Εκτός απο τους Taifun GT3 και Kayfun prime, έχουν πέσει στο τραπέζι σαν πιο αεράτοι οι εξής:
Merlin mini - Zeus - Siren 22 - Serpent smm - Ammit 22 - Exo - Pharaoh mini - Billow v3 - Skyline
Εντάξει έχω χάσει την μπάλα.
Καλύτερα να παω σε μηχανουργείο να δω μπας και μπορέσουν να μου ανοίξουν τον doggy γιατί άκρη δεν βγάζω.
Ειδικά εμείς απο επαρχία είμαστε στα τυφλά.
Γιατί μην φανταστεί κανείς οτι έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τόσα μοντέλα.
το μόνο καλό στην φάση μου είναι οτι ο doggy(Μιχάλη respect γι ακόμα μια φορά) είναι εξωφρενικά καλός γι αυτό που είναι και δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ούτε τρεξίματα, ούτε dry burn, στήνεται για πλάκα. Χωρίς να έχω εμπειρία, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας αρχάριος απο έναν επισκευάσιμο.Ειδάλλως δεν το γλύτωνα το στριφτό
@rebelos ευχαριστώ για τις προτάσεις
@tegonik ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα φύγεις απο επισκευάσιμο για να πας σε έτοιμο.
με τον κουμπάρο μου ρουφάμε το ίδιο υγρό, όσες φορές αλλάζουμε ατμοποιητές για να δοκιμάσει τον doggy μου και πέρνω τον ναυτίλο του, ενώ εγώ κάνω μια μόνο τζούρα αυτός ρουφάει ρουφάει και τελειωμό δεν έχει και μένω να περιμένω με το drip tip στο χέρι για να το ξαναβάλω πίσω στον doggy να έρθω στα ίσια μου απο το ξενέρωμα.
...Εχετε τίποτα υπόψιν σας ωρε όμορφα παλικάρια?
Mιά και απευθύνεσαι μάλλον μόνο σε μένα, να πω οτι έχω βολευτεί απο fasttech (δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής) με έτοιμες αντιστάσεις σε διάφορες τιμές αντίστασης και τύπο μετάλλου σαν τις παρακάτω...
https://www.fasttech.com/products/1995001
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.