E - smoke...

Επειδή έβγαλα γλώσσα στο νήμα των Media Players για τους ελέγχους στα τελωνεία,πάρτα τώρα για ένα μοντάκι Yosta Liverpor αγορασμένο από Gearbest και αποστολή με Ολλανδικά ταχυδρομεία.
Ιδού τι βγάζει η μηχανή αναζήτησης των ΕΛΤΑ:

Κωδικός Αντικειμένου: ...........02NL
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
21/11/2017, 15:28:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
10/12/2017, 07:48:45 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
11/12/2017, 00:16:54 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
11/12/2017, 00:16:57 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εσένα απο Ολλανδία (ΕΕ), το ερεύνησαν και το απαγόρευσαν, το δικό μου απο fasttech Κίνα δεν το έψαξαν καν και το πέρασαν αέρα...
Aπο τα 3 πακέτα τα 2 τα παρέλαβα (χωρίς καν την 3ευρη χρέωση)
Περιμένω το 3ο, αλλά αυτό μάλλον θα πάει στον κουβά απ'ότι φαίνεται...
(βέβαια, το ίδιο έλεγα και για τα άλλα δύο, αλλά...)

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
1/12/2017, 11:18:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
2/11/2017, 05:17:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
18/10/2017, 00:48:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
15/10/2017, 14:22:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Και μια και είπα για το 2ο πακέτο, είχε ανοιχτεί στο τελωνείο και είχε ξανακλειστεί με την άσπρη ταινία "τελωνειακός έλεγχος", αλλά 3ευρο ΔΕΝ μου ζήτησαν... Δεν μπορω να καταλάβω πως δουλεύει το σύστημα...

Last edited:
Επειδή έβγαλα γλώσσα στο νήμα των Media Players για τους ελέγχους στα τελωνεία,πάρτα τώρα για ένα μοντάκι Yosta Liverpor αγορασμένο από Gearbest και αποστολή με Ολλανδικά ταχυδρομεία...

Εχουν μάθει στα ελτα και στο τελωνείο το κόλπο με τις ευρωπαικές αποθήκες και όταν βλέπουν gearbest, απο τα Πατήσια στο Παγκράτι να το στέλνεις, περνάει τελωνείο... :)))

Pico: the ressurection

μιάς και ο evic AIO
joyetechevicAIO-128x128.jpg
τα εφτυσε, έβγαλα απο το συρτάρι τον κακομοίρη τον pico ,ο οποίος ειχε γίνει σαν να ειχε περάσει τον Β' παγκόσμιο, τον έξυσα, του έκανα λιγο μασαζάκι με arctirfox firmware και κουμπωσε πάνω ο νέος cubis 2, οπου μεχρι στιγμής τα πάει περίφημα!

ιδου το απο αποτέλεσμα:

ΠΡΙΝ:

OXEGafp.png
e7umGn2.png

ΜΕΤΑ:

XWNnfvg.png
qfI4lc3.png

Μπας και ξέρετε τι γίνονται τα "απαγορευμένα";
Tα κατάσχουν και τα πετάνε;
Τα επιστρέφουν στον αποστολέα;
Tα παίρνουν σπίτι τους;

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μπας και ξέρετε τι γίνονται τα "απαγορευμένα";
Tα κατάσχουν και τα πετάνε;
Τα επιστρέφουν στον αποστολέα;
Tα παίρνουν σπίτι τους;

γίνεται τρελό πάρτι, μόνο αυτό μου επιτρέπεται να πω :Banane0:

Να μην καλέσω καν δηλαδή μπας και πληρώνοντας φόρο ή δασμό μου το δώσουν ε?Τωρα που το καλοσκέφτομαι,θα τους καλέσω και θα απαιτήσω να το καταστρέψουν παρουσία μου.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Να μην καλέσω καν δηλαδή μπας και πληρώνοντας φόρο ή δασμό μου το δώσουν ε?Τωρα που το καλοσκέφτομαι,θα τους καλέσω και θα απαιτήσω να το καταστρέψουν παρουσία μου.

Βεβαίως!Μπροστά σου μόνο "τα καταστρέφουν", αλλιώς θα τα φυλάνε στην αποθήκη για 30 χρόνια:flipout:.
Δεν μπορείς να πληρώσεις, είναι απαγορευμένα προς εισαγωγή είδη. Προσωπικά θα σου έλεγα να μην καλέσεις καθόλου διότι 1 στις 100 ΝΑ έχει στραβοξυπνήσει ο υπάλληλος που θα μιλήσεις, σου τραβάει και ένα πρόστιμο 1500 ευρώ όπως σαφώς επιτρέπει η νομοθεσία σε αυτή την περίπτωση και μετά θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει. Απλά τώρα έμαθες, τίποτα από εξωτερικό πλήν σκέτων (ζαχαροπλαστικής) αρωμάτων όσο αφορά το άτμισμα.

Τι ακριβώς είχες μέσα στο πακέτο;
Γιατί κάποια τα αφήνουν αν γκρινιάξεις αρκετά.
Τελευταία όλο και περισσότερα βλέπω να περνάνε, αλλά ακόμη είναι τόμπολα.

