E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μπράβο ρε Μήτσε, ήθελα να διαβάσω ένα ριβιού εδώ για τον hastur γιατί πολλοί τον εκθειάζουν .

Διάβασα επίσης χθες σε κάποια ανάρτηση κάποιου που έψαχνε πληροφορίες για τον hastur, οτι ο siren έχει κακή γεύση και μου έκανε εντύπωση. Εσείς τι λέτε?

Τελευταία βέβαια, κυκλοφόρησε και ο περίφημος IOU απο Gus, έχει κανείς εμπειρία να μας πει τι παίζει?

την πιο smooth τζούρα για μένα την έχει ο siren. Με τον rose πρώτο και καλύτερο αλλά με χαλάει η εξωφρενικά σφιχτή του τζούρα -πάντα για τα γούστα μου- αν και κακά τα ψέματα είναι πολύ μπελαλίδικος ατμοποιητής.

Μητσο αβλεπη..!!
ειναι λιγο μεγαλος και 24αρης,αλλα δεν παιζεται..!
εαν εχεις καμια ακρη θα τον παρεις και 6-7 ευρω κατω..

5 swappable air flow resisters

με αυτα και με την ρυθμιση του αερα,κανεις οτι γουσταρεις και το φερνεις ακριβως στα μετρα σου..

Ωχ ωχ ... Τον είχε φίλος και τον έδωσε λόγο διαρροών ...
Φημίζεται γι αυτό, μακάρι να μην είναι έτσι.

χμμμ...
σημερα που το εχω στο μαγαζι και τον δουλευω συνεχεια,φαινεται να ψιλο-φτυνει στην τζουρα στο στομιο..
προφανως θελει καλυτερο στησιμο γιατι η αληθεια ειναι οτι το εχω κανει λιγο γιουχου..

Ωχ ωχ ... Τον είχε φίλος και τον έδωσε λόγο διαρροών ...
Φημίζεται γι αυτό, μακάρι να μην είναι έτσι.

Λάθος Άκυρο .....
Είμαι εδώ με το φίλο που έχει το Hastur.
Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με απίστευτη γεύση.
Το πρόβλημα είχε με τον berserker.
Εγώ δεν θυμόμουν καλά και σας έδωσα λάθος πληροφορία.

Σορι παίδες Μήτσο ξέχνα ότι έγραψα.

Λάθος Άκυρο .....
Είμαι εδώ με το φίλο που έχει το Hastur.
Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με απίστευτη γεύση.
Το πρόβλημα είχε με τον berserker.
Εγώ δεν θυμόμουν καλά και σας έδωσα λάθος πληροφορία.

Σορι παίδες Μήτσο ξέχνα ότι έγραψα.

οποτε τα φτυσιματακια εχουν να κανουν με λαθος στησιμο..
γευστικος,σφηχτος και βελουδινος..

O Beserker είναι μεγάλη μούφα.
Ούτε γεύση έχει σαν mtl, ούτε τίποτα από όσα διαφημίζει!
Μόνο σαν κατασκευή είναι καλός, αλλά τι να το κάνεις;

Απάντηση: Re: E - smoke...

O Beserker είναι μεγάλη μούφα.
Ούτε γεύση έχει σαν mtl, ούτε τίποτα από όσα διαφημίζει!
Μόνο σαν κατασκευή είναι καλός, αλλά τι να το κάνεις;

Μιχάλη το θυμάμαι αυτό, το έχεις αναφέρει ξανά παλιότερα και πάντα σε θυμόμουν και γελούσα όταν έβλεπα να πωλούνται σωριδόν berseker στο ίντερνετ με τιμές χώμα.
Αλλά τώρα που ηρέμησες εσυ και δεν μας έχεις στην πρίζα, ήρθε άλλος κωλοφωτιάς @ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π να μας τσιτώσει για τον hastur. -bye-

Τείνω να πιστέψω πάντως οτι αυτή η αέναη αναζήτηση ατμοποιητή με γεύση-κλιματισμό-esp-σιλικόνη-οπίσθια-γαλάζια μάτια-wifi κλπ κλπ είναι μια μαλακία και μισή.
Κάνω 3-4 υγρά αλλά τα βασικά μου είναι δυο.
Το στόμα κάποια στιγμή "παντοφλιάζει", ούτε γεύση παίρνεις ούτε απόλαυση.
Προσωπικά αλλάζω αντιστάσεις κάθε τέλος εβδομάδας. Δεν μπορώ καθημερινές να ασχοληθώ με τέτοιες ανησυχίες.
Ε μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλα τα υγρά μου φαίνονται φλατ.
Ακόμα και το voodoo sauce που στην αρχή με ξετρέλανε πλέον δεν μου τα σκάει..

Ακόμα και το voodoo sauce που στην αρχή με ξετρέλανε πλέον δεν μου τα σκάει..

