παραγγελθουν για Kiss και Banoffee....
Υ.Γ. Από τη στιγμή που τα παρασκευάσω,για πόσο καιρό μπορώ να τα καταναλωνω χωρίς να αλλοιωθουν ??