Νανόπουλος Γιάννης
Supreme Member
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο τα δύο.Aγόρασα το E-Liquid Tobacco (6mg νικοτίνη), καλά τι βλακεία ήταν αυτό! μες την πίκρα :tdown:
Ο Virginia και ο Cappuccino Gusto λένε τίποτα σαν γεύση, άρωμα? τους έχετε δοκιμάσει?
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο τα δύο.Aγόρασα το E-Liquid Tobacco (6mg νικοτίνη), καλά τι βλακεία ήταν αυτό! μες την πίκρα :tdown:
Ο Virginia και ο Cappuccino Gusto λένε τίποτα σαν γεύση, άρωμα? τους έχετε δοκιμάσει?
Aγόρασα το E-Liquid Tobacco (6mg νικοτίνη), καλά τι βλακεία ήταν αυτό! μες την πίκρα :tdown:
CYBERSALE το ορθον. :ernaehrung004:
Το ήξερες και με έστειλες στο ivape;
Ντροπή σου βρε!
Nα πας να κάνεις thread στην Καλώς ήρθατε αν θέλεις να σου απαντάμε...![]()
Άμα πάρεις το ego-C και αλλάζεις tank στις 4 ημέρες (1 ) ...
Καθαρά για λόγους υγιεινής...Εισαι σπαταλος. Το tank γιατι να το αλλαξεις σε 4 μερες ?
Αφου η ταπα χαλαει. Το σκληρο κοκκαλινο tank τι να παθει. ?
Με 2 ευρω 10 σιλικονουχες ταπες, να εχεις να αλλαζεις και εισαι οκ.
Πλακα πλακα, σκεφτομουν οτι το ΗΤ θα ειναι και πιο φθηνο.
Μεχρι τωρα (σε 12 μερες) ξοδεψα 110 ευρω το κιτ με τα ανταλλακτικα και 110 υγρα παραγγελια = 220 +38 ευρω κεφαλες ego-c = 250+ ευρω σε λιγοτερο απο 15 ημερες. ελπιζω να κρατησουν υγρα και ατμοποιητες.
Αν δεν κρατησουν 1-2 μηνες, κοβω και το ηλεκτρονικο.
Με τον LR type b , ξεκινησα το εξης:
Αρχιζω και ρουφαω μισο δευτερολεπτο πριν πατησω το κουμπι.
Συνεχιζω να ρουφαω μισο δευτ/το αφου αφησω το κουμπι, προσπαθωντας ετσι να διατηρω βρεγμενο το φυτιλι της αντιστασης.
Σιγουρα με αυτο τον τροπο ισως εχω μπουκωμενο και με διαρροες atomizer, αλλα τις προτιμω, παρα καθε μιαμιση μερα να εχω καμενη γευση.
Θα δω αν με αυτη τη μεθοδο ο ατμοποιητης ζησει πιο πολυ ή πιο λιγο.
Να και το οπλοστασιο μου......αναλογα την ωρα και το μερος , βγαινει το αναλογο....:bandit:
Αν είσαι άρρωστος να ξεκινήσεις να τρως και είδη υγιεινής...:BDGBGDB55:Καθαρά για λόγους υγιεινής...
Τώρα π.χ. είμαι κρυωμένος. Μόλις γίνω καλά, εννοείται ότι θα πετάξω ότι επιστόμιο έχω...![]()
... σαν το prime 15 δεν είναι τίποτα - το tribeca έρχεται δεύτερο στις προσωπικες μου προτιμησεις ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.