E - smoke...

Δεν ήξερα το site Που έβαλε ο bios πρώτη φορά το βλέπω αλλά στο νετ γενικότερα πέφτει τρελό κράξιμο για τις efest.

Κι εγω efest έχω είναι η αλήθεια, 2 18650 και 2 26650 και δεν μου έβγαλαν ποτέ πρόβλημα.

Απλά αναφέρω τι έχω διαβάσει.

Δεν ήξερα το site Που έβαλε ο bios πρώτη φορά το βλέπω αλλά στο νετ γενικότερα πέφτει τρελό κράξιμο για τις efest.

Κι εγω efest έχω είναι η αλήθεια, 2 18650 και 2 26650 και δεν μου έβγαλαν ποτέ πρόβλημα.

Απλά αναφέρω τι έχω διαβάσει.

Είναι ένας ωραίος τύπος, που έχει γνώσεις (εκτός απο το να έχει προσεγμενη ιστοσελίδα) και ότι τεστάρει, το κάνει σε βάθος, μπαταρίες, φορτιστές κι όλα τα σχετικά... Δεν (δείχνει να) νοιάζεται για φίρμες , ονόματα, κλπ...
Μπορεί να πάρει έναν φορτιστή των 4Ε και να σου βάλει 5 σελίδες γραφήματα... :)
https://lygte-info.dk/

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

αρα παμε για την efest.thx..

Να τώρα... Η φωτογραφία στο σκρουτζ, έχει διαφορά με αυτές στο lygte... πχ. λείπει το scratch to test, τα σύμβολα + και - είναι εκτός ορίων, τo lygte την δείχνει με ασπρη φλάντζα ενώ στο σκρουτζ δεν φαίνεται (εκτος αν είναι η σκιά)... Οπως λέει και ο Petran, έχει πέσει πολύ κράξιμο στις efest, αλλά ίσως γιατί έχουν την προτίμηση των απομιμησάκηδων...

http://efestpower.com/index.php?ac=article&at=read&did=366

Last edited:
Μπα, ο Δήσιος δεν νομίζω να φέρνει, αλλά αν η αγορά γίνει απο κανα υπόγειο, καλό είναι να κουνήσεις 2-3 φυστίκια μπροστά απο την μπαταρία και να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα... :)

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μπα, ο Δήσιος δεν νομίζω να φέρνει, αλλά αν η αγορά γίνει απο κανα υπόγειο, καλό είναι να κουνήσεις 2-3 φυστίκια μπροστά απο την μπαταρία και να περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα... :)

τις πουλαει ομως.λες να μην ειναι τσεκαρισμενες..?
το batteries.gr του Δησιου ειναι.

Είναι ένας ωραίος τύπος, που έχει γνώσεις (εκτός απο το να έχει προσεγμενη ιστοσελίδα) και ότι τεστάρει, το κάνει σε βάθος, μπαταρίες, φορτιστές κι όλα τα σχετικά... Δεν (δείχνει να) νοιάζεται για φίρμες , ονόματα, κλπ...
Μπορεί να πάρει έναν φορτιστή των 4Ε και να σου βάλει 5 σελίδες γραφήματα... :)
https://lygte-info.dk/

Πολύ ωραίος φαίνεται ο τύπος . :grinning-smiley-043

αααα..οκ-να παρω μια 26650?
αξιζει η αγορα απο την στιγμη που παιζω 12-15watt max..?

Αν θέλεις περισσότερη αυτονομία, σαφώς.

Efest δεν θα αγόραζα.
Η Efest από ότι ακούω δεν φτιάχνει δικές της μπαταρίες, αλλά κάνει rewrap β διαλογής άλλων εταιριών.

O gt3 Μιχάλη και ο hussar για μένα έχουν τον ίδιο αέρα. Είναι αρκετά αεράτοι και οι δυο με τον hussar ίσως ένα κλικ πιο αεράτος αλλά λίγο.

Για το στήσιμο. Ένα στήσιμο ξέρω να κάνω Μιχάλη μου κι είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει στο εγχειρίδιο του gt3. Δεν ξέρω να κάνω άλλο. Κι αυτό κάνω σε όλους μου τους ατμοποιητές.

