Ίσως το μόνο λάθος που έκανα είναι να καθαρίζω καλά τα σπειρώματα όταν τον γεμίζω για να μην έχει υγρό και μαζεύει βρωμιά ...
Κατα τ' άλλα, ψυγεία κλπ δεν παίζουν γιατί όταν έρθει η ώρα για γέμισμα με πιάνει το στερητικό και πρέπει να γεμίσω και να ρουφήξω αμέσως.
Θα δοκιμάσω μέσα στην ημέρα όταν χρειαστεί να τον ξαναγεμίσω και θα επανέλθω.
Κάτι ακόμα,
στους επισκευάσιμους παίζουμε με τα watt αναλόγως των ohm όπως κάνουμε και στους κανονικούς ατμοποιητές ή παίζουμε κατα βούληση αρκεί να μην έχουμε γεύση καμμένου ?
Ρωτάω γιατί η αντίσταση που έκανα είναι στα 0,64Ω και παίζω απο 18 έως 24 watt.
Το πρόβλημα μου είναι οτι, και δεν ξέρω αν φταίει ο σκυλάκος γι αυτό, κατα την διάρκεια της ημέρας θα μου έρθει υγρό στο στόμα γιατί στην βάση του επιστόμιου μαζεύει λίγο υγρό και πρέπει 2-3 φορές την μέρα να βγάζω το επιστόμιο και να σκουπίζω την βάση.
Επίσης, μερικές φορές η τζούρα μου φέρνει βήχα.
Αν υποτεθεί οτι πρέπει να κατέβω σε watt, δεν θα μου έρχεται περισσότερο υγρό στο στόμα?
Τι χάνω στην εξίσωση?
Στα υπόψιν οτι αυτήν την φορά - είναι η δεύτερη που φτιάχνω έτσι κι αλλιώς - η αντίσταση που έφτιαξα ήταν πολύ προσεγμένη σε σχέση με την πρώτη(ο Μιχάλης ακόμα γελάει) όμως για έναν περίεργο λόγο υπάρχει το πρόβλημα με τον βήχα.
Το οποίο θέμα με τον βήχα όλως παραδόξως δεν το είχα όταν έφτιαξα την πρώτη αντίσταση την οποία όταν μετά απο μια εβδομάδα άλλαξα, διαπίστωσα οτι είχα βάλει τόσο πολύ βαμβάκι που μέσα στο σπείρωμα της αντίστασης ήταν σχεδόν στεγνό. :SFGSFGSF::slapface: