E - smoke...

Α κατάλαβα.. ωραία, υπέροχα.
Μέχρι στιγμής πάντως οι προτάσεις είναι:
Syren v2 (που αποτι διάβασα είναι τσιγαρισιος)
Taifun gt3
Skyline
Kayfun prime

Άντε βγάλε άκρη τωρα

Καλησπέρα
Επισκευάσιμος, μικρός και με πολύ σφιχτή τζούρα, υπάρχει κάποια πρόταση;

Phenomenon Zest.
Δεν έχω δει τους Taifun μετά TPD για να σου προτείνω τον GT2 /GT3, αλλά μικρούς δεν τους έλεγες προ TPD. :smile:

Εκτός απο τους Taifun GT3 και Kayfun prime, έχουν πέσει στο τραπέζι σαν πιο αεράτοι οι εξής:
Merlin mini - Zeus - Siren 22 - Serpent smm - Ammit 22 - Exo - Pharaoh mini - Billow v3 - Skyline

Εντάξει έχω χάσει την μπάλα.
Καλύτερα να παω σε μηχανουργείο να δω μπας και μπορέσουν να μου ανοίξουν τον doggy γιατί άκρη δεν βγάζω.
Ειδικά εμείς απο επαρχία είμαστε στα τυφλά.
Γιατί μην φανταστεί κανείς οτι έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τόσα μοντέλα.

το μόνο καλό στην φάση μου είναι οτι ο doggy(Μιχάλη respect γι ακόμα μια φορά) είναι εξωφρενικά καλός γι αυτό που είναι και δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ούτε τρεξίματα, ούτε dry burn, στήνεται για πλάκα. Χωρίς να έχω εμπειρία, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας αρχάριος απο έναν επισκευάσιμο.Ειδάλλως δεν το γλύτωνα το στριφτό

Εκτός απο τους Taifun GT3 και Kayfun prime, έχουν πέσει στο τραπέζι σαν πιο αεράτοι οι εξής:
Merlin mini - Zeus - Siren 22 - Serpent smm - Ammit 22 - Exo - Pharaoh mini - Billow v3 - Skyline

Εντάξει έχω χάσει την μπάλα.
Καλύτερα να παω σε μηχανουργείο να δω μπας και μπορέσουν να μου ανοίξουν τον doggy γιατί άκρη δεν βγάζω.
Ειδικά εμείς απο επαρχία είμαστε στα τυφλά.
Γιατί μην φανταστεί κανείς οτι έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τόσα μοντέλα.

το μόνο καλό στην φάση μου είναι οτι ο doggy(Μιχάλη respect γι ακόμα μια φορά) είναι εξωφρενικά καλός γι αυτό που είναι και δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ούτε τρεξίματα, ούτε dry burn, στήνεται για πλάκα. Χωρίς να έχω εμπειρία, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας αρχάριος απο έναν επισκευάσιμο.Ειδάλλως δεν το γλύτωνα το στριφτό

ο prime είναι mtl. Αν θες περισσότερο αέρα κοίτα Taifun gt3, Rose v3, Skyline, Hussar. Υπάρχουν και άλλοι αλλά νομίζω αυτοί είναι απο τους τοπ. Μπορείς εναλλακτικα να κοιτάξεις και για προηγούμενα μοντέλα, πχ να βρείς κανέναν hurricane v1.3.

Ρε παιδιά έχετε να προτείνεται τίποτα σε ετοιματζίδικο?έχω βαρεθεί να φτιάχνω αντιστάσεις. Γνώμονας οι σε normal τιμή αντιστάσεις, γεύση και κάτι σε ενδιάμεσο πνευμονικού και τσιγαρίσιου. Εχετε τίποτα υπόψιν σας ωρε όμορφα παλικάρια?

@rebelos ευχαριστώ για τις προτάσεις

@tegonik ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα φύγεις απο επισκευάσιμο για να πας σε έτοιμο.
με τον κουμπάρο μου ρουφάμε το ίδιο υγρό, όσες φορές αλλάζουμε ατμοποιητές για να δοκιμάσει τον doggy μου και πέρνω τον ναυτίλο του, ενώ εγώ κάνω μια μόνο τζούρα αυτός ρουφάει ρουφάει και τελειωμό δεν έχει και μένω να περιμένω με το drip tip στο χέρι για να το ξαναβάλω πίσω στον doggy να έρθω στα ίσια μου απο το ξενέρωμα.

Re: Απάντηση: E - smoke...

@rebelos ευχαριστώ για τις προτάσεις

@tegonik ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα φύγεις απο επισκευάσιμο για να πας σε έτοιμο.
με τον κουμπάρο μου ρουφάμε το ίδιο υγρό, όσες φορές αλλάζουμε ατμοποιητές για να δοκιμάσει τον doggy μου και πέρνω τον ναυτίλο του, ενώ εγώ κάνω μια μόνο τζούρα αυτός ρουφάει ρουφάει και τελειωμό δεν έχει και μένω να περιμένω με το drip tip στο χέρι για να το ξαναβάλω πίσω στον doggy να έρθω στα ίσια μου απο το ξενέρωμα.

οχι βρε, δεν θέλω να πετάξω τους επισκευάσιμους και να περάσω σε έτοιμους. Απλά να το έχω για περιπτώσεις όπως η σημερινή π.χ...
που ατμίζω καρβουνίλα από χθες και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ να στήσω!

Απάντηση: Re: E - smoke...

...Εχετε τίποτα υπόψιν σας ωρε όμορφα παλικάρια?

Mιά και απευθύνεσαι μάλλον μόνο σε μένα, να πω οτι έχω βολευτεί απο fasttech (δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής) με έτοιμες αντιστάσεις σε διάφορες τιμές αντίστασης και τύπο μετάλλου σαν τις παρακάτω...

https://www.fasttech.com/products/1995001

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Mιά και απευθύνεσαι μάλλον μόνο σε μένα, να πω οτι έχω βολευτεί απο fasttech (δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εισαγωγής) με έτοιμες αντιστάσεις σε διάφορες τιμές αντίστασης και τύπο μετάλλου σαν τις παρακάτω...

https://www.fasttech.com/products/1995001

:flipout:σωραίος βρε

Το θέμα μου δεν είναι το να στρίψω αντιστάσεις άλλα όλο το πακέτο (λύσε, πλύνε, ξέστησε, στρίψε, τέσταρε, βαμβάκωσε, υγροποίησε, στρώσε +έχεις υποτροφοδοσία?υπερτροφοδοσία?δεν έκατσε καλά μια σπείρα?ακουμπάει κάπου και μου δίνει βραχυκύκλωμα, κ.τ.λ)
Θέλω έναν ατμοποιητή που να βάζω μια αντίσταση έτοιμη μέσα (ετοιμη αντίσταση εννοω αυτή που περιέχει ΚΑΙ το βαμβάκι) και να ατμίζω μέσα σε 5 δευτερα

Οι subtank mini που έχω, αλλά και οι άλλοι subtank, παίρνουν και έτοιμες όπως θέλεις, και χειροποίητες, Ανεβαίνει το κόστος όμως, στα πχ. 6Ε η 5άδα...

https://www.fasttech.com/products/0...acement-occ-coil-head-for-subtank-clearomizer

ή 40E η 50άδα, πάλι σε διάφορες τιμές αντίστασης.

https://www.fasttech.com/products/0...lacement-coil-head-for-subtank-clearomizer-50

Θέλει προσοχή στα watt που θα δουλεύεις.

Last edited:
βρε!μην μου δίνεις τιμές φαστεκ, δεν ξαναψωνίζω απέξω, έχω τρία στα τρία τελωνείο!Subtank έχω (3-4 κιόλας) άλλα οι αντιστάσεις τους είναι πανάκριβες εδώ, επίσης από γεύση είναι να τον κλαίς...

Για γεύση, όσους ατμοποιητές και να δοκίμασα, κατέληξα - εγώ τουλάχιστον - ότι μετά τον αρχικό ενθουσιασμό της αλλαγής, όλοι καταλήγουν σε αναζήτηση του επόμενου ατμοποιητή. Δεν υπάρχουν μαγικά μηχανήματα - όλα είναι θέμα στησίματος, ροής αέρα και υγρού. Οι δε αντιστάσεις, αμέσως μόλις πιάσουν τα πρώτα ίχνη μάκας, αρχίζουν να χαλάνε την γεύση.

Εύκολα θα ξενερώσεις με αυτά που έχεις συνηθίσει και δεν θα το χρησιμοποιείς καν...
Τσάμπα λεφτά δηλαδή. :smile:

Το μόνο που βλέπω σαν λύση είναι ένας dripper που στήνεται πολύ ευκολότερα από έναν tankάτο.