1 μοντάκι Yosta Liverpor 160W και 5 πλαστικά μπουκαλάκια των 60 ml (άδεια εννοείται) συνολικού κόστους 25 ευρώ.Η πλάκα είναι ότι η παραγγελία για κάποιο λόγο καθυστέρησε πάαααρα πολύ αφού είχε γίνει τέλος Σεπτεμβρίου,πριν δλδ ψηφισθεί ο νόμος γι´αυτόν ακριβώς τον λόγο ο στραβοξυπνημένος υπάλληλος δεν μπορεί να μου επιβάλλει πρόστιμο.

Ο νόμος νομίζω άρχισε να εφαρμόζεται τον Μάρτιο.
Σωστά, από τον Μάρτιο άρχισε, είχε ψηφιστεί τον Νοέμβριο 16

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:flipout:
Μα εννοείται βρε...
Στον dripper όμως κατεβάζεις νικοτίνη στο 1/2 (για να μην πω 1/3) από αυτό που κάνεις κανονικά και είσαι jet.

Κυκλοφόρησε και το saltybacco και η voodoo sauce από VnV και χτυπήθηκαν αλύπητα.
Το πρώτο είναι αλμυρό καπνικό με ξηρούς καρπούς, ενώ το δεύτερο μία καταπληκτική (για μένα) custard cream.

Κατασκευαστικά ΠΟΛΥ αξιόλογα υγρά. Και γευστικά, τουλάχιστον για μένα καταπληκτικά.
1) Το Saltybacco καταφέρνει και τρώει και την γλυκάδα της γλυκερίνης, με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά αλμυρό.
Δεν έχω δοκιμάσει άλλο υγρό που να το καταφέρνει αυτό.
2) Και τα δύο είναι SNV!
Τα δοκίμασα στο τρίωρο και μπορώ να πω ότι και τα δύο (επειδή τα έχω δοκιμάσει και ωριμασμένα) είναι στο 90+% του τελικού αρώματος.
Και μιλάμε για μία custard και ένα καπνικό!
Μιλάμε για υγρά που κανονικά θέλουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να ωριμάσουν και το voodoo sauce φωνάζει Vanilla Custard CAP που θέλει πάνω από έναν μήνα κανονικά.

Σε 60άμελα με μπουκάλι που ανοίγει εύκολα πλέον, γιατί το feedback από το 120άρι ήταν πολύ κακό.

Και... απέκτησα fan. :flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πληροφοριακά, παρέλαβα τελικά σήμερα και το 3ο πακέτο που περίμενα απο Fasttech. Δεν πέρασε απο τελωνείο, ή αν πέρασε, δεν ανοίχτηκε (δεν είχε την ασπρη αυτοκόλητη τανία του τελωνείου) και δεν είχα καμμία χρέωση κατα την παραλαβή του. Παρέμεινε περίπου ενάμισυ μήνα στο αεροδρόμιο και όπως είπα και σε προηγούμενα ποστς, το είχα ξεγραμμένο.. Το δέμα είχε μέσα ένα mod, 2 συσκευασίες με 100 πιπάκια σιλικόνης και δύο μέτρα πλαστικό επιδιόρθωσης μπαταριών.
6200605-14.jpg

6200605-12.jpg

Αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι τα μοντάκια περνάνε πιο εύκολα από τους ατμοποιητές.
Χωρίς όμως αυτό να είναι φυσικά σίγουρο...

Αυτό έχω σκεφτεί κι εγώ. Την παραγγελία μου την έσπασα σε 3 μικρότερες. Τις 2 με κινέζικο ταχυδρομείο (που προτιμώ συνήθως) και το 3ο με Σινγκαπούρη. Μου κάνει εντύπωση οτι απο τα 3 πακέτα, τα δύο - απο Κίνα - ήρθαν διαφορετικές μέρες και δεν μπήκαν καθόλου τελωνείο. Δεν ανοίχτηκαν, δεν πλήρωσα ούτε 3ευρω, και είχαν μέσα απο 1 mod και άλλα diy καπνιστικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να έχω μέσα και ατμοποιητές. Το 3ο, απο Σιγκαπούρη, μπήκε τελωνείο, ανοίχτηκε - ευτυχώς εκεί δεν είχα κάτι καπνιστικό - ξανακλείστηκε, και μου ήρθε χωρίς να επιβαρυνθώ 3ευρω... Σκεφτομαι μήπως παίζει καμμιά "ελαστικότητα" με τα κινέζικα ταχυδρομεία, αλλά πάλι μου φαίνεται βαρύ - θα ξεσηκώνονταν οι υπόλοιποι... Δεν είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό... Πάντως αν σκοπεύει κάποιος να κάνει κάποια παραγγελία απο κινεζομάγαζο, ας δοκιμάσει κινέζικες αερομεταφορές μήπως γλυτώσει τίποτα τελωνιακά και να μας πει τις εντυπώσεις του.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ προς το παρόν τελείωσα με το καπνιστικό hardware απο Κίνα. Θα ξαναδοκιμάσω όταν χρειαστώ diy αναλώσιμα ή άλλα ψιλολόγια και θα δω πως θα πάει.

Έλα μου ντε! :P
Δεν έμαθα ακόμη για τον xr κάτι.
Αν έχει βγει, αν είναι καλός, γενικά τι παίζει...