Oποιος βρει πετυχημένη γεύση "τρίγωνο Πανοράματος" - που είναι μακράν το αγαπημένο μου γλυκό - ας ρίξει ένα σφύριγμα...![]()
+10000
αν περισσεύει κανά σφύριγμα και από 'δω παιδιά!!
Την μια ώρα γιατί δεν μπορούσα να βιδώσω την αντίσταση στη βάση και την άλλη γιατί ενώ την βιδωνα δεν άναβε για κάποιον λόγο απο μέσα προς τα έξω.
Παιδιά έχω να ανακοινώσω την πρώτη μου (πετυχημένη) συνταγή. Οποιος έχει το θάρρος ακολουθεί.
Biscuit inawera 4%
Sugar Cookie CAP 3%
Vanilla Custard CAP 2,5%
Sweet Cream CAP 1%
New York Cheesecake CAP 0,5%
Bavarian Cream TPA 2%
Butter Caramel ATMOS 1,5%
Δεν είδα τίποτα σχετικό στην λίστα με τις συνταγές του - εκτός αν δεν το έχει αναρτήσει.
Tzimisce, ανέβασε την συνταγή κάπου, αν δεν υπάρχει πρόβλημα, plz.
:eviltongue:
Μερικές παρατηρήσεις και αν θέλεις δοκιμάζεις ένα batch...
1) Το μπισκότο της INW που είδες να το πηγαίνουν τόσο ψηλά;
Ο συνδυασμός με το Sugar Cookie είναι σωστός, αλλά τα ποσοστά του Sugar cookie σε μπισκότο είναι συνήθως κάπου στο 4% και του INW στο 1%.
2) Το New York Cheesecake στο 0.5% είναι τόσο χαμηλό που δεν θα το καταλάβεις καν...
Εκεί το παίζεις συνήθως για να δημιουργήσεις γέφυραμ που εδώ δεν χρειάζεσαι.
Για να το καταλάβεις σε αυτή τη συνταγή, ειδικά αν κρατήσεις τα μπισκότα τόσο ψηλά, ίσως να πρέπει να παίξεις και στο 4%.
Δηλαδή, έχεις παίξει ένα αδύναμο άρωμα χαμηλά και ένα πολύ δυνατό ψηλά. :smile:
Κατά τα άλλα, το stone της κρεμούλας σου είναι πολύ καλό, το boost που κάνεις με την custard άψογο, αλλά ανεβάζει το steeping time και... αντί για butter caramel εγώ θα πήγαινα σε συνδυασμό butterscotch caramel original.
Πάντως μπράβο, έχεις αρχίσει να πιάνεις το νόημα.
Τώρα είσαι στο επόμενο επίπεδο που το μπισκότο της INW εκεί ψηλά θα τσακίσει τα κόκκαλα της συνταγής σε 3-4 εβδομάδες.![]()
Γιατί βγάζεις γλώσσα δρακουμέλ? Το είχες πουθενά μαζί σου και το έχασα?? Ούτε μισό ml δεν είχες για δείγμα!!:smash::smash:
δάσκαλε σιγά σιγά γιατί δεν σε πιάνω!!
Κοίταξε, μου βγήκε εντελώς εμπειρικά αυτή η συνταγή, χωρίς να έχω ιδέα για το κάθε άρωμα ξεχωριστά. Απλά εφτιαχνα, δοκίμαζα, πέταγα![]()
Η αλήθεια είναι οτι το να βιδώσω την αντίσταση στην βάση με παιδεύει απίστευτα κάθε φορά, ενώ τα χέρια μου πιάνουν. Δεν ξέρω τι φταίει. Μπορεί το μικρό μέγεθος, τι να πω..
Όσο για το οτι δεν άναβε απο μέσα προς τα έξω, πριν αποφασίσω να πετάξω κάθε φορά την αντίσταση που δεν άναβε σωστά έκανα προσπάθειες να την συνεφέρω.
Ε δεν ερχόταν στα ίσια τους με τίποτα.
πως δεν μου κατασχέσαν τα provari να κλαίω με μαύρο δάκρυ σε σχήμα $...![]()
Δηλαδή εγώ έναν ατμοποιητή που περιμένω να τον ξεχάσω; Τα ξαναστέλνουν πίσω στο κατάστημα;
Και τελικα οι κεφαλες που περιμενα απο τον Αυγουστο....
καλωσήρθες στο club. Εμένα μου κατασχέθηκαν 3 διαφορετικές παραγγελίες με 3 διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Δυστυχώς παραγγελίες HT από εξωτερικό τέλος...
Μόνο κεφαλές ήταν η είχες και τίποτα άλλο μαζί ?
Kατάσχονται ή επιστρέφονται πίσω ? Ολο το πακέτο ή μόνο οτι θεωρείται απαγορευμένο για εισαγωγή ? Εχω κι εγώ να παραλάβω 3 παραγγελίες με διάφορα ψιλολόγια (τα μισά σχετικά με ΗΤ) απο Κίνα που τις ταχυδρόμησαν πριν μερικές μέρες.
Δηλαδή εγώ έναν ατμοποιητή που περιμένω να τον ξεχάσω; Τα ξαναστέλνουν πίσω στο κατάστημα;
Και φυσικά μετά ο αποστολέας να σου επιστρέψει τα χρήματα σου, σωστά;ε μετά θα κάναμε μαζικές παραγγελίες και οποίες περάσουν...το ρίσκο θα ήταν μηδενικό...Την μούρη μου έπρεπε να κάνω κόκκινη...
Ακόμα κι αν δεν περνάνε στην χώρα, εφ'όσον δεν πρόκειται για λαθρεμπόριo, όπλα ή ναρκωτικά κλπ διεθνώς απαγορευμένα, δεν θα έπρεπε να επιστραφούν στον αποστολέα ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.