E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Pico;
Δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο σε απόδοση το evic για να πρέπει να ψάξεις και πολύ.
Ανάλογα με το ποσό που θα δώσεις, αν παίξεις σε τιμές του evic μάλλον θα πάρεις καλύτερο από αυτό.
Εκτός αν τσιμπήσεις κάποιο από τις αποτυχίες της αγοράς.

Για ρίξε κανά δυο προτάσεις Μάικλ.

Well...
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια όσον αφορά την απόδοση για το voopoo drag, που παίζει κάπου στα 60 .
Το Aegis της Geek Vape είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του και πάει κάπου στα 50 . Κάποιοι ξενερώνουν επειδή δείχνει τα σωστά Watt και όχι απλά ότι του βάλεις εσύ να δείξει. :P

Δεν έχεις καλή τροφοδοσία.
Γιατί πήγες τόσο χαμηλά βρε;
Ξεκίνα να παίζεις πιο ψηλά, να μάθεις τον ατμοποιητή, να έχεις σωστή τροφοδοσία και μετά παίζεις όσο χαμηλά θέλεις.

Εβαλα μια ετοιμη που ειχε μεσα στην συσκευασια. Θα του φτιαξω μια ~ 1 ohm

Απάντηση: Re: E - smoke...

Well...
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια όσον αφορά την απόδοση για το voopoo drag, που παίζει κάπου στα 60 .
Το Aegis της Geek Vape είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του και πάει κάπου στα 50 . Κάποιοι ξενερώνουν επειδή δείχνει τα σωστά Watt και όχι απλά ότι του βάλεις εσύ να δείξει. :P

Θενκς μπρο!!

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής...

Δε λες τίποτα :D

Νομίζω φτάνει 80w

Στα ~55w λέει κάπου 3.5ν (αν θυμάμαι καλά) αλλά καρβουνιζει

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δεν έχεις καλή τροφοδοσία.
Γιατί πήγες τόσο χαμηλά βρε;
Ξεκίνα να παίζεις πιο ψηλά, να μάθεις τον ατμοποιητή, να έχεις σωστή τροφοδοσία και μετά παίζεις όσο χαμηλά θέλεις.

200w φτανει

να το βαλω στα 100w ?

Ετσι προτεινει αυτο
https://www.myvaporstore.com/ohms-calculator-for-vape-safety-a/292.htm

Τέλος Μαρτίου θα σκάσει ο iou.

Ποίος είναι ο Ίου;

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής...
Αν η μπαταρία σου έχει πέσει στα 3.6V, δεν θα ανεβαίνει π.χ. στα 80W. Θα σταματήσει να ανεβαίνει στα 50W (τυχαία νούμερα).

200w φτανει

να το βαλω στα 100w ?

Λοιπόν...
Κατά πρώτον, αφράτεψε το βαμβάκι σου και όταν θα το βρέξεις ΜΗΝ το ξανακουμπήσεις.
Το βαμβάκι να ακουμπάει στον πάτο.
Και άρχισε να ανεβάζεις watt μέχρι να δεις που θα αρχίσει να δίνει καψούλι.
Μετά, κατέβα καμιά 10αριά. :p

Ε, κάπως έτσι είναι σε γεύση. :flipout:
Όταν θα αρχίσει να σου έρχεται γεύση καμένου φυτιλιού, σταμάτα.

Σε ερώτηση μου αν έχουν στα σκαριά ατμοποιητή με τζούρα αντίστοιχη σε ποσότητα αέρα του taifun gt3 πήρα την εξής απάντηση:
"θα περιμενεις τον iou μονο αυτος θα ειναι αρκετα ανοικτος τελος Μαρτη να υπολογιζεις."

Ωραίο όνομα για να περιμένεις...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι, ΔΕΝ είναι.

Και ειλικρινά μου πέρασε από το μυαλό οτι με δούλευε μιας και είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα ονόματα που μας έχουν συνηθίσει.

Έφαγα φλασιά.
Είχατε πει οτι πλέον με τον gt3 δεν ψάχνω για άλλον ατμοποιητή.
Συγκριτικά με τον unfollow πχ του οποίου η τζούρα απότι καταλαβαίνω είναι λίγο πιο σφιχτή αλλά ας πούμε δεν έχει σημασία, είναι τόσο καλύτερος ο gt3?

Αν τα βάλεις σε μία ζυγαριά αυτά τα δύο, ή θα πάρεις και τα δύο ή θα κάτσεις στον έναν, αυτόν που έχεις.
Αλλά αν είναι να διαλέξεις κάποιον from scratch, ο GT3 θα κέρδιζε χαλαρά, λόγω αξίας μεταπώλησης.