Μήτσε...το υγρό που θα μου μείνει αξέχαστο, είναι το πρώτο που άτμισα. Ήταν το honeybrew του Λουκά. Ανεξαρτήτως σε ποιον αρέσει ή δεν αρέσει, με αυτό το υγρό έπαθα κορεσμό γεύσης. Μια ωραία πρωία μετά από 6 μήνες συνεχούς ατμίσματος (χωρίς διαλείμματα με άλλα υγρά) δεν μπορούσα όχι να το ατμίσω, αλλά, ούτε να το μυρίσω. Αυτό που λες ισχύει...το στόμα γίνεται τσαρούχι και το υγρό φλατάρει μέσα στη μέρα.

...Αυτό που λες ισχύει...το στόμα γίνεται τσαρούχι και το υγρό φλατάρει μέσα στη μέρα.

Δεν είναι τυχαίο οτι μετά απο κάποιον καιρό μαγειρέματος, ψησίματος, τρεξίματοτος και ψαξίματος, οι μισοί καταλήγουν σε μια στάνταρ βολική, μη κουραστική γεύση και παρκάρουν. Μερικούς που ξέρω έχουν βρεί ένα μπισκότο ή ένα ελαφρύ τσιγαρίσιο και έχουν σταματήσει τις έρευνες και τους πειραματισμούς.

Δεν είναι τυχαίο οτι μετά απο κάποιον καιρό μαγειρέματος, ψησίματος, τρεξίματοτος και ψαξίματος, οι μισοί καταλήγουν σε μια στάνταρ βολική, μη κουραστική γεύση και παρκάρουν. Μερικούς που ξέρω έχουν βρεί ένα μπισκότο ή ένα ελαφρύ τσιγαρίσιο και έχουν σταματήσει τις έρευνες και τους πειραματισμούς.

Παρότι είμαι φαν των πολύ γλυκών και δυνατών γεύσεων, είναι κανά εξάμηνο τώρα που κάνω άνετα σκέτη βάση. Η σκέτη βάση έχει το καλό ότι δεν με κουράζει καθόλου. Είναι ελαφρώς γλυκιά και έτσι δεν με χαλάει.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Τείνω να πιστέψω πάντως οτι αυτή η αέναη αναζήτηση ατμοποιητή με γεύση-κλιματισμό-esp-σιλικόνη-οπίσθια-γαλάζια μάτια-wifi κλπ κλπ είναι μια μαλακία και μισή.
Κάνω 3-4 υγρά αλλά τα βασικά μου είναι δυο.

Good... ωρίμασες. :smile:

Και εγώ με δύο ατμοποιητές είμαι και δύο dripper για να δοκιμάζω διάφορα, τους οποίους φυσικά δεν χρησιμοποιώ κάθε μέρα.

Έχω τις μπισκοτοκρεμούλες μου στον Taifun να γουστάρω, το καπνικό μου στον Eviva και είμαι μια χαρά.

Ωρίμασα my @ss..

Δεν έχω καταφέρει ακόμη να καταλήξω ποιος ατμοποιητής μου κάθεται καλύτερα απο τους υπόλοιπους.
Άλλες φορές είμαι με τον gt3, τώρα είμαι με τον hussar, άλλες με τον siren και πάει λέγοντας.

Ακόμα δεν βρήκα κάτι να μου κάνει το κλίκ και να πω εδώ είμαι.

Ωρίμασα my @ss..

Δεν έχω καταφέρει ακόμη να καταλήξω ποιος ατμοποιητής μου κάθεται καλύτερα απο τους υπόλοιπους.
Άλλες φορές είμαι με τον gt3, τώρα είμαι με τον hussar, άλλες με τον siren και πάει λέγοντας.

Ακόμα δεν βρήκα κάτι να μου κάνει το κλίκ και να πω εδώ είμαι.

Ούτε ενισχυτή-ηχεία να διάλεγες ε ?... :)

Παρότι είμαι φαν των πολύ γλυκών και δυνατών γεύσεων, είναι κανά εξάμηνο τώρα που κάνω άνετα σκέτη βάση. Η σκέτη βάση έχει το καλό ότι δεν με κουράζει καθόλου. Είναι ελαφρώς γλυκιά και έτσι δεν με χαλάει.

Σε βάθος χρόνου - όπως διαβάζω και σε διάφορα άλλα σαιτς - Η παλιά φρουρά αποσύρεται σε κάτι ελαφρύ και διαρκές και με χαμόγελο καμαρώνει την νέα φουρνιά που περιγράφει τις ανησυχίες της και τους πειραματισμούς της... :)

βέβαια, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η σκέτη βάση είναι πολύ πιο "υγιεινή" απο βάση+άρωμα, το κάθε στήσιμο διαρκεί διπλάσιο χρόνο - αν όχι περισσότερο - πριν χρειαστεί αλλαγή, είναι οικονομικότερη και σου αφήνει περισσότερο χρόνο για κάτι άλλο... Το κακό είναι οτι σε αποστασιοποιεί κάπως απο την όλη κουλτούρα του ατμίσματος.