E - smoke...

Αφαιρωντας λοιπον απο το επιστομιο το κουμπωμα, σκουπισα το συσσωρευμενο υγρο, και δεν νιωθω καθολου λαδιλα στο στομα.
Φυσικα δεν ξανα κουμπωσα το καπακι στο επιστομιο. Το αφησα...ελευθερας. !

Δεν το έχεις κάνει ακόμη ελευθέρας!
Ακόμη πιο μέσα έχει άλλο καπάκι με τρυπούλα.
Βγάλε αυτό και βάλε στη θέση του το πρώτο.

Τότε θα το έχεις κάνει ελευθέρας! :flipout:

Δεν το έχεις κάνει ακόμη ελευθέρας!
Ακόμη πιο μέσα έχει άλλο καπάκι με τρυπούλα.
Βγάλε αυτό και βάλε στη θέση του το πρώτο.

Τότε θα το έχεις κάνει ελευθέρας! :flipout:

Ενα ενα μας τα λες.
Το εκανα. :a0210:

Ερωτηση:

Τι γευση βγαινει αν αναμειξουμε tribeca 18 με 45% tribeca 6 και υστερα το 50% αυτου, με αλλο ενα 50% tribeca 6. ????

Γευση...για πεταμα.
Υστερα απο πειραματισμους μιξης διαφορων mg νικοτινης του tribeca, με την τελευταια προσμιξη η γευση και το αρωμα εγιναν ενα μαυρο χαλι.
Η γλυκια μυρωδια εξαφανιστηκε σχεδον εντελως, και μυριζει εντονα τσιγαρο. Το πειραμα απετυχε.
Μυριζοντας ΚΑΙ το μπουκαλακι, η μυρωδια ειναι αγνωριστη λες και μυριζεις κατι αλλο. Μυριζει σαν καπνα τσιγαρου, λες και μυριζω κανονικο τσιγαρο. Αναγουλα λεμε.
Τωρα εχω ενα γεματο μπουκαλι που δεν ατμιζεται με τιποτε.

Λες να ανακαλυψα τη μυστικη συνταγη αυθεντικου τσιγαρου. ? :BDGBDGB53:

Εσείς που δοκιμάζετε το tribecca της halo δεν δοκιμάζετε και το "prime 15" ? Λέω εγώ τωρα..... ;-)

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ενα ενα μας τα λες.

Ερωτηση:

Τι γευση βγαινει αν αναμειξουμε tribeca 18 με 45% tribeca 6 και υστερα το 50% αυτου, με αλλο ενα 50% tribeca 6. ????

Γευση...για πεταμα.
Υστερα απο πειραματισμους μιξης διαφορων mg νικοτινης του tribeca, με την τελευταια προσμιξη η γευση και το αρωμα εγιναν ενα μαυρο χαλι.
Η γλυκια μυρωδια εξαφανιστηκε σχεδον εντελως, και μυριζει εντονα τσιγαρο. Το πειραμα απετυχε.
Μυριζοντας ΚΑΙ το μπουκαλακι, η μυρωδια ειναι αγνωριστη λες και μυριζεις κατι αλλο. Μυριζει σαν καπνα τσιγαρου, λες και μυριζω κανονικο τσιγαρο. Αναγουλα λεμε.

Ωχχχ. Ειχα ενα 24 Freedom και παρηγγειλα ενα 12 για να τα μιξαρω... Ρωτησα και τον πωλητη,μου ειπε no prob. Με προβληματιζεις... Γιατι να χαλαει η γευση αν ειναι το ιδιο Liquid με διαφορετικη ποσοτητα νικοτηνης;;

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ωχχχ. Ειχα ενα 24 Freedom και παρηγγειλα ενα 12 για να τα μιξαρω... Ρωτησα και τον πωλητη,μου ειπε no prob. Με προβληματιζεις... Γιατι να χαλαει η γευση αν ειναι το ιδιο Liquid με διαφορετικη ποσοτητα νικοτηνης;;

Δεν ξερω. Στην αρχη που εβαλα 65% 18αρι με 35% 6αρι μειωθηκε λιγο το χτυπημα, αλλα η γευση εμεινε σχεδον ιδια.
Αφου ατμισα το 50% του παραπανω παραγωγου, σκεφτηκα να ξαναγεμισω το μπουκαλι με το υπολοιπο 6αρι.
Καταστραφηκε κατα 80% η γλυκια γευση και δινει μια γευση στο στομα σαν αχαρο αφιλτρο τσιγαρο.
Δεν το περιμενα φυσικα. Σημερα πηγα σε φιλο που εχει και αυτος tribeca 18, το δοκιμασε και με λυπηθηκε. Μου δανεισε λιγο απο το δικο του να τη βγαλω.