Όσο για το θέμα τζούρα, εννοώ οτι με το ίδιο στήσιμο στο ίδιο υγρό το ντουμάνι που βγάζω απο τον Hussar είναι πιο πυκνό ενώ στον gt3 το νιώθω πιο αραιό ασχέτως του πως θα ρυθμίσω τον αέρα.
Πάντα στον hussar έχω πιο γεμάτη-ντουμανάτη τζούρα.
Και μου κάνει εντύπωση που δεν τον έχεις δοκιμάσει.
Μάλλον είσαι της σφιχτής τζούρας.

Μη με βάζεις στα αίματα!
Είναι και ακριβός ο αυθεντικός!
Της σφιχτής δεν είμαι, πιο πολύ τον αέρα του GT2 γουστάρω, παρά του Eviva π.χ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Efest δεν θα αγόραζα.
Η Efest από ότι ακούω δεν φτιάχνει δικές της μπαταρίες, αλλά κάνει rewrap β διαλογής άλλων εταιριών.

Μη με βάζεις στα αίματα!
Είναι και ακριβός ο αυθεντικός!
Της σφιχτής δεν είμαι, πιο πολύ τον αέρα του GT2 γουστάρω, παρά του Eviva π.χ.

Αν θες μπορώ να σου δανείσω για λίγες μέρες τον δικό μου. Δεν είναι βέβαια γνήσιος αλλά είναι hussar. Είναι και φρεσκομπανιαρισμένος.

Efest δεν θα αγόραζα.

με τις 1860 μου κραταει απο το πρωι μεχρι της 8 το βραδακι περιπου.
φανταζομαι με τις 26650 θα βγαινει ανετα η μερα.

Αν θες μπορώ να σου δανείσω για λίγες μέρες τον δικό μου. Δεν είναι βέβαια γνήσιος αλλά είναι hussar. Είναι και φρεσκομπανιαρισμένος.

Να έρθεις Αθήνα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. :smile:

με τις 1860 μου κραταει απο το πρωι μεχρι της 8 το βραδακι περιπου.
φανταζομαι με τις 26650 θα βγαινει ανετα η μερα.

E, λογικά ναι.
Αλλά με τέτοια κατανάλωση, τι να πάρεις μία 26650, τι δύο 18650 και να τις φορτίζεις το βράδυ.

Να έρθεις Αθήνα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. :smile:

E, λογικά ναι.
Αλλά με τέτοια κατανάλωση, τι να πάρεις μία 26650, τι δύο 18650 και να τις φορτίζεις το βράδυ.

εχω τρεις 18650..
απλα εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απο την αγορα τους,οποτε εχει πεσει και η αποδοση τους.

Well...
Αν είναι να κάνεις ανανέωση, δεν θα πάρεις τουλάχιστον δύο;
Από την άλλη, το άλλο Mod που παίρνει 18650 τι θα το κάνεις;
Δηλαδή, μία ανανέωση με 26650 θα πρέπει να είναι 2x26650 + 2x18650 :smile:

Well...
Αν είναι να κάνεις ανανέωση, δεν θα πάρεις τουλάχιστον δύο;
Από την άλλη, το άλλο Mod που παίρνει 18650 τι θα το κάνεις;
Δηλαδή, μία ανανέωση με 26650 θα πρέπει να είναι 2x26650 + 2x18650 :smile:

κανα 50αρι στο συνολο δηλαδη..
κατσε να πατωσω αυτες που εχω και βλεπουμε γιατι οντως θελω και 18650..

Έχει κανείς το Tesla WYE 200W?
Διαβάζω πολλά και καλά και άσχημα και το θέλω σαν δεύτερο ΕΛΑΦΡΥ 2μπάταρο.

Το έχω εγώ και είναι μια χαρά και για 1ο μοντάκι.Δηλ. τι προβλήματα παρουσιάζει και γράφουν άσχημα?

Καταρχήν σ´ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Προβλήματα.
Κυρίως ότι ανάβει μόνο του με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και ότι με την παραμικρή διαρροή του ατμοποιητή,τα υγρά εισχωρούν στην πλακέτα και χαλάει.