E - smoke...

Aγόρασα το E-Liquid Tobacco (6mg νικοτίνη), καλά τι βλακεία ήταν αυτό! μες την πίκρα :tdown:

Ο Virginia και ο Cappuccino Gusto λένε τίποτα σαν γεύση, άρωμα? τους έχετε δοκιμάσει?
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο τα δύο.

Aγόρασα το E-Liquid Tobacco (6mg νικοτίνη), καλά τι βλακεία ήταν αυτό! μες την πίκρα :tdown:

Ο Virginia και ο Cappuccino Gusto λένε τίποτα σαν γεύση, άρωμα? τους έχετε δοκιμάσει?

Virginia και ο Cappuccino Gusto με εχουν κερδισει και ειδικα Cappuccino Gusto 11 mg τρελα λεμε.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ο Virginia της Natura είναι πολύ καλός! Τσιγαρίσιος με επίγευση και μυρωδιά καμμένης ζάχαρης, σαν μαλλί της γριάς ένα πράγμα.
Για τον Nobaco δεν ξέρω, αλλά υποθέτω ότι τα αρώματα είναι standart...

CYBERSALE το ορθον. :ernaehrung004:

Το ήξερες και με έστειλες στο ivape;
Ντροπή σου βρε!
Nα πας να κάνεις thread στην Καλώς ήρθατε αν θέλεις να σου απαντάμε... :flipout:

Νεοτερα απο το mix 18+6 tribeca.
Mιας και μου ειχε απομεινει ενας ατμοποιητης καινουργιος LR Type b, τον εβαλα απο περιεργεια αυτη τη στιγμη.
Ντουμανι πολυ (κλασικα)
throat hit μετριο (μιας και τα mg ειναι περιπου 8-9)
Γευση αρωματος, μειωμενη μεν, υπαρκτη δε.
Αισθηση αγουρελαιου, ΚΑΘΟΛΟΥ.

Αρα, αυτο που εγω λεω καψιμο απο φρεσκο αγουρελαιο στη γλωσσα/λαιμο, εσεις το λετε καμενος ατμοποιητης.
Το θετικο ειναι οτι θα ατμισω το υπολοιπο μπουκαλι.
Το αρνητικο ειναι οτι μεσα σε 7-8 ημερες, εχω εναν LR type b, και δυο μικρους, με αισθηση καμενου.
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο γρηγορα τους καιω.
Φροντιζω να ρουφαω ενα κλικ πριν πατησω το κουμπι για να τραβα το φυτιλι υγρο και να μην ακουγεται το χρρρ σαν βρασιμο και καιγεται το φυτιλι.

Απο δευτερα παραγγελνω ego-c κεφαλες. Ελπιζω να αντεχουν πιο πολυ γιατι αλλιως θα ξεπαραδιαστω.

Last edited:
Με όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω, με απομάκρυναν απ την ιδέα να το δοκιμάσω.
Όταν φτιάξουν κάτι να μην χαλάει τόσο γρήγορα και να είναι απλό στην χρήση και την ετοιμασία, το ξαναβλέπω.

Γιατί ρε; Τα κανονικά τσιγάρα δεν χαλάνε τόσο γρήγορα;
Που ανάβεις ένα και στο δεκάλεπτο το πετάς; :flipout:

Άμα πάρεις ρε Μήτσο το ego-C και αλλάζεις tank στις 4 ημέρες (1 ) και ατμοποιητή στην εβδομάδα (4 ) δεν θα έχεις προβλήματα.
Απλά εμάς μας αρέσει να τα ξεζουμίζουμε, να κάνουμε πειράματα, κλπ κλπ...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Το ήξερες και με έστειλες στο ivape;
Ντροπή σου βρε!
Nα πας να κάνεις thread στην Καλώς ήρθατε αν θέλεις να σου απαντάμε... :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Εμεις μιλαγαμε για τσακ μπαμ και οχι να τα παρεις μετα απο 10 μερες οποτε δεν πηγε το μυαλο μου. :idea:

Να και το οπλοστασιο μου......αναλογα την ωρα και το μερος , βγαινει το αναλογο....:bandit:

IMG_20111126_134833.jpg

IMG_20111126_140307.jpg

Άμα πάρεις το ego-C και αλλάζεις tank στις 4 ημέρες (1 ) ...

Εισαι σπαταλος. Το tank γιατι να το αλλαξεις σε 4 μερες ?
Αφου η ταπα χαλαει. Το σκληρο κοκκαλινο tank τι να παθει. ?
Με 2 ευρω 10 σιλικονουχες ταπες, να εχεις να αλλαζεις και εισαι οκ.

Πλακα πλακα, σκεφτομουν οτι το ΗΤ θα ειναι και πιο φθηνο.
Μεχρι τωρα (σε 12 μερες) ξοδεψα 110 ευρω το κιτ με τα ανταλλακτικα και 110 υγρα παραγγελια = 220 +38 ευρω κεφαλες ego-c = 250+ ευρω σε λιγοτερο απο 15 ημερες. ελπιζω να κρατησουν υγρα και ατμοποιητες.
Αν δεν κρατησουν 1-2 μηνες, κοβω και το ηλεκτρονικο.