Το τι θα συμβει με μιξη 24 με 12 freedom δεν ξερω. Λογικα δεν θα επρεπε να χαλανε οι γευσεις αφου ειναι οι ιδιες.
Μερικοι λενε οτι η διαφορα νικοτινης αλλαζει τη γευση. Εγω ομως δεν μιλω για αυξηση ή μειωση της γλυκυτητας μονο.
Η γευση ειναι σαν να εχω αγορασει ενα αλλο υγρο που θυμιζει αμυδρα tribeca, αλλα αγευστο.
Ειναι σαν να τρωω το ιδιο φαγητο, αλλα εντελως αναλατο.

Ισως εισαι πιο τυχερος λογω υψηλης περιεκτικοτητας νικοτινης, γιατι και το 6αρι σκετο που ειχα δοκιμασει πριν τη μιξη, ειχε μειωμενη ελαφρως τη γλυκια γευση (και χτυπημα λαιμου) αλλα χορτο δεν το ελεγες.
Μπορει οσο πιο πολλη νικοτινη εχει ενα υγρο, να βαζουν πιο πολυ αρωμα.

Last edited:

Τι ξέρεις γιά αυτό, επειδή δεν το έχω πολυψάξει το θέμα...

Γιάννη, έχω δοκιμάσει και τα δύο.... ιδιαίτερα όταν "ωριμάσουν" είναι πολύ καλά... αλλά το prime 15 έχει μια άλλη φινέτσα πως να το περιγράψω.... ίσως είναι οι λεπτές γλυκές νότες που αφήνει σαν επίγευση ... ίσως είναι το άρωμά του που θυμίζει περισσότερο τσιγάρο και λιγότερο καπνό (σε σχέση με το tribecca) .... αξίζει να το δοκιμάσετε πάντως! Νομίζω θα σας αρέσει πολύ (ιδιαίτερα αφού το αφήσετε 2-3 μερες με ξεβιδωμένο το καπάκι για να "ωριμάσει")

CYBER SALE
4-DAYS OF DEEP DISCOUNTS

Halo is pleased to announce our 4-Day Cyber Sale. In the spirit of the season, we are pleased to offer some incredible discounts on G6 hardware and Halo American made e-liquid. From now until November 28th you will receive 20% off all 65mm G6 Starter Kits and Batteries. You will also receive 20% off all Halo e-liquid flavors and strengths. This is a great time to stock up for the holidays, or buy that special Starter Kit for a loved one. Its also a great time to try some new Halo flavors by purchasing our Sample Packs or individual 7ml sample bottles.

COUPON CODE: CYBERSALE
Code must be entered at checkout to receive discount.

Με φάγατε...
Πήρα σήμερα tribeca, freedom και torque να δοκιμάσω.
7ml μπουκαλάκια για αρχή. Αν ξεμείνω και δεν έχω ξέρω που μένετε...

BTW, δεν είναι η γλυκερίνη που πουλάνε στα φαρμακεία! Γέμισα μία αμπούλα σήμερα και δεν έκανε καθόλου ατμό.
Μάλλον κάτι άλλο έπρεπε να ζητήσω...
Μετά έβαλα και μία αμπούλα μαυροδάφνη. Ούτε αυτή έβγαζε ατμό.
Το ίδιο με μία αμπούλα κονιάκ και μία με σπιτικό λικέρ βύσσινο. Από γεύση τέλειο αλλά ατμός μόνο λίγος στο λικέρ.
Και ο ego-c εκεί, να ατμίζει ότι ατμίζεται (και ότι δεν ατμίζεται).
Δεν είναι ατμοποιητής αυτός! Ατμίζει ότι νάναι! Και τις κάλτσες σου να βράσεις και να βάλεις μέσα το ζουμί τους αυτός θα σου τις ατμίσει!
Βέβαια εγώ ήρθα και έγινα... :ADFADF1:

Και ο ego-c εκεί, χωρίς ίχνος κόπωσης, χωρίς διαρροές, να μην μπουκώνει ότι και αν του έβαλα μέσα!

