Re: Απάντηση: Re: E - smoke...
Ωχχχ. Ειχα ενα 24 Freedom και παρηγγειλα ενα 12 για να τα μιξαρω... Ρωτησα και τον πωλητη,μου ειπε no prob. Με προβληματιζεις... Γιατι να χαλαει η γευση αν ειναι το ιδιο Liquid με διαφορετικη ποσοτητα νικοτηνης;;
Δεν ξερω. Στην αρχη που εβαλα 65% 18αρι με 35% 6αρι μειωθηκε λιγο το χτυπημα, αλλα η γευση εμεινε σχεδον ιδια.
Αφου ατμισα το 50% του παραπανω παραγωγου, σκεφτηκα να ξαναγεμισω το μπουκαλι με το υπολοιπο 6αρι.
Καταστραφηκε κατα 80% η γλυκια γευση και δινει μια γευση στο στομα σαν αχαρο αφιλτρο τσιγαρο.
Δεν το περιμενα φυσικα. Σημερα πηγα σε φιλο που εχει και αυτος tribeca 18, το δοκιμασε και με λυπηθηκε. Μου δανεισε λιγο απο το δικο του να τη βγαλω.
Το τι θα συμβει με μιξη 24 με 12 freedom δεν ξερω. Λογικα δεν θα επρεπε να χαλανε οι γευσεις αφου ειναι οι ιδιες.
Μερικοι λενε οτι η διαφορα νικοτινης αλλαζει τη γευση. Εγω ομως δεν μιλω για αυξηση ή μειωση της γλυκυτητας μονο.
Η γευση ειναι σαν να εχω αγορασει ενα αλλο υγρο που θυμιζει αμυδρα tribeca, αλλα αγευστο.
Ειναι σαν να τρωω το ιδιο φαγητο, αλλα εντελως αναλατο.
Ισως εισαι πιο τυχερος λογω υψηλης περιεκτικοτητας νικοτινης, γιατι και το 6αρι σκετο που ειχα δοκιμασει πριν τη μιξη, ειχε μειωμενη ελαφρως τη γλυκια γευση (και χτυπημα λαιμου) αλλα χορτο δεν το ελεγες.
Μπορει οσο πιο πολλη νικοτινη εχει ενα υγρο, να βαζουν πιο πολυ αρωμα.