Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Παλιότερα υπήρχε και μισό δράμι τσίπα ώστε να σκεφτεί ο άλλος πριν γράψει κάτι...τώρα τίποτα. Χάνουνε τα φράγκα τα παιδιά και ''νοιάζονται'' για την υγεία μας φόρα παρτίδα.
Καποιος να του στειλει ενα mail που να ρωταει:Παλιότερα υπήρχε και μισό δράμι τσίπα ώστε να σκεφτεί ο άλλος πριν γράψει κάτι...τώρα τίποτα. Χάνουνε τα φράγκα τα παιδιά και ''νοιάζονται'' για την υγεία μας φόρα παρτίδα.

Εμεις σε ανταποδοση θα σας δωσουμε συνταγες.
![]()
Πιθανολογω οτι οι ερεθιστικες ουσιες που αναφερουν, θα βρισκονται μεσα στις ουσιες αρωματων και οχι στις βασεις vg/pg.
...
Φυσικά αυτό δεν το γράφω μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για την υπερβολική κατ' εμε κατανάλωση
...
Είμαι ο μοναδικός;
Νταξει θα το γράψω και κράξτε ελεύθερα.
Κοντεύοντας τα 2 χρόνια στο ηλεκτρονικό, πιάνω τον εαυτό μου πλέον να είναι πιπίλα.
Και εξηγούμε..
Βλέπω πως τα 10ml ίσως και παραπάνω να είναι η καθημερινότητά μου.
Αυτό σημαίνει πως τα 100μελα που φτιάχνω είναι δεν είναι για ένα 10ημερο.
Φυσικά αυτό δεν το γράφω μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και για την υπερβολική κατ' εμε κατανάλωση
Με νικοτίνη εδώ και κάνα 3μηνο στα 3mg διερωτώμαι.
1. Φταίει ότι μας αρέσει - το γουστάρουμε με διάφορες γεύσεις, και πιπιλίζουμε;
2. Φταίει ότι η νικοτίνη κατέβηκε στα 3mg;
Στα 9 mg έμεινα για κάνα χρόνο σχεδόν.
Στα 6 mg έμεινα για κάνα 5μηνο
Είμαι ο μοναδικός;
Νταξει θα το γράψω και κράξτε ελεύθερα.
Κοντεύοντας τα 2 χρόνια στο ηλεκτρονικό, πιάνω τον εαυτό μου πλέον να είναι πιπίλα.
Και εξηγούμε..
Βλέπω πως τα 10ml ίσως και παραπάνω να είναι η καθημερινότητά μου.
Αυτό σημαίνει πως τα 100μελα που φτιάχνω είναι δεν είναι για ένα 10ημερο.
Με νικοτίνη εδώ και κάνα 3μηνο στα 3mg διερωτώμαι.
1. Φταίει ότι μας αρέσει - το γουστάρουμε με διάφορες γεύσεις, και πιπιλίζουμε;
2. Φταίει ότι η νικοτίνη κατέβηκε στα 3mg;
Στα 9 mg έμεινα για κάνα χρόνο σχεδόν.
Στα 6 mg έμεινα για κάνα 5μηνο
Είμαι ο μοναδικός;
Το μυστικό για εμένα προσωπικά είναι σιγά σιγά να περνάς σε λιγότερα βατ, με μεγαλύτερες αντιστάσεις και πιο σφικτούς ατμοποιητές, μέχρι την οριστική διακοπή, που όλοι επιθυμούμε φαντάζομαι...
....μέχρι την οριστική διακοπή, που όλοι επιθυμούμε φαντάζομαι...
Αν φταίει το ότι η νικοτίνη έπεσε στα 3mg, θα τρελαίνεσαι αν δεν τραβάς τζούρα.
Σου συμβαίνει αυτό;
Δηλαδή, σε ένα ταξίδι, νοιώθεις την ανάγκη να σταματήσεις για να τραβήξεις τζούρα;
Αν το ξεχάσεις σπίτι, σε πιάνει στέρηση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.