Έχω και ένα 100% VG από το esmoke.gr που είναι σαν πετιμέζι... Αφαίρεσα τελείως το φιτίλι από έναν άλλο ατμοποιητή και ο ατμός κόντεψε να μου βγει από τα αυτιά! Το δωμάτιο θύμιζε disco του '80!

Αν αντεχει στο χρονο οσο και οι -Τ και εχει λιγοτερες διαρροες και μισα λεφτα, τοτε ειναι super.
Θα περισσευουν πιο πολλα χρηματα για αλλες αγορες πρωτης αναγκης.

TRIBECA

Last edited:
Ενα ενα μας τα λες.

Ερωτηση:

Γευση...για πεταμα.

Αυτο σε μενα θυμιζει μετα την 5-6 μερα "ωριμανσης".
Καποιο απο τις μιξης σου ηταν "παλαιοτερο" υγρο και καπακωσε τα αλλα.
Δυο ολοκαινουργια Tribeca εχουν σχεδον το ιδιο αρωμα ακομα και με διαφορετικη νικοτινη.

Με φάγατε...
Πήρα σήμερα tribeca, freedom και torque να δοκιμάσω.
7ml μπουκαλάκια για αρχή. Αν ξεμείνω και δεν έχω ξέρω που μένετε...

BTW, δεν είναι η γλυκερίνη που πουλάνε στα φαρμακεία! Γέμισα μία αμπούλα σήμερα και δεν έκανε καθόλου ατμό.
Μάλλον κάτι άλλο έπρεπε να ζητήσω...
Μετά έβαλα και μία αμπούλα μαυροδάφνη. Ούτε αυτή έβγαζε ατμό.
Το ίδιο με μία αμπούλα κονιάκ και μία με σπιτικό λικέρ βύσσινο. Από γεύση τέλειο αλλά ατμός μόνο λίγος στο λικέρ.
Και ο ego-c εκεί, να ατμίζει ότι ατμίζεται (και ότι δεν ατμίζεται).
Δεν είναι ατμοποιητής αυτός! Ατμίζει ότι νάναι! Και τις κάλτσες σου να βράσεις και να βάλεις μέσα το ζουμί τους αυτός θα σου τις ατμίσει!
Βέβαια εγώ ήρθα και έγινα... :ADFADF1:

Και ο ego-c εκεί, χωρίς ίχνος κόπωσης, χωρίς διαρροές, να μην μπουκώνει ότι και αν του έβαλα μέσα!

Έχω και ένα 100% VG από το esmoke.gr που είναι σαν πετιμέζι... Αφαίρεσα τελείως το φιτίλι από έναν άλλο ατμοποιητή και ο ατμός κόντεψε να μου βγει από τα αυτιά! Το δωμάτιο θύμιζε disco του '80!

Μιχαλη ειναι η γλυκερινη που πουλανε στα φαρμακεια.
Μαλλον το μπουκωσες γιατι αυτα θελουν αραιωση με νερο.

Εχεις pm.

Μιχαλη ειναι η γλυκερινη που πουλανε στα φαρμακεια.
Μαλλον το μπουκωσες γιατι αυτα θελουν αραιωση με νερο.

Εχεις pm.

Τι να σου πω... Θα κάνω πάλι δοκιμή κάποια στιγμή. :p
Σήμερα θα είμαι στη γειτονιά σου. Αν έχεις χρόνο και όρεξη πέρνα για κανένα άτμισμα... :D

Τι να σου πω... Θα κάνω πάλι δοκιμή κάποια στιγμή. :p
Σήμερα θα είμαι στη γειτονιά σου. Αν έχεις χρόνο και όρεξη πέρνα για κανένα άτμισμα... :D

Για να δουμε γιατι λογικα θα ετοιμαζω βαλιτσες.
Μηπως πριν σου περασω να κανουμε κανα 200αρι mah :jester:

Σορρυ που κουοταρα το αμεσως απο πανω μηνυμα :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Αυτο σε μενα θυμιζει μετα την 5-6 μερα "ωριμανσης".
Καποιο απο τις μιξης σου ηταν "παλαιοτερο" υγρο και καπακωσε τα αλλα.
Δυο ολοκαινουργια Tribeca εχουν σχεδον το ιδιο αρωμα ακομα και με διαφορετικη νικοτινη.