Αντε γιατι ετσι οπως παω, θα ακυρωσω την αγορα benq w6000 που σκοπευα μεχρι τα Χριστουγεννα.

Εχω ψιλοκαταλαβει τη φιλοσοφια λειτουργιας του ΗΤ.
Κατα καιρους διαβαζω χαλαρωση (ξεβιδωμα της μπαταριας) για μεγαλυτερη εισαγωγη αερα απο το σπειρωμα για ανετη, χαλαρη τζουρα.

Τωρα, αν υποθεσουμε οτι ρουφωντας, δημιουργουμε υποπιεση που με τη σειρα της προκαλει το κενο αερος μεσα στην αντισταση να τραβηξει υγρο απο το φυτιλι και αυτο με τη σειρα του απο το tank.

Αν χαλαρωσω τη μπαταρια ή επισης τραβαω πολυυυυ χαλαρες τζουρες, τοτε δεν δημιουργειται αρκετη υποπιεση
ωστε το φυτιλι να τροφοδοτηση το φυτιλι που βρισκεται στην αντισταση. Αυτο ξερενεται, και εχουμε γευση καμενου.

Με τον LR type b , ξεκινησα το εξης:
Αρχιζω και ρουφαω μισο δευτερολεπτο πριν πατησω το κουμπι.
Συνεχιζω να ρουφαω μισο δευτ/το αφου αφησω το κουμπι, προσπαθωντας ετσι να διατηρω βρεγμενο το φυτιλι της αντιστασης.
Σιγουρα με αυτο τον τροπο ισως εχω μπουκωμενο και με διαρροες atomizer, αλλα τις προτιμω, παρα καθε μιαμιση μερα να εχω καμενη γευση.

Θα δω αν με αυτη τη μεθοδο ο ατμοποιητης ζησει πιο πολυ ή πιο λιγο.

Εισαι σπαταλος. Το tank γιατι να το αλλαξεις σε 4 μερες ?
Αφου η ταπα χαλαει. Το σκληρο κοκκαλινο tank τι να παθει. ?
Με 2 ευρω 10 σιλικονουχες ταπες, να εχεις να αλλαζεις και εισαι οκ.
Καθαρά για λόγους υγιεινής...
Τώρα π.χ. είμαι κρυωμένος. Μόλις γίνω καλά, εννοείται ότι θα πετάξω ότι επιστόμιο έχω... :p

Πλακα πλακα, σκεφτομουν οτι το ΗΤ θα ειναι και πιο φθηνο.
Μεχρι τωρα (σε 12 μερες) ξοδεψα 110 ευρω το κιτ με τα ανταλλακτικα και 110 υγρα παραγγελια = 220 +38 ευρω κεφαλες ego-c = 250+ ευρω σε λιγοτερο απο 15 ημερες. ελπιζω να κρατησουν υγρα και ατμοποιητες.
Αν δεν κρατησουν 1-2 μηνες, κοβω και το ηλεκτρονικο.

Το κιτ όντως είναι μία επένδυση.
Και, λογικά, με τόσους ατμοποιητές, αν ξεμείνεις σε 2 μήνες θα σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος... :p
Εγώ ακόμη έχω τους αρχικούς μου και δουλεύουν μια χαρά...
Αλλά 110 ευρώ σε top of the line υγρά είναι ένα ποσό που αφορά χρήση 2+ μηνών!

Με τον LR type b , ξεκινησα το εξης:
Αρχιζω και ρουφαω μισο δευτερολεπτο πριν πατησω το κουμπι.
Συνεχιζω να ρουφαω μισο δευτ/το αφου αφησω το κουμπι, προσπαθωντας ετσι να διατηρω βρεγμενο το φυτιλι της αντιστασης.
Σιγουρα με αυτο τον τροπο ισως εχω μπουκωμενο και με διαρροες atomizer, αλλα τις προτιμω, παρα καθε μιαμιση μερα να εχω καμενη γευση.

Θα δω αν με αυτη τη μεθοδο ο ατμοποιητης ζησει πιο πολυ ή πιο λιγο.

Ο LR έχει θέμα με τα VG υγρά γιατί δεν προλαβαίνει να τραβήξει το φιτίλι...
Ανεβάζεις λοιπόν το φιτίλι προς τα πάνω και είσαι ok! :p

Άνοιξέ τον, βγάλε το φιτίλι, κάνε dry burn να φύγει ότι κατάλοιπο υπάρχει, μέχρι που να δεις να μη βγάζει καπνό και να ανάβει κόκκινη η αντίσταση, βάλε το φιτίλι να φτάνει η άκρη του πάνω πάνω, μούσκεψέ το καλά και ξαναβάλε το...
Έτσι βέβαια, σε PG υγρά θα έχεις μπουκώματα. Αλλά αν σου κάτσει και μπουκώσει τραβάς μία δύο τζούρες με το τσιγάρο προς τα πάνω και ατμίζεις μόνο το υγρό που έχει πάρει μέσα.

