Εισαι σπαταλος. Το tank γιατι να το αλλαξεις σε 4 μερες ?
Αφου η ταπα χαλαει. Το σκληρο κοκκαλινο tank τι να παθει. ?
Με 2 ευρω 10 σιλικονουχες ταπες, να εχεις να αλλαζεις και εισαι οκ.
Καθαρά για λόγους υγιεινής...
Τώρα π.χ. είμαι κρυωμένος. Μόλις γίνω καλά, εννοείται ότι θα πετάξω ότι επιστόμιο έχω...
Πλακα πλακα, σκεφτομουν οτι το ΗΤ θα ειναι και πιο φθηνο.
Μεχρι τωρα (σε 12 μερες) ξοδεψα 110 ευρω το κιτ με τα ανταλλακτικα και 110 υγρα παραγγελια = 220 +38 ευρω κεφαλες ego-c = 250+ ευρω σε λιγοτερο απο 15 ημερες. ελπιζω να κρατησουν υγρα και ατμοποιητες.
Αν δεν κρατησουν 1-2 μηνες, κοβω και το ηλεκτρονικο.
Το κιτ όντως είναι μία επένδυση.
Και, λογικά, με τόσους ατμοποιητές, αν ξεμείνεις σε 2 μήνες θα σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος...

Εγώ ακόμη έχω τους αρχικούς μου και δουλεύουν μια χαρά...
Αλλά 110 ευρώ σε top of the line υγρά είναι ένα ποσό που αφορά χρήση 2+ μηνών!
Με τον LR type b , ξεκινησα το εξης:
Αρχιζω και ρουφαω μισο δευτερολεπτο πριν πατησω το κουμπι.
Συνεχιζω να ρουφαω μισο δευτ/το αφου αφησω το κουμπι, προσπαθωντας ετσι να διατηρω βρεγμενο το φυτιλι της αντιστασης.
Σιγουρα με αυτο τον τροπο ισως εχω μπουκωμενο και με διαρροες atomizer, αλλα τις προτιμω, παρα καθε μιαμιση μερα να εχω καμενη γευση.
Θα δω αν με αυτη τη μεθοδο ο ατμοποιητης ζησει πιο πολυ ή πιο λιγο.
Ο LR έχει θέμα με τα VG υγρά γιατί δεν προλαβαίνει να τραβήξει το φιτίλι...
Ανεβάζεις λοιπόν το φιτίλι προς τα πάνω και είσαι ok!
Άνοιξέ τον, βγάλε το φιτίλι, κάνε dry burn να φύγει ότι κατάλοιπο υπάρχει, μέχρι που να δεις να μη βγάζει καπνό και να ανάβει κόκκινη η αντίσταση, βάλε το φιτίλι να φτάνει η άκρη του πάνω πάνω, μούσκεψέ το καλά και ξαναβάλε το...
Έτσι βέβαια, σε PG υγρά θα έχεις μπουκώματα. Αλλά αν σου κάτσει και μπουκώσει τραβάς μία δύο τζούρες με το τσιγάρο προς τα πάνω και ατμίζεις μόνο το υγρό που έχει πάρει μέσα.