Εχεις pm.

Το 18 ειχε ωριμανση 6-7 ημερων και το 6 ειχε ωριμασει σχεδον 2 ημερες.
Το θεμα ειναι οτι ανωριμα ή οχι, οταν τα καπνιζεις εχουν τη χαρακτηριστικη γευση/αρωμα καραμελας/μαλλι γριας
Σε εμενα δεν ειναι καθολου γλυκο πλεον. Για να ακριβολογησω, ενα 5-10% εχει απομεινει να θυμιζει υποψια tribeca.
To κακο ειναι οτι κατα το ατμισμα καιει γλωσσα/λαιμο, που το κανει δυσκολο να ατμιστει.

Φαινεται παραξενο, αλλα δεν ποσταρα για απαντησεις, ( τι απαντηση να βρεις αλλωστε) αλλα για προειδοποιηση σε υποψηφιους...mixers.
τουλαχιστον μιξη tribeca 18 με 6 αποφυγετε το.

Το 18 ειχε ωριμανση 6-7 ημερων και το 6 ειχε ωριμασει σχεδον 2 ημερες.
Το θεμα ειναι οτι ανωριμα ή οχι, οταν τα καπνιζεις εχουν τη χαρακτηριστικη γευση/αρωμα καραμελας/μαλλι γριας
Σε εμενα δεν ειναι καθολου γλυκο πλεον. Για να ακριβολογησω, ενα 5-10% εχει απομεινει να θυμιζει υποψια tribeca.
To κακο ειναι οτι κατα το ατμισμα καιει γλωσσα/λαιμο, που το κανει δυσκολο να ατμιστει.

Φαινεται παραξενο, αλλα δεν ποσταρα για απαντησεις, ( τι απαντηση να βρεις αλλωστε) αλλα για προειδοποιηση σε υποψηφιους...mixers.
τουλαχιστον μιξη tribeca 18 με 6 αποφυγετε το.

Στα εγραψα τα πιο πανω σαν πιθανο σεναριο γιατι σε εμενα εχει συμβει ακριβως το ιδιο με Tribeca και χωρις καμια μιξη.
Χτυπαει στο λαιμο που με πεθαινει και το αρωμα ισα που το αναγνωριζω.
Χαθηκε ξαφνικα η μαγεια του.
Εκει που δεν το χορταινα , τωρα το εχω και το κοιταω....

Δυο πραγματα που φαινονται πιθανα.
1) Παρα ωριμασε......
2) Ο ατμοποιητης μας τελειωσε.....

H flavorArt εκανε μια ερευνα για την τοξικότητα που ενδεχομενως προκαλει στα πνευμονικά κύτταρα η γευση βουτυρου. Δεν με βοηθουν τα αγγλικα μου για να βγαλω συμπερασμα, αλλα οποιος θελει ας κοιταξει εδω.

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?anno=2&hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=en&tl=el&twu=1&u=http://www.flavourartexpress.biz/index.php%3Fdispatch%3Dpages.view%26page_id%3D99%26sl%3DEN&usg=ALkJrhi0j5oTkVaDrTVBKPZezIjaF3MPqQ

Επισης, μια ερευνα για:

Effect of an electronic nicotine delivery device
(e-Cigarette) on smoking reduction and cessation:
a prospective 6-month pilot study

Σε μορφη pdf να την κατεβασετε εδω:

http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1471-2458-11-786.pdf

Αντε να δοκιμασουμε αυτα τα HALO.
Εχω παραγγειλει απο τις 13/11 και ακομα περιμενω

Σορρυ που κουοταρα το αμεσως απο πανω μηνυμα :flipout::flipout:

Να μην ξανασυμβεί! Έτσι;
Γιατί θα το μεταφέρω!

Δεν ξέρω που ακριβώς αλλά κάπου θα βρω να το παραχώσω! :flipout:

Χαθηκε ξαφνικα η μαγεια του.
Εκει που δεν το χορταινα , τωρα το εχω και το κοιταω....

Να σε πω;
Πολύ μου τα γυρνάτε με τα Halo και τα περιμένω τη Δευτέρα!