Εγώ πάντως που δεν τη βρήκα ως τώρα με τους ατμιστές σας και τα τραγανα αρώματα σας
Με προσηλύτισε η αίρεση της IQOS
Είμαι μια εβδομάδα με αυτό το μαραφέτι
Μου έσπασε τα νεύρα τις πρώτες μέρες
Σήμερα μια εβδομάδα μετά το έχω σχετικά συνηθίσει
Άλλοι εδώ με ΙQOS ???
Καλα ρε, για αυτο με ειχες μουρλανει στα μηνυματα να το δοκιμασω και εγω. ?Mια χαρά τα λες, το πήρα και εγώ για ένα φεγγάρι και το τι έχω τραβήξει από μηνύματα και email δεν λέγεται. Στο τελευταίο μήνυμα με παρακαλάγανε κυριολεκτικά να κάνω καπνιστές όσους γνωστούς και φίλους έχω...
Από γεύση πάντως (κατάφερα και έκανα κάπου ένα πακέτο) είναι μια χαρά. Θυμίζει αποξηραμένα χόρτα βάλτου από τις εκβολές του κιφησού..
(χωρίς πλάκα, αν κατάφερες να συνηθίσεις το iqos φίλε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!αρκεί να το πιστέψεις! :firstprize![]()

Πάντως είναι περίεργο που σε καλύπτει το iqos και όχι το άτμισμα.
Και ΝΕΤ υγρά έχουν κυκλοφορήσει που είναι καθαρά καπνικά, και δυνατά σετάκια και την νικοτίνη σου ελέγχεις...
Στο Iqos δεν έχεις καμία παράμετρο πρακτικά να ρυθμίσεις για να κόψεις το κάπνισμα.
Μήπως να σε μυήσουμε καλύτερα;![]()
Καλα ρε, για αυτο με ειχες μουρλανει στα μηνυματα να το δοκιμασω και εγω. ?![]()
Για κάποιο λόγο δεν την πάλευα με τα υγρά, μούσκεμα τα έκανα
Γενικά με έχει βολέψει το ότι έχει μικρά τσιγαριλίκια και το μεταφέρεις στην τσέπη του παντελονιού χωρίς πρόβλημα μαζί με κλειδιά κ.ο.κ.
Στα θετικά:
Εξαφανίστηκαν οι στάχτες από το σπίτι / αμάξι / παντού
Λένε ότι και αυτό ‛ατμιστής’ είναι οπότε δεν έχει καθόλου πίσσα
Στα αρνητικά:
Την βρήκα μόνο με το βαρύ άρωμα – το όποιο τελικά μυρίζει λίγο , μυρίζει λίγο και η γόπα μετά.
Αντί να με χτυπάει στο κεφάλι η νικοτίνη, τις πρώτες μέρες ειδικά , ένοιωθα μια ενόχληση στο στομάχι
Στα σπαστικά:
Θέλει 3,5 λεπτά να κάνεις το επόμενο τσιγάρο μέχρι να φορτιστεί, χρονοκαθυστέρηση, λες και θέλουμε και κλέψουμε την τράπεζα.
Αν ξεχάσεις να το βάλεις στο φορτιστή και θες τσιγάρο, θα πρέπει πάλι να υποστείς την χρονοκαθυστέρηση
Κάποια τσιγάρα είναι τζούφια. Δεν ατμιζονται καλα. Μπορεί και 2-3 στα 20.
Και γενικά η ποιοτητα δεν είναι σταθερή ουτε ανα τσιγαρο ουτε ανα τζουρα
Μετά το τζούφιο πάλι χρονοκαθυστέρηση
Χαχα … τα νεύρα μου
Στα επικίνδυνα:
Ειδικά μέχρι που να το συνηθίσεις το μηχάνημα, εάν θες να κάνεις τσιγάρο την ώρα που οδηγείς
Θέλεις 3-4 χέρια για να οδηγείς και να προετοιμάσεις το επόμενο τσιγάρο
Μα από τη στιγμή που καίγεται κάτι στερεό, πως γίνεται να δημιουργεί ατμό και όχι καπνό;
Μην ξεχάσουμε και τη φυσική που ξέραμε...
Εδώ ο άλλος ήθελε να με πείσει ότι δεν καίγεται, αλλά εξατμίζεται.
Το στερεό!![]()
δεν καταλήγει να γίνει στάχτη
λένε ότι μένει στους ~300 C και δεν κάνει καύση στους 600 C
tegonik δεν ξέρω αν περιέχει τις ίδιες ουσίες, πιθανολογώ όχι
τουλάχιστον την πίσσα από το χαρτάκι τη γλυτώνεις – και με την απλή μου λογική νομίζω αυτό είναι και το πιο σημαντικό προτέρημα
το άρωμα του είναι ψεύτικο σίγουρα
Τώρα τι άλλο έχει και σε τι ποσότητες … κλασικά δεν θα μάθουμε ποτέ![]()
δεν καταλήγει να γίνει στάχτη
λένε ότι μένει στους ~300 C και δεν κάνει καύση στους 600 C
tegonik δεν ξέρω αν περιέχει τις ίδιες ουσίες, πιθανολογώ όχι
τουλάχιστον την πίσσα από το χαρτάκι τη γλυτώνεις – και με την απλή μου λογική νομίζω αυτό είναι και το πιο σημαντικό προτέρημα
το άρωμα του είναι ψεύτικο σίγουρα
Τώρα τι άλλο έχει και σε τι ποσότητες … κλασικά δεν θα μάθουμε ποτέ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.