Να και το οπλοστασιο μου......αναλογα την ωρα και το μερος , βγαινει το αναλογο....:bandit:

Τιν τούτα βρε;
Τα mod τα βάζεις πάνω στο ego γιατί τους κάνει ωραία μέση; :flipout:

Τα βαζω γιατι οι 510 ειναι πιο λεπτοι , εχω καβα παρα πολλους ξεχωρισμενος ο καθενας με την γευση του :drummer:

Παιδιά καλησπέρα! Προσπάθησα να το διαβάσω όλο το θέμα αλλα δυσκολεύτηκα κάπως, εχει γίνει και τεράστιο!
Καπνιστής λοιπον και άρχισα να ψήνομαι κι εγώ για την αγορά ενός τέτοιου μαραφετιού!!
Αλλά επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μάρκα για αγορά? Ενοώ πως απο ότι κατάλαβα υπάρχουν πολλοί που πειραματίζονται και εχουν δοκιμάσει αρκετά. Εχει βγεί κάποιο συμπέρασμα για το ποιο είναι καλύτερο απο άποψη απόδοσης ή βλαβών?
Α και αν υπάρχει και καμιά πρόταση για μαγαζί αγοράς (Θεσσαλονίκη) είτε κι απο internet?

Ευχαριστω

Με το alter ego-t, 15 μέρες τώρα και δεν έχω συναντήσει κανένα θέμα -ούτε διαρροές, ούτε θέμα με τον ατμό (ποτέ δεν μου φάνηκε λίγος), η 1000mA μπαταρία τέλεια, ουτε αίσθηση καμένου, ούτε τίποτα.... (μέσα σε 2-3 μέρες έμαθα πως να το καθαρίζω και τέλος). Οικονομικότατα αγοράζω μόνο e-liquid (χρήματα έδωσα για δοκιμές με υγρά, αλλά μεχρι τώρα σαν το prime 15 δεν είναι τίποτα - το tribeca έρχεται δεύτερο στις προσωπικες μου προτιμησεις μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αλλά γουστα ειναι αυτα) .... θα επανέλθω πάντως σε 15 μέρες και θα σας ενημερωνω για το καθετι που θα συναντήσω...... :ernaehrung004:
-κανονικό τσιγάρο δεν θελω ούτε να το δω... εννοείται :-)

@Δημήτρης Θ -> κανόνισε να τα πούμε μεσοβδόμαδα όποτε μπορείς....

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

Καθαρά για λόγους υγιεινής...
Τώρα π.χ. είμαι κρυωμένος. Μόλις γίνω καλά, εννοείται ότι θα πετάξω ότι επιστόμιο έχω... :p
Αν είσαι άρρωστος να ξεκινήσεις να τρως και είδη υγιεινής...:BDGBGDB55:

... σαν το prime 15 δεν είναι τίποτα - το tribeca έρχεται δεύτερο στις προσωπικες μου προτιμησεις ....

Το prime ειναι πιο γλυκο. ?
Μιας και εχουμε το ιδιο τσιγαρο, αλλα εσυ δεν εχεις προβλημα καμενου οπως εγω, πες μου σε παρακαλω ποση ωρα κρατας πατημενο το κουμπι της αντιστασης, ποση κλιση δινεις στο τσιγαρο την ωρα ρουφηγματος, και γενικοτερα πως ατμιζεις για να καταλαβω που κανω λαθος μπας και σωσω κανεναν ατμοποιητη.

Εγω το κρατω με 20-45 μοιρες κλιση (αναλογα με το υγρο στο tank) και κρατω το κουμπι πατημενο για 4 ''sec περιπου.Παρ'ολα αυτα σε 1-2 μερες αρχιζει το καμενο.

Y.Γ. Αν ξεμεινω απο tribeca μεχρι να ερθει η παραγγελια βρηκα υποκαταστατο.

Last edited:
Κι εγω περιμενα οτι θα ειναι πιο plug and play το H.T.
Εχει ομως την "φασαρια του".
Εχω παρει φιτιλι και αντισταση και κανω αλλαγες για να μην αγοραζω καθε 10 μερες cortomizer (εχω το hybrid)

Επειδη ακομα περιμενω τα HALO, σημερα δοκιμασα 2 υγρα απο την σειρα mystique της nobacco.

Valuto: Λιγο πιο βαρια γευση απο το tobacco της nobacco αλλα ειναι αρκετα κοντα και πιο οικονομικη λυση. Μου αρεσε.
Golden Margy: Ειχα διαβασει οτι ειναι κοντα σε craven και σου αφηνει μια γευση απο μελι και κονιακ. Εγω θα ελεγα οτι μου αφηνει μια λεπτη γευση απο κουφετο!!! Μυριζει υπεροχα παντως. Μου αρεσε και αυτο.

Βρηκα τουλαχιστον 2 φθηνες καλες λυσεις μεχρι να αρχισω να φτιαχνω τα δικα μου υγρα
Απο την ιδια σειρα θελω να δοκιμασω και το echo